Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація роботи структурних підрозділів що надають додаткові послуги в ресторанному господарстві» (ID:6700)

| Размер: 87 кб. | Объем: 44 стр. | Стоимость: 90 грн. | Добавлена: 08.08.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОБОТИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ЩО НАДАЮТЬ ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ 4
1.1.Ресторан як ланка системи громадського харчування 4
1.2. Управління підприємством громадського харчування 7
1.3. Структура системи управління підприємствами громадського харчування 10
РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ТУРИСТ” 14
РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ТУРИСТ” 20
РОЗДІЛ 4. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ТУРИСТ” 27
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 30
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 33

Перелік графічного матеріалу
Таблиця 2.1. Економічні показники діяльності Готельного комплексу „Турист”
Рис. 2.1. Динаміка доходу, чистого доходу та валового прибутку Готельного комплексу „Турист” за 2003-2005 роки
Рис. 2.2. Динаміка фінансових результатів від операційної діяльності, від звичайної діяльності та чистого прибутку Готельного комплексу „Турист” за 2003-2005 роки
Рис. 2.3. Динаміка податку на додану вартість, адміністративних витрат, витрат на збут та інших операційних витрат Готельного комплексу „Турист” за 2003-2005 роки
Додаток А. Організаційна структура Готельного комплексу „Турист”
Додаток Б. Баланс за 2005 рік
Додаток В. Баланс за 2004 рік
Додаток Г. Звіт про фінансові результати за 2005 рік
Додаток Д. Звіт про фінансові результати за 2004 рік

Метою є дослідження роботи структурних підрозділів, що надають додаткові послуги у ресторанному господарстві.
Завданням даного дослідження є:
- дослідження теоретичної бази організації роботи структурних підрозділів підприємств ресторанного господарства;
- проведення аналізу роботи структурного підрозділу такого підприємства на конкретному прикладі;
- виявлення недоліків у роботі структурного підрозділу;
- розроблення рекомендацій щодо удосконалення роботи підприємства.
Предметом дослідження є організація діяльності ресторану Готельного комплексу „Турист”.
Під час дослідження використовувались роботи таких вчених як Аграновський Є.Д., Гречникова І.М., Коршунов М. В., Кузнєцова Н.М., Радченко Л.О. та інші, а також статистичний матеріал підприємства за 2003-2005 роки
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Організація роботи структурних підрозділів що надають додаткові послуги в ресторанному господарстві»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Дослідження системи планування і контролю діяльності структурних підрозділів
  • Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства
  • Ефективність рекламної компанії ресторану
  • Організація управлінської праці та основні напрямки її вдосконалення
  • Планування діяльності підрозділів підприємств
  • Формування структурних підрозділів апарату управління
  • Формування структурних підрозділів апарату управління
  • Удосконалення організації виробництва у ресторані
  • Контрольна Організація обслуговування в ГТК
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ ТУРИСТИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Cгенерировано за 0.143177 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...