Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Роль білків, яєць формування їх технологічних властивостей» (ID:21043)

| Размер: 130 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2
1. Білки – високомолекулярні природні органічні речовини 4
2. Синтез білків 6
3. Роль та функції білків 9
4. Види яєць 12
5. Роль яєць у харчуванні. Страви з яєць 13
Висновки 16
Література 18

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Абельмас Н.В. Українська кухня: Найсмачніші страви на святковому столі / Н.В. Клюкіна (пер. з рос.). – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2004. – 367 с.
2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова А.И. и др/. – К.: Здоров я, 2005. – 304 с.
3. Губа Н.И., Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ», 2006. – 326 с.
4. ДСТУ 4668:2006. Продукти з свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови / О. Франко (розроб.). – Вид. офіц. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. – III, 26 с.
5. Жукова І.М. Корисні й смачні страви з молока і молочних продуктів / І.Г.Данилюк (пер. з рос.). – Донецьк: БАО, 2007. – 287 с.
6. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат, 2004. – 367 с.
7. Кращі страви української кухні: 2000 рецептів і порад досвідчених кухарів. – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2006. – 380 c.
8. Лагутина Л.А., Лагутина С.В. Блюда из сыра. Сборник кулинарных рецептов. – Ростов н/Д.: Феникс, 2004. – 224 с.
9. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с.
10. Молочні страви / В.М. Пархоменко (уклад.). – К. : Техніка, 2007. – 64 с.
11. Найкращі страви української кухні / Т. Галушко (уклад.). – Х.: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2006. – 416 с.
12. Попова О.А. Страви в духовці / І.Г. Данилюк (пер. з рос.). – Донецьк: БАО, 2007. – 288 c.
13. Франко О.Ф. Практична кухня / О.П. Сенатович (упоряд., текстологічна обробка). – Вип. 3: М ясні та рибні страви. – Л.: Каменяр, 2005. – 80 с.
14. Фримантл М. Химия в действии. В 2-х томах. – Т. 2. – М.: Мир, 2005. – 622 с.
15. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность», 2006. – 673 с.
16. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ, 2006. – 151 с.
Дополнительная информация3049
Заказ Заказать Купить «Роль білків, яєць формування їх технологічних властивостей»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • СУЧАСНІ УЯВЛЕННЯ ПРО СТРУКТУРУ БІЛКІВ
  • СУЧАСНІ УЯВЛЕННЯ ПРО СТРУКТУРУ БІЛКІВ
  • Особливості технології та асортименту продукції і яєць в українській національній кухні (на прикладі ресторану)
  • Біохімія
  • Експорт та імпорт яєць
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Опис птахів, що вивчаються
  • Опис птахів, що вивчаються
  • Філо- і онтогенез нервової тканини
  • Філо- і онтогенез нервової тканини
Cгенерировано за 0.514700 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...