|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
ЗМІСТ
1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3
2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5
3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10
4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13
5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16
6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22
7. Харчові отруєння та їх профілактика 24
8. Гельмінтози та їх профілактика 26
Список використаної літератури 28
-
Організація обслуговування в ГТК
1. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю 3
2. Тенденції розвитку готельного господарства світу 7
Список використаної літератури 14
-
Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю
ПИТАННЯ:
1. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю
2. Суть та значення класифікації підприємств. Розміщення за рівнем комфорту
-
Організація обслуговування в ПГ та ТК
1. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю 3
2. Суть та значення класифікації підприємств розміщення за рівнем комфорту 6
Література 13
-
Контрольна з готельного господарства
1.Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю 2
2. Суть та значення класифікації підприємств. Розміщення за рівнем комфорту 7
Список використаної літератури 13
-
Санітарія та гігієна
1. Санітарно-епідеміологічна станція 3
2. Санітарно-епідеміологічні вимоги до води 8
Література 17
-
Суть, особливості та шляхи забезпечення ефективної цінової стратегії підприємства підприємства готельного господарства (готель "__") в умовах його реформування
Вступ 3
1. Стратегії ціноутворення в умовах готельного господарства 6
1.1. Маркетингова філософія бізнесу як передумова забезпечення конкурентоспроможності підприємств 6
1.2. Цінова політика та цінові стратегії виробника готельних послуг 13
1.3. Механізми ціноутворення на підприємствах Укоопспілки 24
2. Аналіз цінової політики готелю "__" 34
2.1. Загальні відомості про підприємство 34
2.2. Аналіз фінансового стану 41
2.3. Цілі цінової політики підприємства 50
3. Напрямки розробки та вдосконалення цінової стратегії підприємств Укркоопспілки 56
3.1. Інструменти забезпечення конкурентоспроможності підприємств 56
3.2. Вдосконалення стратегічних засобів конкурентоспроможності підприємств споживчої кооперації 69
3.3. Напрями вдосконалення цінової політики готелю "__" 78
4. Охорона праці 89
4.1. Юридично-правові аспекти 89
4.2. Санітарно-гігієнічні вимоги 93
4.3. Електробезпека 96
4.4. Пожежна безпека 99
Висновки 107
Література 111
Додаток. Фінансова звітність готелю «Кооператор» за 2006 р. 115
-
Загальна характеристика торговельного підприємства
Вступ 3
Розділ 1. Економічна частина 4
1.1. Загальна характеристика торговельного підприємства 4
1.2. Аналіз основних показників фінансово–господарської та комерційної діяльності підприємства 13
1.3. Перспективи розвитку підприємства 24
Розділ 2. Основна частина 26
2.1. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічних виробів 26
2.2. Класифікація та кодування санітарно-технічних виробів 33
2.3. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічні виробиі 37
2.4. Аналіз закономірності формування асортименту санітарно-технічних виробів у магазині 39
2.5. Аналіз структури асортименту, який одержують від різних постачальників 40
2.6. Вимоги до якості, зберігання санітарно-технічні виробиьних виробів та втрати продовольчих товарів в процесі товаропросування 41
2.7. Гарантії якості санітарно-технічних виробів, їх екологічна безпека 43
Висновки та пропозиції 47
Список літератури 48
-
КОНТРОЛЬНА РОБОТА з охорони праці України
Вступ 3
Нормативні акти з питань охорони праці. 5
Санітарно – гігієнічні вимоги. 8
Вимоги щодо пожежної безпеки 9
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 11
-
Охорона праці
ВСТУП 3
1. Санітарно-гігієнічні вимоги та їх реалізація в технологічному процесі 4
2.Пожежна безпека об’єкта 6
3. Система освітлення на підприємстві 11
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 16
Cгенерировано за 0.008173 секунд
|