|
-
Особливості структурної побудови та функціонування антропонімів та топонімів в англійській мові
Зміст
Вступ 3
РОЗДІЛ 1. Антропоніми та їх загальні властивості 7
1.1. Антропоніми 7
1.2. Прізвиська 14
РОЗДІЛ 2. Топоніми та їх специфіка в англійській мові 23
2.1. Загальна характеристика топонімів 23
2.2. Назви вулиць 29
2.3.Назви будинків 32
2.4. Проблеми передачі та перекладу антропонімів та топонімів з англійської мови на українську 34
Висновки 42
Список використаних джерел 46
-
СПОЖИВАЦЬКІ ВЛАСТИВОСТІ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ
ЗМІСТ
ВСТУП......................................................................................................................... 3
РОЗДІЛ 1. СПОЖИВАЦЬКІ ВЛАСТИВОСТІ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ....... 4
1.1. Загальні споживацькі властивості....................................................... 4
1.2. Споживчі властивості та особиста гігієна.......................................... 7
РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИКА............................... 11
2.1. Загальна характеристика продукції..................................................... 11
РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ ДЛЯ ДУШУ.................................................................................................... 15
3.1. Асортимент тв споживчі властивості продукції ................................. 15
ВИСНОВКИ................................................................................................................ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.................................................................... 37
-
СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ АВТОМОБІЛЕЙ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ
ЗМІСТ
ВСТУП..................................................................................................................... 3
РОЗДІЛ 1. СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ АВТОМОБІЛЕЙ, ЩО
РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ................……………................. 4
1.1. Історія торгівельної марки BMW............................................... 4
1.2. Формування споживні властивостей……................................... 5
1.3. Споживні властивості автомобілів BMW…………………
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДНА ЧАСТИНА.................................................................... 12
2.1. Загальні характеристики BMW X5............................................. 12
2.2. Загальні характеристики BMW 3..................................................16
ВИСНОВКИ...........................................................................................................19
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.............................................................20
ДОДАТОК А..........................................................................................................21
ДОДАТОК Б...........................................................................................................23
-
Карбонові кислоти
П Л А Н
Вступ...........................................................................…3
1. Монокарбонові ненасичені кислоти………………………..6
1.1.Класифікація монокарбонових ненасичених кислот.................................…………………..................6
1.2.Ізомерія. Номенклатура.....................................7
1.3.Хімічні властивості................................………..9
1.4.Окремі представники............................………..13
2. Ароматичні карбонові кислоти...............................18
2.1.Загальна характеристика..................……… ……18
2.2.Загальні методи отримання…………………… ….20
2.3.Окремі представники та їх властивості ..… ….23
1. Додаток……………………………………..…………… …….34
2. Список використаної літератури ........................ ...…35
-
Галогенпохідні вуглеводні
План.
І. Вступ.
ІІ. Основна частина.
1. Класифікація галогенопохідних вуглеводнів.
2. Моногалогеноалкани.
а) Номенклатура;
б) Ізомерія
в) Методи добування
г) Фізичні властивості
д) Хімічні властивості
3. Дигалогенопохідні алкани.
4. Полігалогенпохідні алкани.
5. Галогенпохідні ненасичених вуглеводнів.
а) Методи одержання
б) Хімічні властивості
ІІІ. Висновок.
ІV. Література.
-
Основи програмування (варіант 7)
СИСТЕМА ОБ’ЄКТНО-ОРІЄНТОВАНОГО ПРОГРАМУВАННЯ DELPHI 1
ВІКНО ФОРМИ 6
КЛАСИ ЗАГАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ 7
ЗАГАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ 8
КОМПОНЕНТИ ВКЛАДИНКИ DATA CONTROLS 9
ПІДТРИМКА ДОВІДКОВОЇ СЛУЖБИ 10
ЛІТЕРАТУРА 12
-
Загальні та специфічні вимоги до полімерних матеріалів, які використовують для виробництва полімерної тари. Властивості полімерних матеріалів
Зміст
1. Визначення і характеристика полімерів і пластмас. Основні властивості полімерних матеріалів. 3
2. Полімерна тара та її властивості. Вимоги до полімерної тари 6
3. Біодеструктивні полімери в індустрії упакування. Необхідність їх застосування 8
Література 12
-
Конституція України та сучасна конституційна реформа
Зміст
Вступ 3
Розділ І. Поняття форма та функції Конституції України 6
1.1 Поняття і основні властивості Конституції як основного закону держави 6
1.2 Ознаки та функції Конституції України 9
1.3 Структура Конституції України 12
Розділ ІІ. Зміст Конституції України та її властивості 15
2.1 Загальні засади конституційного ладу України 15
2.2 Конституційний статус людини і громадянина 20
2.3 Конституція України про систему органів державної влади 24
Розділ ІІІ. Демократичний вимір конституційної реформи в Україні 27
3.1Сутність конституційної реформи в України 27
3.2 Порядок прийняття та внесення змін до Конституції України 33
Висновки 37
Список використаних джерел 40
-
Біохімія
1) Класифікація білків за фізико-хімічними властивостями, характеристика протеїнів. 3
2) Поняття про ферменти як білкові речовини, що мають каталітичні властивості. 3
3) Фотофосфорилювання, циклічне та нециклічне фосфорилювання. 4
4) Фізико-хімічні властивості білків, розчинність білків, поняття ізоелектричної точки білків. 5
5) Властивості ферментів, їх відмінності від неорганічних каталізаторів. 7
6) Ацетил-КоА як центральний метаболіт у процесі розкладу і синтезу жирних кислот. 9
7) Будова і властивості моносахаридів природного походження, механізм утворення меланоїдинів, їх роль у різних галузях АПК. 9
8) Гідролази, загальна характеристика основних підкласів. 13
9) Хімізм та енергетика спиртового бродіння, його значення в харчовій промисловості. 14
Список використаної літератури 16
-
Ергономічні властивості товарів
План
1. Ергономічні властивості товарів 3
2. Білки, значення для організму людини, вміст у харчових продуктах, основні властивості, норми споживання 3
3. Чинники формування якості товарів 5
Список використаної літератури 9
Cгенерировано за 0.114894 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|