Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Роль білків, яєць формування їх технологічних властивостей» (ID:21043)

| Размер: 130 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2
1. Білки – високомолекулярні природні органічні речовини 4
2. Синтез білків 6
3. Роль та функції білків 9
4. Види яєць 12
5. Роль яєць у харчуванні. Страви з яєць 13
Висновки 16
Література 18

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Абельмас Н.В. Українська кухня: Найсмачніші страви на святковому столі / Н.В. Клюкіна (пер. з рос.). – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2004. – 367 с.
2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова А.И. и др/. – К.: Здоров я, 2005. – 304 с.
3. Губа Н.И., Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ», 2006. – 326 с.
4. ДСТУ 4668:2006. Продукти з свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови / О. Франко (розроб.). – Вид. офіц. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. – III, 26 с.
5. Жукова І.М. Корисні й смачні страви з молока і молочних продуктів / І.Г.Данилюк (пер. з рос.). – Донецьк: БАО, 2007. – 287 с.
6. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат, 2004. – 367 с.
7. Кращі страви української кухні: 2000 рецептів і порад досвідчених кухарів. – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2006. – 380 c.
8. Лагутина Л.А., Лагутина С.В. Блюда из сыра. Сборник кулинарных рецептов. – Ростов н/Д.: Феникс, 2004. – 224 с.
9. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с.
10. Молочні страви / В.М. Пархоменко (уклад.). – К. : Техніка, 2007. – 64 с.
11. Найкращі страви української кухні / Т. Галушко (уклад.). – Х.: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2006. – 416 с.
12. Попова О.А. Страви в духовці / І.Г. Данилюк (пер. з рос.). – Донецьк: БАО, 2007. – 288 c.
13. Франко О.Ф. Практична кухня / О.П. Сенатович (упоряд., текстологічна обробка). – Вип. 3: М ясні та рибні страви. – Л.: Каменяр, 2005. – 80 с.
14. Фримантл М. Химия в действии. В 2-х томах. – Т. 2. – М.: Мир, 2005. – 622 с.
15. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность», 2006. – 673 с.
16. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ, 2006. – 151 с.
Дополнительная информация3049
Заказ Заказать Купить «Роль білків, яєць формування їх технологічних властивостей»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • СУЧАСНІ УЯВЛЕННЯ ПРО СТРУКТУРУ БІЛКІВ
  • СУЧАСНІ УЯВЛЕННЯ ПРО СТРУКТУРУ БІЛКІВ
  • Особливості технології та асортименту продукції і яєць в українській національній кухні (на прикладі ресторану)
  • Біохімія
  • Експорт та імпорт яєць
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Опис птахів, що вивчаються
  • Опис птахів, що вивчаються
  • Філо- і онтогенез нервової тканини
  • Філо- і онтогенез нервової тканини
Cгенерировано за 0.149589 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів