Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація виробництва» (ID:21097)

| Размер: 63 кб. | Объем: 26 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеТеоретичне питання. Методи організації виробництва 3
Практична частина. 16
Завдання 1. Виробничий цикл. 16
Завдання 2. Сітьові моделі планування і управління виробництвом. 24
ПЕРЕЛІК ЛІТЕРАТУРИ 26

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 1. Климов А.Н. и др. Организация и планирование производства на машиностроительном заводе. -Л.: Машиностроение, 1979.- 463 с.
2. Методика анализа системы технологической подготовки производства на предприятии.- М.: Изд. стандартов, 1974. - 47 с.
3. Методика (основные положения) определения экономической эффективности использования в народном хозяйстве новой техники, изобретений и рационализаторских предложений.- М.: Экономика, 1977.- 45 с.
4. Методические указания по использованию методов инженерно-экономического анализа при принятии технических решений/ Под ред. С.П. Чернышова.- Киев: КПИ, 1979.- 38 с.
5. Разумов И.М. и др. Организация, планирование и управление предприятием машиностроения.- М.: Машиностроение, 1982.- 544 с.
6. Организация и планирование машиностроительного производства./ Под ред. М.И. Ипатова. - М.: Высш. школа, 1988.
7. Проектирование машиностроительных заводов и цехов. Справочник в 6-ти томах / Под ред. Е.С. Ямпольского.- М.: Машиностроение, 1974.
8. Сачко Н.С., Бабук И.М. Организация и планирование на машиностроительном предприятии . - Минск: Вышейшая школа, 1976. - 112 с.

Дополнительная информация3081
Заказ Заказать Купить «Організація виробництва»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Виробничий процес та його структура
  • Основи організації виробництва
  • Основи організації виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання
  • Облік, оцінка та аналіз незавершеного виробництва на підприємстві (+ доповідь, + роздатковий матеріал)
Cгенерировано за 0.117257 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...