Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Раціональне планування меню та винної карти» (ID:2365)

| Размер: 74 кб. | Объем: 32 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 21.03.2005 | Код продавца: 2 |
Содержание
Вступ 3
1. Планування та складання меню 4
2. Меню та винна карта 7
3. Винна карта - інструмент 10
4. Порядок і правила упорядкування винної карти 14
5. Винна карта світу 16
Висновок 19
Використана література 21
Додатки 22-32

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Раціональне планування меню та винної карти»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Назначение и принципы составления меню
  • Система ресторанного господарства в туризмі
  • Ресторанний бізнес в Україні
  • Ресторанний бізнес в Україні
  • Історія розвитку методології викладання географії в школах в 20-му столітті
  • Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів і страв із вареної картоплі і забезпечують їх якість
  • Контрольна робота з основ інформатики
  • Побудова конкурентної карти ринку
  • Звіт з практики
  • Звіт з практики
Cгенерировано за 0.137991 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...