|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Загальна гігієна
П Л А Н
Вступ 3
1. Загальна гігієна 4
2. Основи особистої гігієни 6
2.1. Гігієна тіла людини 6
2.2. Гігієна одягу 9
2.3. Гігієна взуття 11
Висновок 16
Література 16
-
Загальна гігієна
П Л А Н
Вступ 3
1. Загальна гігієна 4
2. Основи особистої гігієни 6
2.1. Гігієна тіла людини 6
2.2. Гігієна одягу 9
2.3. Гігієна взуття 11
Висновок 16
Література 16
-
Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих приміщень
Зміст
1. Привести складові частини курсу "Основи охорони праці". Дати визначення: шкідливий виробничий фактор, небезпечний виробничий фактор, безпека праці, виробнича санітарія і гігієна, техніка безпеки, пожежна безпека ………………3
41. Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих
приміщень……………………………………………………………………………..6
81. Допустимі норми іонізуючого випромінювання для людини та інших біологічних об`єктів….………………………………………………………………8
103. Поняття про пожежну безпеку………………………………………………...10
Список літератури…………………………………………………………………...12
-
Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих приміщень
Зміст
1. Привести складові частини курсу "Основи охорони праці". Дати визначення: шкідливий виробничий фактор, небезпечний виробничий фактор, безпека праці, виробнича санітарія і гігієна, техніка безпеки, пожежна безпека ………………3
41. Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих
приміщень……………………………………………………………………………..6
81. Допустимі норми іонізуючого випромінювання для людини та інших біологічних об`єктів….………………………………………………………………8
103. Поняття про пожежну безпеку………………………………………………...10
Список літератури…………………………………………………………………...12
-
Зачіска «сесон» (перукарська справа)
ВСТУП 4
1. ТВОРЧА ЧАСТИНА 6
1.1. Напрямки розвитку моди у галузі перукарського мистецтва 6
1.2. Характеристика розробленої моделі. Опис базової моделі зачіски 8
Обґрунтування перспективності створеної моделі 8
1.3. Аналіз творчого процесу створення даної перспективної моделі 10
1.4. Розробка макіяжу 12
2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 14
2.1. Визначення вихідних даних моделей зачісок 14
2.2. Технологічна частина 14
2.3. Вибір матеріалів необхідних для виконання зачіски 18
2.4. Вибір та характеристика необхідних інструментів та обладнання 19
3. ОХОРОНА ПРАЦІ, САНІТАРІЯ ТА ГІГІЄНА 24
ВИСНОВКИ 27
ДОДАТКИ 30
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 33
-
Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
ЗМІСТ
1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3
2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5
3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10
4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13
5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16
6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22
7. Харчові отруєння та їх профілактика 24
8. Гельмінтози та їх профілактика 26
Список використаної літератури 28
-
ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ВСТУП 3
Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10
1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19
2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22
Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26
Висновки 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42
-
Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
ВСТУП 3
Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10
1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19
2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22
Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26
Висновки 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42
-
Праця і робота, охорона і безпека праці, виробнича санітарія
1. Праця і робота, охорона і безпека праці 3
2. Виробнича санітарія 9
Список використаної літератури 12
-
Контрольна з охорони праці
Вступ. 3
96. Поняття про кратність повітряного обміну. Принцип розрахунку кратності повітряного обміну за надлишковим вологовиділенням. 4
137. Знаки безпеки і сигнальні кольори. Їх роль в підвищення рівня охорони праці на підприємстві. 7
Висновки. 10
Практичне завдання. 11
Розділ 1. Економічна оцінка заходів з охорони праці. 11
Задача 6.9. 11
Задача 6.9.
Розрахуйте для харчової промисловості:
а) витрати Вт , грн., на виплату за листками непрацездатності внаслідок травматизму з тимчасовою втратою працездатності Д, дні;
б) витрати Втр, грн. в результаті недовиробництва продукції через вказану причину.
Дл, дні Зп, грн. Вс, грн.
56300 29,1 398,4
Розділ 2. Виробнича санітарія і гігієна праці. 11
Задача 14.5.
Визначте кратність повітрообміну загальнообмінної вентиляції в приміщенні розміром А х В х Н (38х16х5 м), в якому виділяється діоксид вуглецю з інтенсивністю М = 0,6, кг/год. Його вміст в атмосферному повітрі дорівнює X = 0,03, %, за об'ємом. Коефіцієнт рівномірності розподілення вентиляцій¬ного повітря по цеху k = 0,70.
Література. 13
-
Гігієна туриста. Контроль і самоконтроль
ВСТУП 3
1. Гігієна туриста 4
2. Контроль і самоконтроль 6
ВИСНОВКИ 13
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15
Cгенерировано за 0.009944 секунд
|