Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Простір виробництва і простір споживання - основні компоненти структури приміщень харчування готелю» (ID:27528)

| Размер: 18 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 02.04.2009 | Код продавца: 2 |
Содержание
Вступ 3
1. Характеристика простору виробництва в структурі приміщень харчування готелю 4
2. Характеристика простору споживання, як основний компонент структури приміщень харчування 7
Висновок 13
Література 14
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Простір виробництва і простір споживання - основні компоненти структури приміщень харчування готелю»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Проблема інтеграції українських ЗМІ у світовий інформаційний простір
  • Проблеми входження України до світового інформаційного простору
  • Споживання, автономне споживання, заощадження
  • Технологія обслуговування на житлових поверхах готелю на прикладі готелю "Назва"
  • Організація побутового обслуговування на підприємствах готельного господарства
  • Організація роботи приміщеннь і підприємств побутового обслуговування в готельному господарстві
  • Простір елементарних подій. Відношення між подіями
  • Удосконалення організації приміщень вестибюльної групи на прикладі діючого підприємства готельного господарства
  • Філософія
  • Зовнішні бар’єри комунікації(теорія комунікації)
Cгенерировано за 0.145177 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...