Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «...», готелю «...», ресторану «...»» (ID:25455)

| Размер: 563 кб. | Объем: 66 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 03.06.2008 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ 3
І. Аналіз технологій туристської діяльності на прикладі туристського підприємства «...» 5
1.1. Загальна характеристика туристського підприємства 5
1.2. Основні напрямки діяльності туристичного підприємства 8
1.3. Аналіз технологічних процесів в діяльності туристичного підприємства при організації нового туру 11
II. Аналіз технології гостинності на прикладі готелю «...» 23
2.1. Загальна характеристика підприємства 23
2.2.Аналіз технології готельних послуг 28
2.3.Визначення ріння готельних послуг 31
III. Аналіз технології ресторанних послуг на прикладі ресторану «...» 36
3.1. Загальна характеристика підприємства 36
3.2. Аналіз технології надання ресторанних послуг 37
3.3. Визначення якості наданих ресторанних послуг 52
Висновки 55
Перелік використаної літератури 57
Додатки 59
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «...», готелю «...», ресторану «...»»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі туристичного підприємства «КР Сервіс», готелю «Київ», ресторан «Київ»
  • Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Арт-тур», готелю «Мир», ресторану «Мир-шоу»
  • Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Еліта-тур», готелю «Феофанія», ресторану «Феофанія»
  • Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Лад-Тур», готелю «Дніпро», ресторану «Дніпро»
  • Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Інтурс-Київ», готелю «Кооператор», ресторану «Хата Карася»
  • Формування собівартості туристичних послуг
  • Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Авіаль-тур», готелю «Олександрія», кафе «У Ольги»
  • Вдосконалення технології надання послуг на підприємстві розміщення
  • Удосконалення управління собівартістю послуг туристичного підприємства
  • Особливості надання готельних послуг
Cгенерировано за 0.155927 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...