Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані » (ID:28404)

| Размер: 376 кб. | Объем: 42 стр. | Стоимость: 150 грн. | Добавлена: 10.06.2009 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВСТУП 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти приготування страв з пернатої дичини 5
1.1 Значення, роль, місце в харчуванні людини страв з дичини 5
1.2. Огляд різновидів пернатої дичини та особливостей їх приготування 8
Розділ 2. Аналіз приготування страв з пернатої дичини у ресторані 12
2.1. Характеристика ресторану «Назва» 12
2.2. Аналіз існуючого асортименту і технології страви з дичини в конкретному підприємстві 19
Розділ 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми 27
3.1. Характеристика нової технології 27
3.2. Переваги нових технологій 28
3.3. Розробка нормативно-технологічної документації на нову продукцію (3 найменування страви) 30
Висновки та пропозиції 40
Список використаної літератури 41

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Особливості технології та асортименту продукції і яєць в українській національній кухні (на прикладі ресторану)
  • Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв
  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування
  • Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів
  • Новітні технології м’ясних січених страв
  • Автоматизоване програмування
  • Технологія виробництва страв з картоплі
  • "Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"
  • Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
Cгенерировано за 0.157752 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...