|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Санітарно-гігієнічна оцінка м`яса та м`ясних продуктів
ЗМІСТ
1. Гігієна ґрунту та очищення підприємств громадського харчування 3
2. Лабораторний контроль санітарного стану підприємств громадського харчування 7
3. Санітарно-гігієнічна оцінка м`яса та м`ясних продуктів 11
4. Акт санітарно-епідеміологічного обстеження 16
Література 17
-
Гігієна харчування
Вступ 3
1. Гігієнічна оцінка харчових продуктів 4
2. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 10
3. Профілактика харчових отруєнь 12
Висновок 15
Список використаної літератури 16
-
Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
ЗМІСТ
1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3
2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5
3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10
4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13
5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16
6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22
7. Харчові отруєння та їх профілактика 24
8. Гельмінтози та їх профілактика 26
Список використаної літератури 28
-
Новітні технології м’ясних січених страв
Вступ 3
1. Аналітичний огляд літератури. Сучасні напрями використання м’ясних кулінарних виробів у харчуванні людини 4
1.1. Асортимент і технологія січених м’ясних виробів залежно від способу теплової обробки і вида м’яса 4
2. Новітні технології м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності 9
2.1. Розробити новітні технології січених м’ясних страв: 4-и технологічні схеми та дослідити їх якість 9
2.2. Розробити технологічні карти на новітні січені м’ясні страви 15
3. Розробити меню для кафе 19
Висновки та рекомендації 23
Список використаних джерел 24
-
Охорона праці варіант 2
Вступ 2
1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3
Розглянуте приміщення має висоту 2,5 м, довжину 6,0 м та ширину 3,5 м.
2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі і розробці заходів щодо поліпшення умов труда. 6
2.1. Мікроклімат. 6
2.2. Шкідливі речовини. 8
2.3. Аналіз освітлення 8
2.4. Виробничий шум. 12
2.5. Виробниче випромінювання. 12
3. Електробезпека. 13
4. Пожежна безпека. 14
Вступ 2
1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3
2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 4
2.1. Мікроклімат. 4
2.2. Шкідливі речовини. 4
2.3. Освітлення 4
2.4. Виробничий шум. 5
2.5. Виробниче випромінювання. 5
3. Електробезпека. 6
4. Пожежна безпека. 6
ЛІТЕРАТУРА 7
Вступ 3
1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3
2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 4
2.1. Мікроклімат. 4
2.2. Шкідливі речовини. 4
2.3. Освітлення 4
2.4. Виробничий шум. 5
2.5. Виробниче випромінювання. 5
3. Електробезпека. 5
4. Пожежна безпека. 6
ЛІТЕРАТУРА 7
-
Контрольна охорона праці
Вступ 3
1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3
2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі і розробці заходів щодо поліпшення умов труда. 5
2.1. Мікроклімат. 5
2.2. Шкідливі речовини. 7
2.3. Аналіз освітлення 7
2.4. Виробничий шум. 11
2.5. Виробниче випромінювання. 11
3. Електробезпека. 12
4. Пожежна безпека. 13
Вступ 3
1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 4
2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 5
2.1. Мікроклімат. 5
2.2. Шкідливі речовини. 5
2.3. Освітлення 6
2.4. Виробничий шум. 6
2.5. Виробниче випромінювання. 6
3. Електробезпека. 7
4. Пожежна безпека. 8
Література 10
-
Охорона праці
Вступ 3
1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3
В даному приміщенні спеціалісти 85% робочого часу працюють з комп’ютерами.
На робочих місцях в приміщенні встановлені комп’ютери типу Duron 1.2 Ггц, 256 Мб ОЗУ, монітори Samsung SyncMaster 795 Mb. Також в приміщені знаходиться лазерний принтер LaserJet 1100. В приміщенні працюють 2 спеціалісти.
2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів 5
2.1. Мікроклімат. 5
2.2. Шкідливі речовини. 6
2.3. Освітлення (штучне, природне). 7
2.4. Виробничий шум. 8
2.5. Виробниче випромінювання. 9
3. Електробезпека. 9
4. Пожежна безпека. 10
Вступ 12
1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 2
2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 2
2.1. Мікроклімат. 2
2.2. Шкідливі речовини. 3
2.3. Освітлення 4
2.4. Виробничий шум. 4
2.5. Випромінювання 4
3. Електробезпека 5
4. Пожежна безпека. 6
ЛІТЕРАТУРА 8
Вступ 2
1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 2
2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 2
2.1. Мікроклімат. 2
2.2. Шкідливі речовини. 3
2.3. Освітлення 4
2.4. Виробничий шум. 4
2.5. Випромінювання 4
3. Електробезпека 5
4. Пожежна безпека. 6
ЛІТЕРАТУРА 8
-
Контрольна з охорони праці
Вступ
1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення (шкільна аудиторія), при виконуваній роботі
2. Оцінка небезпечних та шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі
2.1. Мікроклімат
2.2. Шкідливі речовини
2.3. Освітлення
2.4. Шум і вібрація
2.5. Випромінювання
3. Електробезпека
4. Пожежна безпека
Використана література
-
Загальна характеристика торговельного підприємства
Вступ 3
Розділ 1. Економічна частина 4
1.1. Загальна характеристика торговельного підприємства 4
1.2. Аналіз основних показників фінансово–господарської та комерційної діяльності підприємства 13
1.3. Перспективи розвитку підприємства 24
Розділ 2. Основна частина 26
2.1. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічних виробів 26
2.2. Класифікація та кодування санітарно-технічних виробів 33
2.3. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічні виробиі 37
2.4. Аналіз закономірності формування асортименту санітарно-технічних виробів у магазині 39
2.5. Аналіз структури асортименту, який одержують від різних постачальників 40
2.6. Вимоги до якості, зберігання санітарно-технічні виробиьних виробів та втрати продовольчих товарів в процесі товаропросування 41
2.7. Гарантії якості санітарно-технічних виробів, їх екологічна безпека 43
Висновки та пропозиції 47
Список літератури 48
-
Контрольна робота з охорони праці
Вступ 3
1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3
Розглянуте приміщення має висоту 2,5 м, довжину 6,0 м та ширину 3,5 м. У дослідженому приміщенні робить експедитор. Відповідні значення параметрів - фактичні та необхідні згідно ДНАОП 0.00-1.31-99 та СніП2.09.02-85, приведені в таблиці 1
2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі і розробці заходів щодо поліпшення умов труда. 6
2.1. Мікроклімат. 6
2.2. Шкідливі речовини. 7
2.3. Аналіз освітлення 8
2.4. Виробничий шум. 11
2.5. Виробниче випромінювання. 12
3. Електробезпека. 13
4. Пожежна безпека. 14
Cгенерировано за 0.009151 секунд
|