Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
3

Тема: «Банкет-Чай» (ID:14531)

| Размер: 29 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 2 Час тривалості бенкет-чаю 2 Форма і варіант розстановки столів 2 Меню. Вибір напоїв до страв 3 Розрахунки для бенкет-чаю. Приміщення, банкетні столи 5 Офіціанти 5 Скатертини 6 Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 6 Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 9 Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 12 Використані джерела Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 1. Браун Г. Хернер К. Настольная книга официанта.: Справочник. – Ростов-на-Дону: Издательство «Феникс», 2001. – 320 с. 2. Игнатович А.Н. Чайное действо. – М.: Русское феноменологическое общество, 1997. – 215 с. 3. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472 с. 4. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс», 2001. – 384 с. 5. Официальный сайт «Клуба чайной культуры» (www.chadao.ru) 6. Пикалев А.В. Маевская А.П. Как увеличить доход ресторана, бара, кафе. – М.: Сов. спорт, 2001. – 168 с.
Дополнительная информация 1066
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Банкет-Чай»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Контрольная работа по ресторанному сервису

  • Урочисті прийоми та бенкети

  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

  • "Изучение мировых традиций чаепития и организация банкет-чая"

  • "Изучение мировых традиций чаепития и организация банкет-чая"

  • Конспект по товарознавству продовольчих товарів

  • Маркетинг. Товар: чай МОНОМАХ

  • Бенкет-чай

  • Контрольна з маркетингу (ринок чаю)

  • ВАРІАНТ 23 тести туризм


Cгенерировано за 0.011764 секунд

загрузка...