|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Контрольна з організації туристичної діяльності
1. Паспортно-візові формальності для вітчизняних туристів 3
2. Ваучер як основний туристичний документ 10
Література 14
-
ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
1. ПАСПОРТНО-ВІЗОВІ ФОРМАЛЬНОСТІ ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ. 3
2. УГОДА (КОНТРАКТ) НА СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ ТУРФІРМАМИ-ПАРТНЕРАМИ 10
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 17
-
Паспортно-визовые формальности для отечественных туристов
ВОПРОСЫ:
1. Паспортно-визовые формальности для отечественных туристов
2. Ваучер как основной туристический документ
-
Реферат з діловодства
1. Документ, його роль та місце в діяльності підприємства 3
2. Ваучер як форма письмового договору на туристичне або екскурсійне обслуговування 6
3. Напишіть наказ про дисциплінарне стягнення з приводу порушення трудової дисципліни, зясуйте який це документ за: змістом, формою, походженням і ступенем гласності 11
Література 13
-
КОНТРОЛЬНА РОБОТА з екскурсознавства
1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ЕКСКУРСІЙ ДЛЯ ВІТЧИЗНЯНИХ ТУРИСТІВ 3
2. МЕТОДОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ЕФЕКТИВНОГО ЕКСКУРСІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ 7
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 10
-
Контрольна з організації екскурсійної діяльності
1.Особливості організації екскурсій для вітчизняних туристів 3
2.Методологічний підхід до організації ефективного екскурсійного менеджменту 7
Використана література 13
-
Особливості організації харчування туристів з Великобританії
ВСТУП 3
1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ 5
1.1. Формування національної кухні Великобританії та фактори, що впливають на її формування 5
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 9
2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ В УКРАЇНІ 16
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 16
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 19
2.3. Національна туристична кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 21
2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25
ВИСНОВКИ 28
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30-36
-
Особливості організації харчування туристів з Угорщини
ВСТУП 3
1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ УГОРЩИНИ 5
1.1. Формування національної кухні Угорщини та фактори, що впливають на її формування 5
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Угорщини 8
2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З УГОРЩИНИ В УКРАЇНІ 14
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Угорщини 14
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Угорщини 16
2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Угорщини 22
2.4. Організація харчування туристів з Угорщини в закладах ресторанного господарства м. Києва 26
ВИСНОВКИ 29
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 31
ДОДАТКИ 33-40
-
Особливості харчування туристів з Великобританії
Вступ 3
1. Етнічні особливості народу Великобританії 5
1.1 Формування національної кухні Великобританії та фактори, що вплинули на її формування 5
1.2 Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 11
2. Особливості харчування туристів з Великобританії в Україні 14
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 14
2.2. Національна Українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 17
2.3. Національна Українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 26
2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28
Висновок 30
Список використаних джерел 32
Додатки 33-34
-
Організація харчування туристів з Польщі
ВСТУП 3
І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ПОЛЬЩІ 6
1.1. Формування національної кухні Польщі та фактори, що вплинули на її формування 6
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Польщі 8
ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ПОЛЬЩІ В УКРАЇНІ 15
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Польщі 15
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Польщі 17
2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Польщі 23
2.4. Організація харчування туристів з Польщі в закладах ресторанного господарства м. Києва 26
ВИСНОВКИ 29
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 31
ДОДАТКИ 33
Cгенерировано за 0.010247 секунд
|