|
чисті приміщення
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «чисті приміщення», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Поняття та особливості договору найму жилого приміщення
Зміст Вступ 3 1. Поняття та особливості договору найму жилого приміщення 5 2. Порядок і підстави надання жилого приміщення 8 3. Права і обов’язки наймача жилого приміщення 10 4. Обов’язки наймодавця жилого приміщення 21 5. Припинення договору 23 Висновок 29 Список використаних джерел і літератури 30 >>>>
-
Поняття та особливості договору найму жилого приміщення
Зміст Вступ 3 1. Поняття та особливості договору найму жилого приміщення 5 2. Порядок і підстави надання жилого приміщення 7 3. Права і обов’язки наймача жилого приміщення 9 4. Обов’язки наймодавця жилого приміщення 20 5. Припинення договору 22 Висновок 28 Список використаних джерел і літератури 30 >>>>
-
Права наймача жилого приміщення за договором житлового найму. Ордер на житлове приміщення
1. Права наймача жилого приміщення за договором житлового найму в будинках державного і громадянського житлового фонду 3 2. Ордер на житлове приміщення та його юридичне значення 8 Задача 12 Література 15 >>>>
-
Поняття і характерні ознаки договору найма жилого приміщення
Зміст: Вступ 3 1. Поняття і характерні ознаки договору найма жилого приміщення 5 2. Право наймача жилого приміщення 8 3. Обов’язки сторін 14 4. Припинення договору 19 Висновок 25 Список використаних джерел і літератури 26 >>>>
-
Поняття і характерні ознаки договору найму жилого приміщення
ПЛАН: Вступ 3 1.Поняття і характерні ознаки договору найму жилого приміщення 5 2.Права наймача жилого приміщення 8 3. Обов’язки сторін 17 4.Припинення договору 19 Висновки 23 Література 26 >>>>
-
Інвестиційна діяльність та стратегія розвитку підприємства
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 5 ВАТ «ЧИСТІ МЕТАЛИ» 5 1.1. Техніко-економічна характеристика підприємства та аналіз його фінансового стану 5 1.2. Аналіз виробничої діяльності та витрат підприємства 21 1.3. Вплив факторів на витрати підприємства та потреба ВАТ «Чисті метали» в інвестиціях та механізм їх залучення 29 РОЗДІЛ 2 ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 35 2.1. Сутність інвестицій та їх класифікація 35 2.2. Методичні основи аналізу інвестиційної діяльності підприємства 44 2.3. Основні напрямки підвищення ефективності інвестиційної діяльності 49 РОЗДІЛ 3 ПЛАНУВАННЯ ОСНОВНИХ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЦЕХУ ОСНОВНОГО ВИРОБНИЦТВА ВАТ «ЧИСТІ МЕТАЛИ» 66 3.1. Розробка виробничої програми і обґрунтування її ресурсного забезпечення 66 3.2. Організаційний план виробництва, обґрунтування потреби в персоналі і витрат на оплату праці 75 3.3. Обґрунтування поточних витрат і собівартості виробництва продукції (послуг) 82 3.4. Визначення фінансових результатів від операційної діяльності підприємства, пов’язаних з проектним рішенням 86 РОЗДІЛ 4 СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСВА 89 ВАТ „ЗАВОД ЧИСТІ МЕТАЛИ” 89 4.1. Розробка стратегії маркетингу 89 4.2. Виробнича стратегія 95 4.3. Стратегії управління персоналом 99 4.4. Стратегія фінансування 101 ВИСНОВКИ 103 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 105 ДОДАТКИ 108 >>>>
-
Інвестиційна діяльність та стратегія розвитку підприємства
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 5 ВАТ «ЧИСТІ МЕТАЛИ» 5 1.1. Техніко-економічна характеристика підприємства та аналіз його фінансового стану 5 1.2. Аналіз виробничої діяльності та витрат підприємства 21 1.3. Вплив факторів на витрати підприємства та потреба ВАТ «Чисті метали» в інвестиціях та механізм їх залучення 29 РОЗДІЛ 2 ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 35 2.1. Сутність інвестицій та їх класифікація 35 2.2. Методичні основи аналізу інвестиційної діяльності підприємства 44 2.3. Основні напрямки підвищення ефективності інвестиційної діяльності 49 РОЗДІЛ 3 ПЛАНУВАННЯ ОСНОВНИХ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЦЕХУ ОСНОВНОГО ВИРОБНИЦТВА ВАТ «ЧИСТІ МЕТАЛИ» 66 3.1. Розробка виробничої програми і обґрунтування її ресурсного забезпечення 66 3.2. Організаційний план виробництва, обґрунтування потреби в персоналі і витрат на оплату праці 75 3.3. Обґрунтування поточних витрат і собівартості виробництва продукції (послуг) 82 3.4. Визначення фінансових результатів від операційної діяльності підприємства, пов’язаних з проектним рішенням 86 РОЗДІЛ 4 СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСВА 89 ВАТ „ЗАВОД ЧИСТІ МЕТАЛИ” 89 4.1. Розробка стратегії маркетингу 89 4.2. Виробнича стратегія 95 4.3. Стратегії управління персоналом 99 4.4. Стратегія фінансування 101 ВИСНОВКИ 103 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 105 ДОДАТКИ 108 >>>>
-
Договір найму житлових приміщень
Вступ 3 1. Поняття і характерні ознаки договору найму житлового приміщення 5 2. Права наймача житлового приміщення 11 3. Обов’язки сторін за договором 19 4. Підстави припинення договору 24 Висновки 28 Література: 30 >>>>
-
Контрольна робота з макроекономіки
1. Взаємозвязок доходів споживання і заощадження Задача № 26 Платіжний баланс країни має наступні дані (млн.грн.) 1 Товарний експорт + З0 2 Товарний імпорт 35 3 Експорт послуг + 5 4 Імпорт послуг 10 5 Чисті доходи від інвестицій 5 6 Чисті грошові перекази + 10 7 Чистий приплив капіталу 20 8 Надання кредитів 5 9 Отримання кредитів + 20 10 Офіційні резерви +10 Розрахувати: а) сальдо торговельного балансу б) сальдо балансу товарів та послуг в) сальдо балансу поточних операцій, г) сальдо балансу руху капіталів. >>>>
-
"Прийом ""Сніданок"""
1. Специфіка прийому «Сніданок» як виду прийому та бенкету 3 2. Приміщення, де має відбутися прийом, процеси виробничого та організаційного характеру, що потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 3. Розстановка столів 4 4. Особливості меню та вибору напоїв 5 5. Розрахунки стосовно приміщення та бенкетних столів для прийому «Сніданок» 7 6. Подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Сніданок» 9 7. Зображення із зазначенням черговості сервірування 10 8. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 11 9. Зображення зони обслуговування офіціантів 13 Список літератури 15 >>>>
-
Контрольна з макроекономіки
1. Взаємозв’язок доходів споживання і заощадження 1 2. Задача Платіжний баланс країни має наступні дані (млн.грн.) 1 Товарний експорт + З0 2 Товарний імпорт 35 3 Експорт послуг + 5 4 Імпорт послуг 10 5 Чисті доходи від інвестицій 5 6 Чисті грошові перекази + 10 7 Чистий приплив капіталу 20 8 Надання кредитів 5 9 Отримання кредитів + 20 10 Офіційні резерви +10 Розрахувати: а) сальдо торговельного балансу б) сальдо балансу товарів та послуг в) сальдо балансу поточних операцій, г) сальдо балансу руху капіталів. Література 9 >>>>
-
Контрольна з охорони праці
Вступ 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення (шкільна аудиторія), при виконуваній роботі 2. Оцінка небезпечних та шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі 2.1. Мікроклімат 2.2. Шкідливі речовини 2.3. Освітлення 2.4. Шум і вібрація 2.5. Випромінювання 3. Електробезпека 4. Пожежна безпека Використана література Дана контрольна робота виконується на базі компанії Для компанії “Назва” де: Об'єм приміщення: V=a x b x h=67,9м3 Площа приміщення: S=a x b= 22,8м2 Кількість працюючих: 6 людини (67,9:6=11,3 м3 при нормі 15 м3; 22,8:6=3,8 м2 при нормі 4,5 м2) Освітлення: природне, штучне (денне природне освітлення, з електро-освітленням) >>>>
-
Прийом Келих вина
1. Специфіка прийому «Келих вина» як виду прийому та бенкету 3 2. Приміщення, де має відбутися прийом, процеси виробничого та організаційного характеру, що потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 3 3. Розстановка столів 4 4. Особливості меню та вибору напоїв 5 5. Розрахунки стосовно приміщення та бенкетних столів для прийому «Келих вина» 5 6. Подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Келих вина» 6 7. Зображення із зазначенням черговості сервірування 7 8. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 8 9. Зона обслуговування офіціантів 9 Список літератури 11 >>>>
-
Прийом Келих вина
1. Специфіка прийому «Келих вина» як виду прийому та бенкету 3 2. Приміщення, де має відбутися прийом, процеси виробничого та організаційного характеру, що потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 3 3. Розстановка столів 4 4. Особливості меню та вибору напоїв 5 5. Розрахунки стосовно приміщення та бенкетних столів для прийому «Келих вина» 5 6. Подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Келих вина» 6 7. Зображення із зазначенням черговості сервірування 7 8. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 8 9. Зона обслуговування офіціантів 9 Список літератури 11 >>>>
-
Контрольна робота макроекономіка
1. Валовий внутрішній продукт: сутність та методи обчислення. 3 2. Грошово-кредитне регулювання економіки: мета та основні засоби. 7 Задача 1. 12 Розрахувати сальдо статті «Помилки та упущення» в умовах рівноважного платіжного балансу, якщо баланс товарів та послуг дорівнює 1200 млн. грн., чисті доходи – 50 млн. грн., чисті поточні трансферти 20 млн. грн., сальдо рахунку капітальних операцій – 1130 млн. грн. Задача 2. 14 ВВП в попередньому році – 90 млн. грн., податки – 20 млн. грн., заощадження – 18 млн. грн. У поточному році ВВП – 102 млн. грн., податки – 22 млн. грн., заощадження – 20 млн. грн. Визначити: а) середню схильність до споживання; б) середню схильність до заощадження. Список літератури 15 >>>>
-
Зміна договору житлового найому
Вступ 1. Загальні правила зміни договору житлового найому 2. Поділ житлового приміщення 3. Переоформлення договору на іншого члена сім’ї 4. Переустрій та перепланування житлового приміщення Висновки Використана література >>>>
-
Договір найму житла
Вступ Розділ 1. Поняття і характерні ознаки договору найму жилого приміщення Розділ 2. Права наймача жилого приміщення Розділ 3. Обов’язки сторін Розділ 4. Припиненя договору Висновки Список використаної літератури >>>>
-
ФАКТОРИ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ В УКРАЇНІ
Вступ 3 1. Зміст економічного зростання 4 2. Фактори економічного зростання 6 Висновок 10 Список використаної літератури 11 Задача Платіжний баланс країни має наступні дані (млн. грн.) 1 Товарний експорт +30 2 Товартний імпорт -35 3 Експорт послуг +5 4 Імпорт послуг -10 5 Чисті доходи від інвестицій -5 6 Чисті грошові перекази +10 7 Чистий приплив капіталу -20 8 Надання кредитів -5 9 Отримання кредитів +20 10 Офіційні резерви +10 Розрахувати: а) сальдо торговельного балансу, б) сальдо балансу товарів та послуг, в) сальдо балансу поточних операцій; г) сальдо балансу руху капіталів. >>>>
-
Контрольна робота мікроекономіка
1. Фактори економічного зростання економіки 3 1.1. Аналіз моделей економічного зростання 3 1.2. Фактори економічного зростання в Україні 13 2. Задача 18 Платіжний баланс країни має наступні дані (млн. грн.) 1 Товарний експорт +30 2 Товартний імпорт -35 3 Експорт послуг +5 4 Імпорт послуг -10 5 Чисті доходи від інвестицій -5 6 Чисті грошові перекази +10 7 Чистий приплив капіталу -20 8 Надання кредитів -5 9 Отримання кредитів +20 10 Офіційні резерви +10 Розрахувати: а) сальдо торговельного балансу, б) сальдо балансу товарів та послуг, в) сальдо балансу поточних операцій; г) сальдо балансу руху капіталів. Список використаної літератури 20 >>>>
-
Контроль виконання документів
П Л А Н 1. Контроль виконання документів 2. Формуляр-зразок організаційно розпорядчих документів, його реквізити і правила оформлення 3. Дати загальну характеристику документаційного забезпечення руху особливого складу 4. Складіть проект договору про винаймання житлового приміщення 5. Складіть заяву про приміщення на роботу з візами і резолюцією 6. Список використаних джерел >>>>
-
Контроль виконання документів
П Л А Н 1. Контроль виконання документів 2. Формуляр-зразок організаційно розпорядчих документів, його реквізити і правила оформлення 3. Дати загальну характеристику документаційного забезпечення руху особливого складу 4. Складіть проект договору про винаймання житлового приміщення 5. Складіть заяву про приміщення на роботу з візами і резолюцією 6. Список використаних джерел >>>>
-
Банкет-Чай
Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 2 Час тривалості бенкет-чаю 2 Форма і варіант розстановки столів 2 Меню. Вибір напоїв до страв 3 Розрахунки для бенкет-чаю. Приміщення, банкетні столи 5 Офіціанти 5 Скатертини 6 Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 6 Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 9 Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 12 Використані джерела >>>>
-
Контрольна робота з охорони праці
Вступ 3 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 Розглянуте приміщення має висоту 2,5 м, довжину 6,0 м та ширину 3,5 м. У дослідженому приміщенні робить експедитор. Відповідні значення параметрів - фактичні та необхідні згідно ДНАОП 0.00-1.31-99 та СніП2.09.02-85, приведені в таблиці 1 2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі і розробці заходів щодо поліпшення умов труда. 6 2.1. Мікроклімат. 6 2.2. Шкідливі речовини. 7 2.3. Аналіз освітлення 8 2.4. Виробничий шум. 11 2.5. Виробниче випромінювання. 12 3. Електробезпека. 13 4. Пожежна безпека. 14 >>>>
-
Охорона праці варіант 2
Вступ 2 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 Розглянуте приміщення має висоту 2,5 м, довжину 6,0 м та ширину 3,5 м. 2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі і розробці заходів щодо поліпшення умов труда. 6 2.1. Мікроклімат. 6 2.2. Шкідливі речовини. 8 2.3. Аналіз освітлення 8 2.4. Виробничий шум. 12 2.5. Виробниче випромінювання. 12 3. Електробезпека. 13 4. Пожежна безпека. 14 Вступ 2 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 4 2.1. Мікроклімат. 4 2.2. Шкідливі речовини. 4 2.3. Освітлення 4 2.4. Виробничий шум. 5 2.5. Виробниче випромінювання. 5 3. Електробезпека. 6 4. Пожежна безпека. 6 ЛІТЕРАТУРА 7 Вступ 3 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 4 2.1. Мікроклімат. 4 2.2. Шкідливі речовини. 4 2.3. Освітлення 4 2.4. Виробничий шум. 5 2.5. Виробниче випромінювання. 5 3. Електробезпека. 5 4. Пожежна безпека. 6 ЛІТЕРАТУРА 7 >>>>
-
Банкет-Чай
1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 2 2. Час тривалості бенкет-чаю. Місце проведення заходу 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 6 4. Форма і варіант розстановки столів 7 5. Меню. Вибір напоїв до страв 9 6. Додаткові меблі, елементи інтер’єру 12 7. Розрахунки для бенкет-чаю: приміщення, бенкетні столи 13 8. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 15 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 20 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 22 Джерела 25 >>>>
-
Типові слідчі ситуації і дії слідчого на початковому етапі розслідування крадіжок з проникненням в житло, інше приміщення чи сховище
Вступ 3 1. Закономірності об’єктивної дійсності, яки вивчає криміналістика 5 2. Роль слідчої версії в розслідуванні злочинів 10 3. Типові слідчі ситуації і дії слідчого на початковому етапі розслідування крадіжок з проникненням в житло, інше приміщення чи сховище 15 Висновки 30 Література 31 >>>>
-
Маркетингові дослідження з комерційної нерухомості
ВСТУП 3 1 ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ МАРКЕТИНГОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З КОМЕРЦІЙНОЇ НЕРУХОМОСТІ 5 1.1 Сутність та функції маркетингових досліджень 5 1.2 Етапи проведення маркетингових досліджень 8 1.3 Теоретичні засади та досвід проведення маркетингових досліджень на ринку комерційної нерухомості 11 1.3.1.Дослідженя структури ринку 11 1.3.2 Аналіз попиту 13 1.3.3 Аналіз пропозиції 15 1.3.4 Дослідження залежності попиту та пропозиції 17 2 ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РИНКУ КОМЕРЦІЙНОЇ НЕРУХОМОСТІ М. ОДЕСИ 21 2.1 Аналіз ринку комерційної нерухомості м. Одеси 21 2.1.1 Основні ринкові тенденції 21 2.1.2 Офісні приміщення 22 2.1.3 Торговельні приміщення 25 2.1.4 Виробничі й складські приміщення 28 2.2 Перспективи розвитку комерційної нерухомості м. Одеси 31 2.3 Маркетингові дослідження ринку комерційної нерухомості м. Одеси як інструмент виявлення тенденцій та перспектив розвитку ринку 38 ВИСНОВКИ 41 ЛІТЕРАТУРА 45 >>>>
-
Охорона праці вар 4
1. Класифікація засобів індивідуального захисту органів дихання 3 2. Наведіть схеми і опис обмежувальних пристроїв і приладів, що встановлюються на підіймально –транспортному обладнанні 7 Задача 1. 12 Визначити кратність повітрообміну загальної вентиляції в приміщенні розміром А*В*Н, в якому виділяється діоксид вуглецю з інтенсивністю М кг/год. Його вміст в атмосферному повітрі дорівнює Х % за об’ємом. Коефіцієнт рівномірності розподілення вентиляційного повітря по цеху к.... вар 4.5 Задача 2. 13 18. Розрахувати кратність повітрообміну у виробничому приміщенні об'ємом Vn м3 для видалення надлишкової вологи, якщо площа поверхні випаровування води F м2, швидкість руху повітря над витоком випаровування V м/с, фактор гравітації рухливості навколишнього середовища приймаємо λ=0,028, тиск водяної пари в навколишньому середовищі повітря Р гПа, тиск водяної пари, що насичує повітря приміщення Р2 гПа. Кількість водяної пари в повітрі, що видаляється з приміщення, dвидг/м3, кількість водяної пари у повітрі, що надходить у приміщення dпос г/м3. вар 18.6 Список використаної літератури 14 >>>>
-
Проектирования электрического освещения
1. Класифікація, маркірування і вибір світильників для виробничих приміщень. 2. Кольорове забарвлення виробничих приміщень та обладнання. Значення сигнальних кольорів. 2.1. Кольорове забарвлення виробничих приміщень та обладнання 2.2. Значення сигнальних кольорів 3. Задача Задача №1 9. Приміщення розміром АхВ м освітлюється світильниками, в яких установлено по три лампи типу Т. Розряд зорової роботи К, розрахункова висота підвісу світильника Нс м, коефіцієнти відбиття: стелі рс % ; стінрст % , робочої поверхні рп%. Коефіцієнт нерівномірності освітлення Z=l,l, коефіцієнт запасу Кз. Визначити методом коефіцієнта використання світлового потоку необхідну кількість світильників. Вихідні дані: Номер варіанта задачі 9.0 АхВ, м 50х20 Т ЛДЦ-20 К I Hc, м 3,2 ρс, % 70 ρст, % 50 ρм, % 30 КЗ 1,5 Задача №2 18. Розрахувати кратність повітрообміну увиробничому приміщенні об’ємом Vп м3 для видалення надлишкової вологи, якщо площа поверхні випаровування водм F м2, швидкість руху повітря над витоком випаровування V м/с, фактор гравітації рухливості навколишнього середовища приймаємо λ=0,028, тиск водяної пари в навколишньому середовищі Р1 гПа, тиск водяної пари, що насичує повітряя приміщення Р2 гПа. Кількість водяної пари в повітрі, що видаляється з приміщення, dвид г/м3 , кількість водяної пари у повітрі, що надходить у приміщення dпос г/м3. Вихідні дані: Номер варіанта задачі 18.0 Vп , м3 1500 F, м2 50 V, м/с 0,1 Р1, гПа 42,55 Р2, гПа 74,55 dвид, г/м3 17,25 dпос, г/м3 12,88 Використана література >>>>
-
"Прийом ""Сніданок"""
1. Особливості прийому «Сніданок» як виду прийому 3 2. Час тривалості прийому «Сніданок» 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися прийом, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 5 4. Форма і варіант розстановки столів 6 5. Меню. Вибір напоїв до страв 7 6. Розрахунки для прийому «Сніданок» 10 Приміщення, банкетні столи 10 7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Сніданок» 14 8. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування 15 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 21 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 22 Література 26 >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.004784 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|