|
-
Аналіз фінансово–господарської діяльності готелю ТОВ "Назва"
Аналіз фінансово – господарської діяльності готелю ТОВ "Назва" 1
Аналіз балансу 2
Аналіз фінансового стану за допомогою коефіцієнтів 6
Література. 12
Додаток 1. Баланс підприємства за 2004 – 2006 роки 13
Додаток 2. Звіт про фінансові результати за 2004 – 2006 роки 15
-
Особливості змішаної економіки
План
Вступ.....................................................................................................................3
РОЗДІЛ 1. Особливості змішаної економіки................................................... 5
1.1. Теоретичні основи змішаної економіки...........................................5
1.2. Структура змішаної економіки.........................................................12
РОЗДІЛ 2. Форми і методи державного макрорегулювання змішаної економіки та аналіз макрорегулювання в Україні за 2004-2005 роки.........15
2.1. Основні методи державного макрорегулювання змішаної економіки.............................................................................................................15
2.2. Аналіз державного макрорегулювання економіки в Україні
за 2004-2005 роки...............................................................................................22
РОЗДІЛ 3. Проблеми та перспективи державного макрорегулювання економіки в Україні............................................................................................29
Висновки.............................................................................................................36
Список використаної літератури......................................................................38
-
Маркетинг
ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА
Задача 1.
Вихідні дані:
№ вар Назва товару Річне споживання товару Забезпеченість товаром Чисельність населення у 2005 р.
тис. чол. Приріст населення за 2005-2008 роки
2005 р.
факт 2010 р.
норматив 2005 р.
факт 2010 р.
норматив
1 Пральні машини, шт. на 100 сімей 3,93 4,87 59 73
Розв’язок
№ вар Назва товару Річне споживання товару Забезпеченість товаром Чисельність населення у 2005 р.
тис. чол. Приріст населення за 2005-2008 роки
2005 р.
факт 2010 р.
норматив 2005 р.
факт 2010 р.
норматив
1 Пральні машини, шт. на 100 сімей 3,93 4,87 59 73 2607,4 235,7
Задача 2.
Вихідні дані
Рік Порядковий номер року, t Середньодушові показники реалізованого попиту, yt Коефіцієнти параметрів рівняння aо(t) yt а1(t) yt а2(t) yt
aо(t) a1(t) a2(t)
1996 1 1,85 1188 -402 30 2197,8 -743,7 55,5
1997 2 1,08 660 -166 10 712,8 -179,28 10,8
1998 3 1,31 242 15 -5 317,02 19,65 -6,55
1999 4 1,56 -66 141 -15 -102,96 219,96 -23,4
2000 5 1,78 -264 212 -20 -469,92 377,36 -35,6
2001 6 1,63 -352 228 -20 -575,39 371,64 -32,6
2002 7 1,69 -330 189 -15 -557,7 319,41 -25,35
2003 8 1,53 -198 85 -5 -302,94 130,05 -7,65
2004 9 1,90 44 -54 10 83,6 -102,6 19
2005 10 2,11 396 -258 30 835,56 -544,38 63,3
-
Організація роботи структурних підрозділів що надають додаткові послуги в ресторанному господарстві
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОБОТИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ЩО НАДАЮТЬ ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ 4
1.1.Ресторан як ланка системи громадського харчування 4
1.2. Управління підприємством громадського харчування 7
1.3. Структура системи управління підприємствами громадського харчування 10
РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ТУРИСТ” 14
РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ТУРИСТ” 20
РОЗДІЛ 4. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ТУРИСТ” 27
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 30
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 33
Перелік графічного матеріалу
Таблиця 2.1. Економічні показники діяльності Готельного комплексу „Турист”
Рис. 2.1. Динаміка доходу, чистого доходу та валового прибутку Готельного комплексу „Турист” за 2003-2005 роки
Рис. 2.2. Динаміка фінансових результатів від операційної діяльності, від звичайної діяльності та чистого прибутку Готельного комплексу „Турист” за 2003-2005 роки
Рис. 2.3. Динаміка податку на додану вартість, адміністративних витрат, витрат на збут та інших операційних витрат Готельного комплексу „Турист” за 2003-2005 роки
Додаток А. Організаційна структура Готельного комплексу „Турист”
Додаток Б. Баланс за 2005 рік
Додаток В. Баланс за 2004 рік
Додаток Г. Звіт про фінансові результати за 2005 рік
Додаток Д. Звіт про фінансові результати за 2004 рік
Метою є дослідження роботи структурних підрозділів, що надають додаткові послуги у ресторанному господарстві.
Завданням даного дослідження є:
- дослідження теоретичної бази організації роботи структурних підрозділів підприємств ресторанного господарства;
- проведення аналізу роботи структурного підрозділу такого підприємства на конкретному прикладі;
- виявлення недоліків у роботі структурного підрозділу;
- розроблення рекомендацій щодо удосконалення роботи підприємства.
Предметом дослідження є організація діяльності ресторану Готельного комплексу „Турист”.
Під час дослідження використовувались роботи таких вчених як Аграновський Є.Д., Гречникова І.М., Коршунов М. В., Кузнєцова Н.М., Радченко Л.О. та інші, а також статистичний матеріал підприємства за 2003-2005 роки
-
ОБЛІК І АНАЛІЗ ВИТРАТ ОСНОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ДИСТАНЦІЇ КОЛІЇ
ЗМІСТ
Вступ…………………………………………………………………………….....6
1. Огляд нормативно-правової бази з питань обліку, аналізу і контролю витрат
1.1. Нормативно-правова база з питань обліку і контролю витрат………...8
1.2. Огляд літературних джерел з обліку, аналізу і контролю витрат ….…10
1.3. Необхідність дослідження обраної теми……………………………..…21
2. Аналіз фінансово-господарської діяльності Дніпропетровської
дистанції колії
2.1 Характеристика дистанції колії…………………………………………..23
2.2 Аналіз фінансового стану об’єкту дослідження……………………..….24
2.3. Аналіз витрат основної діяльності дистанції колії…………………..…27
3. Облік і контроль основної діяльності підприємства
3.1. Облік прямих матеріальних витрат………………………………..……39
3.2. Облік витрат на оплату праці та відрахувань з неї………………...…..46
3.3 Контроль витрат на підприємстві……………………………………......52
3.4 Автоматизація обліку витрат з перевезень в дистанції колії……….....54
4. Особливості ведення бухгалтерського та податкового обліку
витрат на залізничному транспорті……………………………………….....62
5. Економічна оцінка заходів з охорони праці в Дніпропетровській
дистанції колії………………………………………………………………...74
Висновки……………………………………………………………….………....82
Список літератури…………………………………………………..…………....85
Додатки
Додаток 1. Техніко-економічні показники діяльності дистанції
колії у динаміці за 2004 та 2005 роки…………………………......89
Додаток 2. Аналіз структури експлуатаційних витрат підприємства за
2004-2005 рр………………………………………………………...90
Додаток 3. Кореспонденція рахунків з обліку списання запсів……………....91
Додаток 4. Кореспонденція рахунків з обліку витрат на оплату
праці та відрахувань з неї………………………………………......92
Додаток 5. Інформаційні зв’язки по обліку витрат на виробництво…….........93
Додаток 6. Розбіжності у визначені витрат у бухгалтерському та
податковому обліку на залізничному транспорті……………........94
-
Товарний кредит та оцінка ефективності його використання в діяльності підприємства (на прикладі ВАТ «Київська друкарня»)
ВСТУП 3
1 СУТНІСТЬ ТОВАРНОГО КРЕДИТУ, ЙОГО ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ 6
2 МЕТОДИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТОВАРНОГО КРЕДИТУ 13
3 ХАРАКТЕРИСТИКА ВАТ «КИЇВСЬКА ДРУКАРНЯ» 19
4 ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТННЯ ТОВАРНОГО КРЕДИТУ 25
ВИСНОВКИ 27
БІБЛІОГРАФІЧНИЙ СПИСОК 30
Додаток А_ Баланс ВАТ «Київська друкарня» за 2006рік 31
Додаток Б_Звіт про фінансові результати ВАТ «Київська друкарня» за 2006 рік 33
-
Товарний кредит та оцінка ефективності його використання в діяльності підприємства (на прикладі ВАТ «Київська друкарня»)
ВСТУП 3 1 СУТНІСТЬ ТОВАРНОГО КРЕДИТУ, ЙОГО ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ 6 2 МЕТОДИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТОВАРНОГО КРЕДИТУ 13 3 ХАРАКТЕРИСТИКА ВАТ «КИЇВСЬКА ДРУКАРНЯ» 19 4 ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТННЯ ТОВАРНОГО КРЕДИТУ 25 ВИСНОВКИ 27 БІБЛІОГРАФІЧНИЙ СПИСОК 30 Додаток А_ Баланс ВАТ «Київська друкарня» за 2006рік 31 Додаток Б_Звіт про фінансові результати ВАТ «Київська друкарня» за 2006 рік 33
-
ОБЛІК ФОРМУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА І КАЛЬКУЛЮВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВАТ „РОСИ БУКОВИНИ” ЗА 2004-2005 РР
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СОБІВАРТІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЯК ВАЖЛИВИЙ ПОКАЗНИК ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Необхідність оцінки собівартості продукції та її складу 5
1.2. Класифікація собівартості за калькуляційними статтями та елементами витрат 9
РОЗДІЛ 2. ОБЛІК ФОРМУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА І КАЛЬКУЛЮВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВАТ „РОСИ БУКОВИНИ” ЗА 2004-2005 РР. 14
2.1. Аналіз динаміки операційних витрат на 1 гривню вартості реалізації продукції та визначення впливу чинників на її зміну 14
2.2. Аналіз структури операційних витрат за економічними елементами підприємства 21
2.3. Аналіз собівартості за калькуляційними статтями витрат підприємства за 2004-2005 рр. 26
РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ 29
3.1. Розрахунок собівартості продукції на 2006 рік 29
3.2. Шляхи зменшення собівартості продукції 31
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 39
ДОДАТКИ ………………………………………………………………………… 41
-
Особливості господарської діяльності КП „Криворізька друкарня” та економічна сутність витрат виробництва.
ЗМІСТ
Вступ
Розділ 1. Особливості господарської діяльності КП „Криворізька друкарня” та економічна сутність витрат виробництва.
1.1. Характеристика КП „Криворізька друкарня”, оцінка фінансового стану та особливості господарювання.
1.2. Економічна сутність витрат виробництва та їх роль в діяльності підприємства.
1.3. Огляд нормативних документів, що регламентують організацію облікової та контрольно-ревізійної роботи.
Розділ 2. Контрольно-ревізійна перевірка витрат на виробництво на КП „Криворізька друкарня”
2.1. Організація та методика проведення контрольно-ревізійної перевірки.
2.2. Контрольно-ревізійна перевірка витрат на виробництво на КП „Криворізька друкарня”
2.3. Узагальнення та оформлення результатів контрольно-ревізійної перевірки витрат на виробництво.
2.4. Розробка заходів щодо усунення недоліків та порушень, виявлених в ході перевірки.
Розділ 3. Шляхи удосконалення контрольної роботи на підприємстві.
Висновки.
Список використаних джерел
Додатки.
-
ПРОЕКТ ПІДВИЩЕННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ВАТ «КОЛОМИЙСЬКА ДРУКАРНЯ ім.ШУХЕВИЧА»
1. Значення і напрямки підвищення
фінансових результатів виробничої діяльності
2. Аналіз собівартості продукції
3. Аналіз виробничо-господарської діяльності
ВАТ “Коломийська друкарня ім. Шухевича”
3.1. Аналiз виробництва i реалiзацiї продукцiї.
Література.
Висновки
Cгенерировано за 0.198916 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|