Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Основні вимоги до елементів пакування товарів» (ID:18604)

| Размер: 17 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 20 грн. | Добавлена: 27.07.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3 1. Загальна характеристика пакування та його елементів 5 2. Поняття упаковки і тари, типологія 8 3. Упаковка і засоби товарної інформації 13 Висновки 16 Література 18 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Правила застосування, обороту і повернення засобів упаковки багаторазового використання на Україні і правила повторного використання дерев’яної, картонної тари і паперових мішків на Україні, затверджені наказом Міндержресурсів України від 16.06.1992 р. № 15. 2. Інструкція про порядок здійснення державного метрологічного нагляду за кількістю фасованого товару в упаковках (ПМУ 17-2000), затверджена наказом Державного комітету стандартизації, метрології і сертифікації України від 17.05.2000 р. № 314. 3. Ефремов Н.Ф. Тара и ее производство. – М. : Издательство МГУП, 2001. – 311с. 4. Завгородня В.М, Сирохман І.В., Демкевич Л.І. Тара і упакування продовольчих товарів. – Л.: Видавництво ЛКА, 2001. – 256 с. 5. Машкина В.А. Тара и упаковка продуктов и товаров пищевых производств. – М.: НПК «Поток», 2000. – 180 с. 6. ДСТУ 3551-97. Тара дерев яна обігова для меблів. Технічні умови. – Введ. 1998.07.01.- Офіц. вид. – К. : Вид-во Держстандарту України, 1998. – Різн.паг. – (Державний стандарт України). 7. ДСТУ 4260:2003. Тара і паковання спожиткові марковання. Загальні вимоги / С. Оніщенко (розроб.). – Офіц. вид – К. : Держспоживстандарт України, 2005. – ІV, 12с. – (Національний стандарт України). 8. Тара та упаковка: Ретроспективний бібліографічний покажчик за 1999-2002 рр. / Державна науково-технічна бібліотека України. Інформаційно-бібліографічний відділ / Л.О. Сайко (авт.-уклад.). – К.: ДНТБУ, 2003. – 50 с. 9. Шредер В.Л., Йованович К.С. Картон. Тара и упаковка. – К.: ИАЦ «Упаковка», 1999. – 191 с.
Дополнительная информация2142
Заказ Заказать Купить «Основні вимоги до елементів пакування товарів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Кондитерські товари: карамельні вироби
  • . Стандартизація продовольчих товарів
  • . Стандартизація продовольчих товарів
  • Асортимент та якість мінеральних вод, які реалізуються в роздрібній торговій мережі м. Києва
  • Торгівля
  • Мікрохвильові печі
  • Класифікація, формування асортименту, споживчих властивостей, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання, а також кодування за УКТЗЕД (парфумерні товари)
  • Чай
  • Порівняльна характеристика асортиментних фарбових товарів вітчизняного та закордонного виробництва на матеріалах магазину
  • Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)
Cгенерировано за 0.123575 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...