-
Структура системи менеджменту та її складники
ПЛАН
1.Структура системи менеджменту та її складники.
2. Людський чинник в організації.
Література
-
Поняття системи оперативного менеджменту
ПЛАН
1. Поняття системи оперативного менеджменту
1.1. Складові системи оперативного менеджменту
1.2 Оцінка ефективності побудови та функціонування системи оперативного менеджменту на підприємстві
1.3. Виробничий цикл як основний об’єкт оперативного управління
2. Оперативний облік праці і заробітної плати
Література
-
Структура системи менеджменту та її складники
ПЛАН
1.Структура системи менеджменту та її складники.
2. Людський чинник в організації.
Література
-
Поняття системи оперативного менеджменту
ПЛАН
1. Поняття системи оперативного менеджменту
1.1. Складові системи оперативного менеджменту
1.2 Оцінка ефективності побудови та функціонування системи оперативного менеджменту на підприємстві
1.3. Виробничий цикл як основний об’єкт оперативного управління
2. Оперативний облік праці і заробітної плати
Література
-
Розробка системи менеджменту в комунальному підприємстві „Комунавто”
Вступ
Розділ 1. Загальна характеристика організації
Розділ 2. Формування функцій менеджменту на підприємстві
2.1. Планування
2.2. Організування
2.3. Мотивування
2.4. Контролювання
2.5. Регулювання
Розділ 3. Використання методів менеджменту в організації
Розділ 4. Розроблення механізмів прийняття управлінських рішень в організації
Розділ 5. Проектування комунікацій на підприємстві / Розділ 6. Формування механізмів управління групами працівників в організації
Розділ 7. Розробка пропозицій з удосконалення керівництва
Розділ 8. Оцінювання ефективності систем менеджменту
Висновки
Список використаної літератури
-
ОСНОВИ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ У СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЇ
ЗМІСТ
ВСТУП.................................................................................................................... 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ У
СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЇ.................................................... 5
1.1. Система організаційного контролю як складова частина
управління підприємством..................................................................... 5
1.2. Характеристика організації та впровадження контролю в
операційній системі................................................................................. 8
1.3. Контроль і контроллінг..................................................................... 15
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СИСТЕМ КОНТРОЛЮ ЗАТ АЗ "САДА".. 20
2.1. Організаційно-економічна характеристика ЗАТ АЗ "САДА"....... 20
2.2. Дослідження ефективності системи планування і контролю на
ЗАТ АЗ "САДА"...................................................................................................... 33
2.3. Характеристика системи контролю на ЗАТ АЗ "САДА".............. 36
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМ КОНТРОЛЮ...... .................................................................................. 39
3.1. Рекомендації щодо удосконалення системи контролю
ЗАТ АЗ "САДА"..................................................................................................... 39
ВИСНОВКИ............................................................................................................ 43
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ........................................................ 45
ДОДАТОК А……………………………………………………………………... 48
-
ОСНОВИ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ У СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЇ
ЗМІСТ
ВСТУП.................................................................................................................... 3
РОЗДІЛ1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ У
СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЇ.................................................... 5
1.1 Система організаційного контролю як складова частина
управління підприємством..................................................................... 5
1.2 Характеристика організації та впровадження контролю в
операційній системі................................................................................. 8
1.3 Контроль і контроллінг..................................................................... 15
РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СИСТЕМ КОНТРОЛЮ ЗАТ АЗ "САДА".. 20
2.1 Організаційно-економічна характеристика ЗАТ АЗ "САДА"....... 20
2.2 Дослідження ефективності системи планування і контролю на
ЗАТ АЗ "САДА"...................................................................................................... 33
2.3 Характеристика системи безпеки на ЗАТ АЗ "САДА".................. 36
РОЗДІЛ 3 РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМ КОНТРОЛЮ...... .................................................................................. 39
3.1 Рекомендації щодо удосконалення системи контролю
ЗАТ АЗ "САДА".................................................................................................... 39
ВИСНОВКИ........................................................................................................... 43
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ....................................................... 44
-
Розробка системи менеджменту в відкритому акціонерному товаристиві „Енергетичне”
Вступ
Розділ 1. Загальна характеристика організації
Розділ 2. Формування функцій менеджменту на підприємстві
2.1. Планування
2.2. Організування
2.3. Мотивування
2.4. Контролювання
2.5. Регулювання
Розділ 3. Використання методів менеджменту в організації
Розділ 4. Розроблення механізмів прийняття управлінських рішень в організації
Розділ 5. Проектування комунікацій на підприємстві
Розділ 6. Формування механізмів управління групами працівників в організації
Розділ 7. Розробка пропозицій з удосконалення керівництва
Розділ 8. Оцінювання ефективності систем менеджменту
Висновки
Список використаної літератури
-
Організація менеджменту зовнішньоекономічної діяльності
ВСТУП 3
1. МІСЦЕ ТА РОЛЬ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИХ ЗВ'ЯЗКІВ У ГОСПОДАРСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 4
1.1. Принципи здійснення зовнішньоекономічної діяльності 4
1.2. Сучасні тенденції розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства 7
2. ДОСЛІДЖЕННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА „Назва” 12
2.1. Загальна характеристика підприємства 12
2.2. Аналіз стану динаміки та структури зовнішньоекономічної діяльності підприємства 18
3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗДІЙСНЕННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВа „Назва” 21
3.1. Оцінка ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства 21
3.2. Пропозиції щодо вдосконалення здійснення зовнішньоекономічної діяльності підприємства 22
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 31
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
-
Сучасні підходи до розробки системи стратегічного менеджменту в умовах ЗЕД
Вступ 4
РОЗДІЛ 1. Сутність і зміст стратегічного планування на підприємстві 7
1.1. Планування як функція управління підприємством 7
1.2. Особливості стратегічного планування 19
1.3. Планування реалізації стратегії підприємства 25
1.4. Забезпечення стратегічного планування інформацією 30
1.5. Особливості стратегічного менеджменту в умовах зовнішньоекономічної діяльності 37
Висновок до розділу 1 52
РОЗДІЛ 2. Особливості запровадження стратегічного планування діяльності ВАТ Ужгородський завод хлібопродуктів 53
2.1. Загальна характеристика ВАТ Ужгородський завод хлібопродуктів 53
2.2. Плануваня постачання на ВАТ Ужгородський завод хлібопродуктів 58
2.3. Планування процесу виробництва асортименту та обсягу продукції 68
2.4. Планування організаційного управління на підприємстві 76
2.5. Стан стратегічного планування на підприємстві 84
Висновок до розділу 2 88
РОЗДІЛ 3. Шляхи вдосконалення стратегічного планування на підприємстві 90
Висновок до розділу 3 99
ВИСНОВКИ 101
Список використанИХ ДЖЕРЕЛ 105
ДОДАТКИ 109
-
Організація взаємодії як функція менеджменту
ЗМІСТ
1. Організація взаємодії як функція менеджменту 3
2. Організаційно – економічна характеристика відкритого акціонерного товариства „Київська макаронна фабрика” 8
Список використаної літератури 17