Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі» (ID:18892)

| Размер: 37 кб. | Объем: 33 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 03.12.2007 | Код продавца: 4 |
СодержаниеВступ........................................................................................................................3
Розділ 1. Нормативно-правова база забезпечення безпеки в готельно-ресторанному бізнесі..............................................................6
1.1. Регулювання безпеки туристів у Законі України "Про туризм"........6
1.2. Застосування Закону України "Про страхування"...............................8
Розділ 2. Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі............................................................10
2.1. Особливості страхування туристів.......................................................10
2.2. Технологія забезпечення безпеки готелю............................................13
2.3. Використання комплексу технічних засобів безпеки у готелі...........16
Розділ 3. Удосконалення забезпечення безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі.............................................................21
3.1. Перспективи розвитку надання страхових послуг туристам.............21
3.2. Технічні засади організації безпеки підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні...........................................23
Висновки.................................................................................................................30
Список використаної літератури...........................................................................32
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Дополнительная информацияРік написання: 2007
Інтервал: 1,5
Заказ Заказать Купить «Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ОРГАНІЗАЦІЯ СТРАХУВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ ТУРИСТИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
  • Специфіка організації обслуговування паломницьких і релігійних туристів в готельно-ресторанному бізнесі
  • РИЗИК В ТУРИСТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Безпека життєдіяльності в сфері туризму
  • Рекламно-інформаційні технології
  • Аналіз витрат робочого часу працівників підприємства готельного господарства
  • Організація надання послуг з виготовлення кулінарної продукції та кондитерських виробів в закладах ресторанного господарства при готельно-туристичних комплексах
  • Теоретичні аспекти управління інвестиційною діяльністю в готельно-ресторанному бізнесі
Cгенерировано за 0.217264 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів