Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація обслуговування харчування в аеропортах та на літаках» (ID:14625)

| Размер: 265 кб. | Объем: 60 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание1. ВСТУП 3 2. ОСНОВНА ЧАСТИНА 8 2.1. Громадське харчування і його роль в народному господарстві 8 2.2. Функції та специфіка діяльності підприємств громадського харчування системи авіаперевезень 10 2.3. Система кейтерингу, як передовий метод організації харчування пасажирів авіаперевезень 14 2.3.1 Розвиток системи кейтерингу в Україні 14 2.3.2. Проблеми роботи кейтерингових компаній в галузі авіаперевезень 17 2.3.3. Особливості роботи кейтерингових компаній (на прикладі «Київ-Кейтеринг» та «Аеро-Кейтеринг Сервісіс Україна») 19 2.3.4. Вдосконалення роботи авіаційних компаній з вирішення проблеми харчування пасажирів (на прикладі ТОВ «Авіаційна хендлінгова компанія «Авіахендлінг», та авіакомпанії «Аеросвіт») 23 2.4. Організація обслуговування потреб пасажирів у харчуванні в аеропортах (на прикладі Державного міжнародного 25 аеропорту «Бориспіль») 25 2.5. Досвід організації харчування пасажирів в зарубіжник компаніях 27 2.5.1. Сфера громадського харчування авіаперевезень в РФ 27 2.5.2. Норми споживання алкогольних та прохолодних напоїв під час польоту (на прикладі компанії «Аерофлот») 31 2.5.3. Спеціальне устаткування літаків (на прикладі компанії «Авіаційні лінії Кубані») 34 2.5.4. Підвищення рівня обслуговування пасажирів за допомогою використання сучасних методів оформлення продуктів харчування, рекламних методів роботи з пасажирами 35 2.5.5. Розвиток сфери громадського харчування в галузі авіаперевезень в країнах світу 37 2.6. Культура поводження обслуговуючого персоналу ресторану аеропорту, бортпроводниць 39 3. ВИСНОВКИ 41 ДОДАТКИ 43 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 60 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 1. Аветисова А.О., Сорока С.В. Підприємства харчування в системі туризму. – Д., 2002. – 165 с. 2. Апілат О.В. Підвищення якості послуг в туризмі: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Харківська держ. академія технології та організації харчування. – Х., 2001. – 19с. 3. Безпека продуктів харчування: Основи законодавства / Українська наукова асоціація Національний аграрний ун-т / Микола Іванович Малишко (упоряд.). – К. : НАУ, 2002. – 24с. 4. Бенько Т.Р. Громадське харчування: його стан та місце в народногосподарському, продовольчому комплексі в умовах переходу до ринку (на прикладі Західного регіону України): Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / УКООПСПІЛКА Львівська комерційна академія. – Львів, 2001. – 17с. 5. Білик Е.В. Сучасна енциклопедія етикету: 1000 правил і корисних порад. – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2005. – 384 с. 6. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: Учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2001. – 165 с. 7. Бурьян О. Идея есть. – Власть денег (http://www.vd.net.ua). – 2005. – №42. 8. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25. 9. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 10. Гігієна громадського харчування: Опорний конспект лекцій / Київський національний торговельно-економічний ун-т / В.Н.Корзун (уклад.), М.К.Булгакова (уклад.). – К. : КНТЕУ, 2003. – 105с. 11. Гончаренко О.М. Методи управління підприємствами харчування України в умовах формування ринкових відносин: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Київський держ. торговельно- економічний ун-т. – К., 1996. – 20с. 12. Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. пр. / Київський держ. торговельно- економічний ун-т / М.І. Пересічний (ред.). – К., 1999. – 189с. 13. Гурч Людмила Миколаївна. Стратегія маркетингу торговельних підприємств на ринку продуктів харчування України: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Київський держ. торговельно- економічний ун-т. – К., 1997. – 16с. 14. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с. 15. Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания. – М.: РМАТ, 1997. – 87 с. 16. Міска В.Г.. Організаційно-економічні проблеми покращання харчування пасажирів залізничного транспорту: Автореф.дис...канд.екон.наук: 08.00.05 Київський торговельно-економічний ін-т. – К., 1993. – 16с. 17. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472 с. 18. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс», 2001. – 384 с. 19. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР, 2002. – 224 с. 20. Товароведение продовольственных товаров.– М.: Экономика,1982.– 374 с. 21. Уразов В.А. Организация труда и управления на предприятиях легкой промышленности. – М.: Легпромбытиздат, 1990. – 239 с. 22. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность», 1976. – 673 с. 23. Урядовий портал (http://www.kmu.gov.ua). 24. Інтернет-сайт Державного комітету статистики України (http://www.ukrstat.gov.ua). 25. Туристичний портал (http://www.turnovosti.com.ua). 26. Інтернет-сайт Державної авіаційної служби (http://ukraviatrans.gov.ua). 27. Інтернет-сайт авіакомпанії “РусЭйр” (http://www.rusair.com). 28. Інтернет-сайт авіакомпанії “АероСвіт” (http://www.aerosvit.ca). 29. Інтернет-сайт Державного міжнародного аеропорту “Бориспіль” (http://airport-kiev.com.ua). 30. Інтернет-сайт компанії «Аерофлот» (http://www.aeroflot.ru). 31. Інтернет-сайт ОАО Международный Аэропорт Волгоград (http://www.mav.ru). 32. BTN (http://www.btnrussia.ru). 33. Інтернет-сайт «Авиационные линии Кубани» (http://www.avia.ru). 34. Електронна версія журналу «Россия» (http://www.rgz.ru). – 2005. – № 60(906). 35. Информационно-консалтинговый центр по электронному бизнесу (http://www.e-commerce.ru). 36. Інтернет-сайт ООО ПК «Красная волна» (http://www.di.ru). 37. Інтернет-сайт British Airways (www.britishairways.ru). 38. Інтернет-сайт компанії Киев-Кейтеринг (www.kiev-catering.com.ua). 39. Кошерное питание на всех самолетах // Новости еврейской общины (http://greatsynagogue.kiev.ua). – 2006. – 03.01.
Дополнительная информация1176
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Організація обслуговування харчування в аеропортах та на літаках»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • Методи і функції обслуговування споживачів на підприємствах громадського харчування
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • Організація харчування туристів в Україні
  • Стан розвитку ринку авіаподорожей і авіаперевезень в Україні
  • Організація харчування туристів з Росії
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві
  • Організація харчування українських туристів на території Італії
Cгенерировано за 0.137967 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...