Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Облік, аналіз і аудит запасів товарів і продуктів на складах підприємств ресторанного бізнесу» (ID:17879)

| Размер: 932 кб. | Объем: 108 стр. | Стоимость: 295 грн. | Добавлена: 09.10.2007 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ 3
Розділ 1. Основи обліку, аналізу та аудиту товарних запасів 8
1.1. Економічна сутність запасів. Склад інформації, необхідної для управління товарними запасами підприємства 8
1.2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури з обліку товарних запасів 16
1.3. Організаційно-економічна характеристика підприємства УНЦ ресторанного навчання 23
Розділ 2. Розробка системи бухгалтерського та управлінського обліку і контролю товарних запасів підприємства УНЦ ресторанного навчання 31
2.1. Матеріальна відповідальність персоналу підприємства УНЦ ресторанного навчання 31
2.2. Проектування системи первинного обліку товарних запасів на підприємстві 34
2.3. Фінансовий та податковий облік руху товарів та продуктів на складі підприємства 38
2.4. Управлінський облік товарних запасів 43
2.5. Поточний контроль товарних операцій 47
2.6. Організація обліку товарних запасів на основі інформаційних технологій 53
Розділ 3. Розробка методики економічного аналізу і аудиту товарних запасів 57
3.1. Система економічних показників. Інформаційна база та основні методи економічного аналізу 57
3.2. Розробка та апробація загального аналізу товарних запасів 64
3.3. Методика факторного аналізу товарних запасів 68
3.4. Методика аудиту товарних операцій на підприємствах ресторанного бізнесу 73
3.5. Автоматизація аналітичних робіт в системі управління товарними запасами 82
Висновок 87
Список використаних джерел 91
Додатки 96-108
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Облік, аналіз і аудит запасів товарів і продуктів на складах підприємств ресторанного бізнесу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Облік і аудит виробничих запасів
  • Організація бухгалтерського обліку і внутрішнього аудиту
  • Облік і аудит запасів
  • Облік і аудит запасів
  • Облік матеріальних запасів на складах та в бухгалтерії
  • Аналітичний і синтетичний облік руху виробничих запасів
  • Облік запасів торгівлі (на прикладі підприємства ТОВ «АСС»)
  • Облік і аудит товарних запасів на підприємстві
  • Облік і аудит товарних запасів на підприємстві
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
Cгенерировано за 0.131542 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...