-
Суть та структура об’єктів планування на підприємстві
Зміст
1 Суть та структура об’єктів планування на підприємстві 3
2 Організація та порядок розробки плану підприємства 4
3 Планування випуску та реалізації продукції 6
4 Планування покриття потреби в матеріалах 8
5 Планування фінансової стійкості підприємства 10
6 Етапи розробки бізнес-плану підприємства 11
Використана література 14
-
Підприємство як суб’єкт господарської діяльності та об’єкт планування
Зміст:
Вступ..........................................................................................................3
Розділ 1. Підприємство як суб’єкт господарської діяльності та об’єкт планування
1.1. Організаційна характеристика підприємства, органів його управління та планування................................................................................5
1.2. Аналіз і оцінка економічних показників господарської діяльності підприємства...................................................................................8
1.3. Система, методи, інформаційна база та структура об’єктів планування на підприємстві...........................................................................11
Розділ 2. Сучасні теоретичні аспекти планування діяльності підприємства в ринкових умовах господарювання...................................14
Розділ 3. Планування податкового навантаження на господарську діяльність підприємства
3.1. Економічний зміст податкового навантаження.....................17
3.2. Планування об’єктів оподаткування.......................................18
3.3. Планування податків підприємства.........................................21
3.4. Методика розрахунку податкового навантаження...............23
3.5. Проблеми та шляхи удосконалення планування податкового навантаження....................................................................................................26
Висновки та пропозиції.....................................................................30
Список використаної літератури.....................................................32
-
Визначення показників продуктивності праці на підприємстві
ВСТУП 3
1. Планування і аналіз чисельності працівників підприємства. 3
1.1 Характеристика персоналу підприємства 3
1.2 Склад і структура кадрів. 4
1.3 Планування чисельності працівників. 6
2. Методика визначення показників продуктивності праці на підприємстві. 7
2.1 Планування витрат на підприємстві 7
2.2 Планування та аналіз виробництва продукції на підприємстві 9
2.3 Планування собівартості продукції на підприємстві 11
Висновок 15
Список використаної літератури 16
-
Планування і прогнозування діяльності підприємства
Вступ 3
РОЗДІЛ 1. Сутність і зміст планування та прогнозування на підприємстві 5
1.1. Поняття планування та прогнозування на підприємстві 5
1.2. Розробка фінансового плану 16
1.3. Суть і зміст платіжного календаря, порядок його розробки 18
РОЗДІЛ 2. Особливості планування і прогнозування діяльності ВАТ Ужгородський завод хлібопродуктів 20
2.1. Плануваня і прогнозуваня постачання на ВАТ Ужгородський завод хлібопродуктів 20
2.2. Планування і прогнозування процесу виробництва 28
2.3. Планування і прогнозування асортименту та обсягу продукції 31
РОЗДІЛ 3. Шляхи вдосконалення планування і прогнозування на підприємстві 33
ВИСНОВКИ 41
Список використаної літератури 44
ДОДАТКИ 46
-
Планування діяльності аптечного закладу
Вступ 3
1. Поняття та суть планування на підприємстві 6
1.1. Поняття планування як основної ланки управління підприємством 6
1.2. Стратегічне планування на підприємстві 7
1.3. Місце планування у системі управління підприємством 14
2. Аналіз ефективності планування діяльності ТОВ „Назва” 20
2.1. Основні відомості про підприємство 20
2.2. Аналіз стану підприємства на ринку 24
2.3. Аналіз ефективності планування аптечної мережі 32
3. Напрями вдосконалення планування діяльності аптечних мереж 34
3.1. Визначення раціональної стратегії збуту 34
3.2. Вдосконалення планування товарних запасів 35
3.3. Напрями удосконалення фармацевтичного управління 39
Висновки 43
Література 47
-
Оцінка, аналіз та планування продуктивності праці на підприємстві
ПЛАН
Вступ
1. Планування і аналіз чисельності працівників підприємства.
1.1 Характеристика персоналу підприємства
1.2 Склад і структура кадрів.
1.3 Кількісна та якісна характеристика персоналу
1.4 Планування чисельності працівників.
2. Методика визначення показників продуктивності праці на підприємстві.
2.1 Планування витрат на підприємстві
2.2 Планування та аналіз виробництва продукції на підприємстві.
2.3 Планування собівартості продукції на підприємстві
3. Стимулювання, як механізм підвищення продуктивності праці на підприємстві
3.1 Роль, форми і джерела стимулювання
3.2 Система стимулюючого винагородження
3.3 Стимулююча функція оплати праці.
Висновок
Список використаної літератури
-
Фінансове планування на підприємстві
РЕФЕРАТ 2
ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1. Теоретико-методологічні основи фінансового планування на підприємстві 7
1.1. Сутність та значення фінансового планування 7
1.2. Характеристика методів фінансового планування 14
1.3. Досвід фінансового планування в розвинутих країнах 29
Висновки по розділу 1 44
РОЗДІЛ 2. Аналіз системи фінансового планування на підприємстві 46
2.1. Оцінка системи стратегічного планування на підприємстві 46
2.2. Фінансове бюджетування як основа фінансового планування на підприємстві 53
2.3. Операційне бюджетування на підприємстві як складова системи планування 56
Висновки по розділу 2 60
РОЗДІЛ 3. Напрямки вдосконалення фінансового планування на підприємстві 63
3.1. Впровадження системи аналітичного супроводу виконання фінансових планів 63
3.2. Автоматизація фінансового планування на підприємстві 70
3.3. Аналіз існуючої системи фінансового контролю та напрямки її вдосконалення 83
Висновки по розділу 3 88
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 90
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 94
ДОДАТКИ 100
-
ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ І ПРОГНОЗУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Вступ 3
РОЗДІЛ 1. Економічна сутність і зміст фінансового планування та прогнозування на підприємстві 6
1.1. Економічна необхідність та зміст фінансового планування та прогнозування на підприємстві 6
1.2. Фінансовий план як основний стратегічний інструмент фінансового планування та прогнозування 22
1.3. Суть і зміст платіжного календаря, порядок його розробки 33
РОЗДІЛ 2. Особливості планування і прогнозування діяльності ВАТ "Ужгородський завод хлібопродуктів" 42
2.1. Особливості фінансового планування і прогнозування діяльності ВАТ "Ужгородський завод хлібопродуктів" 42
2.2. Аналіз фінансового планування і прогнозування процесу виробництва 53
2.3. Аналіз фінансового планування і прогнозування асортименту та обсягу продукції 63
РОЗДІЛ 3. Шляхи вдосконалення реформування системи фінансового планування і прогнозування на підприємстві 66
ВИСНОВКИ 81
Список використаної літератури 86
ДОДАТКИ 89
-
ПЛАНУВАННЯ РОЗВИТКУ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
ВСТУП 3
Розділ 1. Поняття планування розвитку підприємства 5
1.1. Сутність планування: поняття та види 5
1.2. Стратегічне планування на підприємстві 10
Розділ 2. Місце планування у системі управління підприємством 20
2.1. Значення планування для управління підприємством 20
2.2. Організація процесу планування на підприємстві 22
Розділ 3. Основні напрями вдосконалення внутрішньофірмового планування в сучасних умовах господарювання 29
3.1. Основні вимоги до ефективного планування діяльності підприємства 29
3.2. Служба планування на підприємстві 31
ЗАДАЧА 33
Висновки 39
Список використаної літератури 41
-
Суть планування його задачі та функції (планування у галузі соціально-культурних сфер)
Вступ 3
Розділ 1. Характеристика планування на підприємстві 5
1.1. Планування як функція управління 5
1.2. Принципи та методи планування 7
1.3. Методи та інструменти планових розрахунків 13
Таблиця 1.3.1. Бюджетна таблиця 14
Розділ 2. Система планування організації 15
2.1. Функціонування системи планів на підприємстві 16
2.2. Системи планування ресурсів підприємства 21
2.3. План маркетингу 25
2.4. Фінансове планування на підприємстві 31
Висновок 38
Список використаної літератури 40