Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Класифікація виробничих витрат (на прикладі підприємства харчової промисловості)» (ID:14291)

| Размер: 491 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 08.06.2005 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3 1. Характеристика витрат та їх класифікація 5 2. Класифікація витрат для оцінки запасів 8 3. Класифікація витрат для прийняття рішень 12 4. Класифікація витрат для планування і контролю 18 5. Функції затрат 18 6. Класифікація витрат згідно Методичних рекомендацій по формуванню собівартості продукції (робіт, послуг) 21 Висновки 39 Список використаних джерел 41 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаних джерел 1. Апчерч Алан Управленческий учет: принципы и практика/ Пер. с англ. под ред. Я.В.Соколова, И.А.Смирновой.–М.:”Финансы и статистика”, 2002. – 952с. 2. Безруких П.С. Учет и калькулирование себестоимости продукции.- М.”Финансы”, 1974. - 320 с. 3. Белоусова И. Проблемы развития управленческого учета в Украине// Бухгалтерский учет и аудит.-2001.- № 2.- С. 39-44. 4. Бородкин А. Внутрихозяйственный (управленческий) учет: концепция и организация //Бухгалтерський учет и аудит. - 2001.- №2.- С. 45-53. 5. Вахрушина М.А. Бухгалтерский управленческий учет: Учебник для вузов. 2-е изд., доп. и пер. - М.: ИКФ Омега-Л Высш.шк., 2002.-528 с. 6. Голов С.Ф. Управлінський облік: Підручник. - К.: Лібра, 2003.- 704с. 7. Друри К. Управленческий и производственній учет: Пер.с англ.. Учебник. -М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2003.- 1071 с. 8. Ивашкевич В.Б. Бухгалтерский управленческий учет: Учеб. для вузов. -М.: Юристъ, 2003. – 618 с. 9. Карпова Т.П. Управленческий учет: Учеб. для вузов.- М.:Аудит: ЮНИТИ, 1998.-350 с. 10. Методичні рекомендації з формування собівартості продукції (робіт, послуг) у промисловості, затверджено Наказом Державного комітету промислової політики України № 47 від 02.02.01. 11. Нападовська Л.В. Управлінський облік: Монографія. - Дніпропетровськ, 2000.-450 с. 12. Николаева О.Е., Шишкова Т.В. Управленческий учет. Изд. 3-е, испр. и дополн.- М.: Эдиториал УРСС, 2002.- 320 с. 13. Райан Боб Стратегический учет для руководителя /Пер. с англ. Под ред. В.А.Микрюкова. - М.:Аудит, ЮНИТИ, 1998. – 616 с. 14. Палий В.Ф., Палий В.В. Управленческий учет – новое прочтение внутрихозяйственного расчета // Бухгалтерський учет.-2000.- №17. – С. 53-54.
Дополнительная информация836
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Класифікація виробничих витрат (на прикладі підприємства харчової промисловості)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Територіальна організація харчової промисловості
  • Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості
  • Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
  • Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)
  • Облік загальновиробничих витрат підприємства
  • Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Аналіз беззбитковості виробництва (на прикладі підприємства харчової промисловості
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
  • Проблеми впровадження інновацій на підприємствах харчової промисловості
Cгенерировано за 0.173628 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...