Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «ОРГАНІЗАЦІЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З КЕЙТЕРИНГУ ЗА МІСЦЕМ РОБОТИ» (ID:22070)

| Размер: 43 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 21.10.2008 | Код продавца: 4 |
СодержаниеВступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи надання послуг з кейтерингу за місцем роботи 6
1.1. Поняття кейтерингу 6
1.2. Види кейтерингу та номенклатура послуг, що може надаватися споживачам 9
Розділ 2. Аналіз організації надання послуг кейтерингу ресторану "Ужгород" 11
2.1. Характеристика місця, де здійснюється організація надання послуг з кейтерингу, контингенту споживачів, особливостей його
попиту 11
2.2. Аналіз складу, стану та ефективності використання сировинних, продовольчих та трудових ресурсів при наданні послуг з
кейтерингу 16
2.3. Аналіз логічного виконання та ефективності підготовчо-заключної роботи 19
2.4. Дослідження ефективності процесів надання послуг кейтерингу 21
Розділ 3. Розробка шляхів подолання недоліків та підвищення якості надання споживачам послуг з кейтерингу 23
3.1. Сучасні тенденції розвитку послуг кейтерингу на ринку України 23
3.2. Напрями удосконалення діяльності діяльності компанії "Кейтеринг-Ужгород" 26
Висновки і пропозиції 27
Список використаної літератури 29
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Дополнительная информацияРік написання: 2008
Інтервал: 1,5
Заказ Заказать Купить «ОРГАНІЗАЦІЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З КЕЙТЕРИНГУ ЗА МІСЦЕМ РОБОТИ»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ОРГАНІЗАЦІЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З КЕЙТЕРИНГУ ЗА МІСЦЕМ РОБОТИ
  • ВПРОВАДЖЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • ВПРОВАДЖЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Впровадження зарубіжного досвіду в практику роботи діючих підприємств ресторанного господарства
  • Організація обслуговування
  • Особливості надання готельних послуг
  • Удосконалення технологій надання послуг в засобах розміщення на прикладі готелю
  • Організація та надання рієлторських послуг
  • Удосконалення обліку, контролю та аналізу надання послуг в системі управління туристичним підприємством
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
Cгенерировано за 0.119723 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...