|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
|
|
-
Організаційне проектуваня структури управління підприємством
Вступ 3
РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи поняття організаційної структури управління підприємством 5
1.1. Класифікація, статика і динаміка організації 5
1.2. Зміст та створення оптимальної структури підприємства
1.3. Проектування організаційної структури підприємств різних типів
РОЗДІЛ 2. Аналіз системи організаційного управління на підприємстві 14
2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства
2.2. Аналіз основних показників роботи підприємства 18
2.3. Комплексне дослідження та аналіз системи організаційного управління на підприємстві 21
РОЗДІЛ 3. Удосконалення системи організаційного управління на підприємстві 30
3.1. Основні проблеми, пов язані з ефективністю системи управління на підприємстві 30
3.2. Пропозиції щодо вдосконалення організаційного управління на підприємстві 33
ВИСНОВКИ
Список використаної літератури
ДОДАТКИ 47
-
Організаційне проектування системи управління персоналом
Вступ 3
1. Поняття організаційного проектування системи управління персоналом 5
2. Основні вимоги до організаційного проектування системи управління персоналом 12
3. Подолання опору змінам при зміні системи управління персоналом 14
Вступ 22
Список використаної літератури 24
-
Управління конкурентноспроможністю підприємства
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА 6
1.1. Конкуренція і конкурентоспроможність підприємств у ринковій економіці 6
1.2. Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства 13
1.3. Методика оцінювання конкурентоспроможності підприємства 20
РОЗДІЛ ІІ. ДОСЛІДЖЕННЯ ДІЮЧОЇ ПРАКТИКИ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «ВКВ» 30
2.1. Організаційне забезпечення управління конкурентоспроможністю на підприємстві ВАТ «ВКВ» 30
2.2. Оцінка конкурентоспроможності підприємства ВАТ «ВКВ» 38
2.3. Аналіз ефективності управління конкурентоспроможністю на підприємстві 50
РОЗДІЛ ІІІ. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ 54
3.1. Удосконалення системи внутрішньогосподарського обліку і аналізу 54
3.2. Вдосконалення управління конкурентоспроможністю в умовах маркетингової орієнтації підприємства 62
3.3.Комплексна система управління конкурентоспроможністю підприємства ВАТ «ВКВ» 70
ВИСНОВКИ 78
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 82
ДОДАТКИ 82-95 (звітність, додатки)
Метою дипломної роботи є і розробка комплексної системи управління конкурентоспроможністю підприємств на основі маркетингу і рекомендацій з розробки конкурентних стратегій підприємств як основи одержання конкурентних переваг.
Об'єкт дослідження – конкурентоспроможність підприємств різних форм власності .
Предметом дипломного дослідження є управління практика управління конкурентоспроможністю на підприємстві ВАТ "ВКВ"
-
Аналіз і проектування управлінської інформаційної системи підприємства
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ 7
1.1. Сутність та основні характеристики управлінських інформаційних систем 7
1.2. Класифікація інформаційних систем управління 10
1.3. Проблеми при впровадження інформаційних систем управління 13
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ УПРАВЛІНСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ НА ПРИКЛАДІ ПП „__” 20
2.1. Характеристика підприємства – об’єкта дослідження 20
2.2. Проектування автоматизованої інформаційної системи управління на підприємстві ПП «__» 30
2.3. Аналіз програми автоматизації реклами на досліджуваному підприємстві 33
РОЗДІЛ 3. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА ПІСЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ УПРАВЛІНСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ 38
3.1. Результати проектування і впровадження управлінських інформаційних систем 38
3.2. Підвищення ефективності роботи рекламного відділу ПП „__” після впровадження управлінської інформаційної системи 41
ВИСНОВКИ 47
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 50
ДОДАТКИ 53
-
Організація проектування системи управління персоналом
ВСТУП 2 1. ПОНЯТТЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТА ОСНОВНІ ЇЇ СКЛАДОВІ 3 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ 6 3. ОСНОВНІ СКЛАДОВІ ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ 10 ВИСНОВКИ 17 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 18
-
Сучасні методи прискореного проектування продукції
ВСТУП 3
Розділ 1 Сучасні методи прискореного проектування продукції 4
1.1 Поняття про проектування продукції 4
1.2 Проектування очима споживача 7
1.3 Проектування виробничого процесу 13
Розділ 2 Автоматизація в системі проектування продукту 20
2.1 Системи технічного забезпечення 20
2.2 Системи програмного забезпечення 22
2.3 Новітні технології в сфері послуг 24
ВИСНОВКИ 27
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29
ДОДАТКИ 31
-
Теорія: формування інноваційного потенціалу організації (підприємства). Практика: дайте характеристику двом основним моделям інноваційного процесу - на рівні держави та рівні підприємства. Розгляньте основні чинники, що визначають темпи і масштаби дифузії нововведень на макрорівні та визначте їх етап і тенденції змін для України.
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ НОВОВВЕДЕННЯМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ 4
1.1. Структура інноваційного потенціалу підприємства 4
1.2. Фактори інноваційної діяльності в галузі 8
1.3. Стан виробництва та ефективність науково-технічних розробок у тваринницькій галузі підприємства 10
1.4. Ефективність існуючої системи управління інноваційною діяльністю на підприємстві 12
РОЗДІЛ 2. ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ НОВОВВЕДЕННЯМИ 15
2.1. Визначення та обґрунтування потреб у м’ясних виробах 15
2.2. Вибір стратегії інноваційної діяльності 16
2.3. Комплексне забезпечення інноваційної діяльності підприємства 17
2.4. Методи стимулювання інноваційної діяльності підприємства 20
2.5. Оцінка ефективності впровадження інновацій в підприємстві 22
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 26
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 27
-
Оргструктури та їх особливості
1. Поняття структури організації та її характеристика 3
2. Загальна характеристика організацій 6
3. Організаційна структура управління, етапи її формування 7
4. Планування і організаційне проектування. 10
5. Види організаційних структур 11
Використана література: 21
-
Звіт з практики на туристичному підприємстві (переддипломної)
1. Характеристика туристичного підприємства Українсько-єгипетська компанія “Сіндбад-Інтернешинел” 3
2. Організація загального управління підприємством 9
3. Характеристика управління операційною діяльністю підприємства 13
4. Характеристика системи управління персоналом на підприємстві 18
5. Оцінка системи автоматизації та застосування сучасних інформаційних технологій на підприємстві 25
6. Характеристика системи стратегічного управління на підприємстві 27
7. Характеристика інноваційної діяльності на підприємстві 30
8. Оцінка процесу (технології) управління на підприємстві 32
9. Оцінка механізму управління на підприємстві 34
10. Оцінка якості самоменедженту керівника (менеджера) підприємства 37
Висновки і пропозиції 40
Використана література 43
-
Організаційна структура організації
План
1. Поняття структури організації та її характеристика 3
2. Загальна характеристика організацій 6
3. Організаційна структура управління, етапи її формування 7
4. Планування і організаційне проектування. 10
5. Види організаційних структур 11
Використана література: 21
Cгенерировано за 0.014271 секунд
|