Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ОНОВЛЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ТОВАРІВ» (ID:19404)

| Размер: 135 кб. | Объем: 99 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 03.12.2007 | Код продавца: 4 |
СодержаниеВступ 3
Розділ 1. Теоретико-методологічні основи формування товарного асортименту підприємства, що функціонує в умовах ринкової
економіки 5
1.1. Економічна сутність та види товарного асортименту 5
1.2. Перспективний товарний асортимент як складова частина економічної стратегії підприємства 10
1.3. Методичні підходи щодо формування перспективного товарного асортименту 17
Розділ 2. Аналітична оцінка базового товарного асортименту та обгрунтування механізму його формування на перспективу на ВАТ
"Ужгородхліб" 34
2.1. Техніко-економічна характеристика ВАТ "Хлібодар" 34
2.2. Аналіз виробничого профілю хлібобулочних виробів ВАТ "Ужгородхліб" 49
2.3. Аналіз існуючого товарного асортименту хлібобулочних та макаронних виробів на ВАТ "Ужгородхліб" 54
Розділ 3. Обгрунтування механізму дослідження та формування хлібобулочного асортименту на ВАТ "Ужгородхліб" 68
ВИСНОВКИ 82
Список використаної літератури 88
ДОДАТКИ 90
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Дополнительная информацияРік написання: 2007
Інтервал: 1,5
Заказ Заказать Купить «РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ОНОВЛЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ТОВАРІВ»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Формування асортименту товарів в торговому підприємстві
  • Споживча оцінка асортименту та якості фарб на ринку України (за матеріалами Київського філіалу ТОВ «Поліфарб»)
  • Формування товарного асортименту в магазині та шляхи його удосконалення
  • Формування асортименту товарів роздрібного торговельного підприємства і шляхи його удосконалення
  • Аналіз асортименту і структури продукції на підприємствах харчової промисловості
  • Формування асортименту товарів на роздрібних торгових підприємствах
  • Процес і методи прийняття рішень у виробничому менеджменті (на прикладі підприємства харчової промисловості)
  • Комерційна діяльність формування асортименту товарів в магазині
  • Формування асортиментної політики на підприємстві
  • Формування асортиментної політики на підприємстві
  • Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини
Cгенерировано за 0.144986 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...