Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація обслуговування у закладах господарства» (ID:26723)

| Размер: 607 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 31.03.2009 | Код продавца: 2 |
Содержание1. Кулінарна характеристика закусок 3
2. Етичні, естетичні та функціональні вимоги до метрдотеля, офіціанта 5
3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Болгарії 12
Література 14
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Організація обслуговування у закладах господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Організація обслуговування
  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • СИСТЕМА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ТУРИЗМІ
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Основи організації виготовлення деталі
  • Основи організації виготовлення деталі
  • Організація виробничої діяльності підприємства
Cгенерировано за 0.142912 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...