Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Простір виробництва і простір споживання - основні компоненти структури приміщень харчування готелю» (ID:27528)

| Размер: 18 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 02.04.2009 | Код продавца: 2 |
Содержание
Вступ 3
1. Характеристика простору виробництва в структурі приміщень харчування готелю 4
2. Характеристика простору споживання, як основний компонент структури приміщень харчування 7
Висновок 13
Література 14
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Простір виробництва і простір споживання - основні компоненти структури приміщень харчування готелю»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Проблема інтеграції українських ЗМІ у світовий інформаційний простір
  • Проблеми входження України до світового інформаційного простору
  • Споживання, автономне споживання, заощадження
  • Технологія обслуговування на житлових поверхах готелю на прикладі готелю "Назва"
  • Організація побутового обслуговування на підприємствах готельного господарства
  • Організація роботи приміщеннь і підприємств побутового обслуговування в готельному господарстві
  • Простір елементарних подій. Відношення між подіями
  • Удосконалення організації приміщень вестибюльної групи на прикладі діючого підприємства готельного господарства
  • Філософія
  • Зовнішні бар’єри комунікації(теорія комунікації)
Cгенерировано за 0.143641 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів