Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Раціональне планування меню та винної карти» (ID:2365)

| Размер: 74 кб. | Объем: 32 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 21.03.2005 | Код продавца: 2 |
Содержание
Вступ 3
1. Планування та складання меню 4
2. Меню та винна карта 7
3. Винна карта - інструмент 10
4. Порядок і правила упорядкування винної карти 14
5. Винна карта світу 16
Висновок 19
Використана література 21
Додатки 22-32

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Раціональне планування меню та винної карти»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Назначение и принципы составления меню
  • Система ресторанного господарства в туризмі
  • Ресторанний бізнес в Україні
  • Ресторанний бізнес в Україні
  • Історія розвитку методології викладання географії в школах в 20-му столітті
  • Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів і страв із вареної картоплі і забезпечують їх якість
  • Контрольна робота з основ інформатики
  • Побудова конкурентної карти ринку
  • Звіт з практики
  • Звіт з практики
Cгенерировано за 0.113400 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів