Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Аналіз асотименту і якості споживчих товарів (Майонез)» (ID:17273)

| Размер: 177 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 110 грн. | Добавлена: 21.08.2007 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ 3
І. Огляд літератури 5
1.1. Аналіз ринку товарної групи 5
1.1.1. Формування асортименту товарної групи на ринку 5
1.1.2. Аналіз виробництва 8
1.2. Характеристика сировини, що використовується у виготовленні майонезу 14
1.3. Формування якості в процесі виробництва майонезу 14
1.4. Оцінка якості готової продукції 18
2. Основна частина 22
2.1. Характеристика об’єкта дослідження 22
2.2. Аналіз асортименту виробів 22
2.3. Методи дослідження якості даної продукції 26
2.4. Результати дослідження якості 27
3. Розрахункова частина 31
3.1. Проведення тестування майонезу 31
3.2. Оцінка результатів тестування 31
Висновки і пропозиції 34
Література 35
Додатки 37-38

Мета нашої роботи – дослідження ринку майонезів в Україні з точки зору їх якості та асортименту. В роботі будуть розглянуті споживчі характеристики різних сортів майонезів, що виробляються та реалізуються в Україні.
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Аналіз асотименту і якості споживчих товарів (Майонез)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Споживча оцінка асортименту та якості фарб на ринку України (за матеріалами Київського філіалу ТОВ «Поліфарб»)
  • Характеристика сучасного асортименту ювелірних товарів
  • Тенденції розвитку асортименту та оцінка конкурентоспроможності молока пряженого в Україні та за її межами
  • Товарознавчі аспекти дослідження ринку йогуртів
  • Товарна біржа в структурі ринку товарів та послуг
  • Товарна біржа в структурі ринку товарів та послуг
  • Товарознавчі аспекти дослідження ринку сухих будівельних сумішей (СБС) в Україні
  • Якість та конкурентоспроможність продовольчих товарів на ринку України
  • Вплив сировини та технології виробництва на формування споживних властивостей та якість трикотажного одягу
  • Сировина, як фактор формування якості товарів
Cгенерировано за 0.157481 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...