Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «ОРГАНІЗАЦІЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З КЕЙТЕРИНГУ ЗА МІСЦЕМ РОБОТИ» (ID:18969)

| Размер: 43 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 03.12.2007 | Код продавца: 4 |
СодержаниеВступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи надання послуг з кейтерингу за місцем роботи 6
1.1. Поняття кейтерингу 6
1.2. Види кейтерингу та номенклатура послуг, що може надаватися споживачам 9
Розділ 2. Аналіз організації надання послуг кейтерингу ресторану "Ужгород" 11
2.1. Характеристика місця, де здійснюється організація надання послуг з кейтерингу, контингенту споживачів, особливостей його
попиту 11
2.2. Аналіз складу, стану та ефективності використання сировинних, продовольчих та трудових ресурсів при наданні послуг з
кейтерингу 16
2.3. Аналіз логічного виконання та ефективності підготовчо-заключної роботи 19
2.4. Дослідження ефективності процесів надання послуг кейтерингу 21
Розділ 3. Розробка шляхів подолання недоліків та підвищення якості надання споживачам послуг з кейтерингу 23
3.1. Сучасні тенденції розвитку послуг кейтерингу на ринку України 23
3.2. Напрями удосконалення діяльності діяльності компанії "Кейтеринг-Ужгород" 26
Висновки і пропозиції 27
Список використаної літератури 29
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Дополнительная информацияРік написання: 2007
Інтервал: 1,5
Заказ Заказать Купить «ОРГАНІЗАЦІЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З КЕЙТЕРИНГУ ЗА МІСЦЕМ РОБОТИ»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ОРГАНІЗАЦІЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З КЕЙТЕРИНГУ ЗА МІСЦЕМ РОБОТИ
  • ВПРОВАДЖЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • ВПРОВАДЖЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Впровадження зарубіжного досвіду в практику роботи діючих підприємств ресторанного господарства
  • Організація обслуговування
  • Особливості надання готельних послуг
  • Удосконалення технологій надання послуг в засобах розміщення на прикладі готелю
  • Організація та надання рієлторських послуг
  • Удосконалення обліку, контролю та аналізу надання послуг в системі управління туристичним підприємством
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
Cгенерировано за 0.219233 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів