Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Застосування систем управління якістю (стандартизація, сертифікація)» (ID:14683)

| Размер: 57 кб. | Объем: 46 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3 Розділ І. Роль управління якістю на підприємствах України 6 1.1Необхідність впровадження системи управління якістю 6 1.2 Поняття «якість», показники якості 8 1.3 Стандартизація та сертифікація у харчовій промисловості України 10 Розділ ІІ. Основні положення державної системи стандартизації України 16 2.1 Загальні відомості про державну систему стандартизації, її мету і основні принципи 16 2.2 Об‘єкти стандартизації 19 2.2.1 Об‘єкти організаційно-методичні та загальнотехнічні 21 2.2.2 Продукція міжгалузевого призначення та широко вжитку 23 2.2.3 Об‘єкти державних соціально-економічних та державних науково-технічних програм 24 2.2.4 Складові елементи народногосподарських об‘єктів державного значення 26 Розділ ІІІ.Перспектива розвитку системи управління якістю в Україні 29 3.1 Основні тенденції розвитку міжнародної стандартизації системи якості 29 3.2 Міжнародні стандарти ISO (серії 9000, 10000, 14000), SA 8000 та застосування їх на підприємствах держави 31 3.3 Ефективність стадартизації та покращення якості на Україні 40 Висновки 42 Список використаної літератури 45 Додаток А 47 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури 1. Закон України Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України // ( Відомості Верховної Ради (ВВР), 2000, N 25, ст.195 ) 2. Закон України Прохвнесення змін до Закону України Про захист прав споживачів // Офіційний вісник України. - 2002. - № 5 3. Декрет Кабінета Міністрів України „Про стандартизацію і сертифікацію”, (Відомості Верховної Ради (ВВР) 1993, № 27, ст.289 ) 4. Андрушків Б.М., Кузьмин О.Е. Основи менеджменту.- Львів: Cвіт, 2001 5. Бавыкин В. Новый менеджмент.-М.: Экономика, 2000 6. Балабанов Г.В.“Продовольчий ринок України: оцінка регіональних відмінностей”, “Український географічний журнал”, 1999р. №1 7. Виханский О.С. Стратегическое управление. — М.: Гардарика, 2002 8. Герчикова И.Н. Менеджмент: Учебник. - М.: ЮНИТИ, 2002 9. Дерев‘янко О. “Основні напрями системного трансформування харчової промисловості України” – “Економіка України”, січень 2000р. 10. Друкер П. Задачи менеджмента в ХХ1 веке. — М.: Вильямс, 2000 11. Іваненко Л.М. Цивільно-правові засоби захисту прав споживачів (покупців). - К.: Юмана, 1998 12. Кокинс Г., Страттон А., Хелблинг Дж. Учебник по методологии функционального учёта затрат. Activity-based costing.- М.: ВИП Анатех, 2000 13. Кондо Ё. Хосин канри — один из подходов японского менеджмента качества//Методы менеджмента качества. — 2001. — № 6 14. Kaplan R., Norton D. The balanced scorecard. — Harvard Business School, 1996 15. Контроль якості в сфері обслуговування // Стандартизація і якість продукції за рубежем: Науч.-тих. реф. Сб.-ВНИИКИ. – № 1. 1976 16. Майталь Ш. Экономика для менеджеров Учебник. - пер. с англ. - М.: Инфра-М, 2003 17. Огрызков В.М. Правовое регулирование качества продукции. - М., 1973 18. Олдкорн Р. Основы менеджмента. — М.: Издательство «Финпресс», 2002 19. Роздрібна торгівля України у 2004 р. – Міністерство статистики України, К. 2004р. 20. Розенберг Д. Бизнес. Маркетинг. Терминологический словарь. – 2004 21. “Розміщення продуктивних сил України” за ред. Є.П.Качана – К 2001 22. Управление организацией. Учебник./Под ред. А.Г. Поршнева, З.П. Румянцевой, Н.А. Соломатина. –М.: ИНФРА-М, 2000 23. Шаповал М.І. Основи стандартизації, управління якістю і сертифікації. - К.: УФІМБ, 1998. - С. 5. 8. ВВР України. № 19- 1998 24. Шанк Дж., Говиндараджан В. Стратегическое управление затратами. — СПб.: Бизнес Микро, 1999 25. Цыпкин Ю.А., Люкшинов А.Н., Эриашвили Н.Д. Менеджмент. — М.: Издательство ЮНИТИ, 2001 26. Язвінська О.М. Історія консюмеризму: Навч. посіб. - К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002.
Дополнительная информация1258
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Застосування систем управління якістю (стандартизація, сертифікація)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Система якості діагностичного центру
  • АНАЛІЗ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ
  • Управління якістю продукції та послуг на тур підприємстві
  • Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем
  • Система управління якістю продукції
  • Основні елементи структури системи технологій
  • Основні елементи структури системи технологій
  • Державний нагляд за якістю продукції
  • Вимоги до якості та витрати на її забезпечення
  • Підвищення якості продукції
Cгенерировано за 0.127304 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...