-
Організація торгово-технологічного прпоцесу в супермаркеті
ВСТУП 3
1. Сутність торгово-технологічних процесів в магазині 6
2. Методи визначення ефективності комерційної діяльності торговельного підприємства 12
3. Дослідження організації торгово-технологічних операцій магазину "Назва" 17
4. Напрямки вдосконалення організації торгово-технологічних операцій в магазині "Назва" 33
5. Шляхи удосконалення обслуговування покупців у магазині "Назва" 36
ВИСНОВКИ 40
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46
ДОДАТКИ 49
-
Принципи нової організації виробництва
Зміст
Вступ 3
1. Загальні положення сучасної організації виробництва 4
2. Інвентаризація технологічного надбання. 8
3. Оцінка технологічного надбання 9
4. Оптимізація технологічних ресурсів 10
5. Збагачення технологічного потенціалу 11
6. Сучасна база власних технологічних розробок підприємства 13
Ситуація 15
-
Принципи нової організації виробництва
Зміст
Вступ 3
1. Загальні положення сучасної організації виробництва 4
2. Інвентаризація технологічного надбання. 8
3. Оцінка технологічного надбання 9
4. Оптимізація технологічних ресурсів 10
5. Збагачення технологічного потенціалу 11
6. Сучасна база власних технологічних розробок підприємства 13
Ситуація 15
-
Системи технологій
1. Методи технологічних видів целюлозно-паперової галузі 3
2. Рішення уряду України про банк реконструкції і розвиток технологічних підприємств України 6
3. Визначення стандартів (ДСТУ, ТУ тощо) 8
4. Социальные народно-хозяйственные эфекты в технике. Развитие и получение доходов и прибыли предприятий 12
Література 16
-
Системи технологій
1. Методи технологічних видів целюлозно-паперової галузі 3
2. Рішення уряду України про банк реконструкції і розвиток технологічних підприємств України 6
3. Визначення стандартів (ДСТУ, ТУ тощо) 8
4. Социальные народно-хозяйственные эфекты в технике. Развитие и получение доходов и прибыли предприятий 12
Література 16
-
Організація вантажних перевезень
Вступ 3
Значення транспорту в економічній діяльності 4
Транспорт 4
Організація роботи транспорту. 5
Тарно-складське господарство. 7
Раціоналізація транспортного і складського господарства. 10
Завдання на курсовий проект 12
Вихідні дані 14
Розрахунки основних технологічних параметрів 16
Розрахунки технологічних параметрів механізованих вантажних складів 19
1. Розрахунки технологічних площ 19
2 Визначення габаритів вантажного складу 25
3. Розрахунок фронту навантажувально-розмантажувальних робіт 26
3.1. Розрахунок оптимального числа місць приймання вантажів. 26
3.2 Розрахунок необхідної довжини фронту вантажно-розвантажувальних робіт 27
4. Розрахунок числа засобів механізації 27
Висновки до проекту: 32
Література: 33
-
ОСОБЛИВОСТІ СТРУКТУРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ В ДП ”ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР”
ЗМІСТ
ВСТУП .......................................................................................................3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ............................................................................................................4
1.1. Суть операційної системи, огляд літературних джерел ..........4
1.2. Формування операційної системи як передумова ефективності організації ..............................................................................................................7
1.3. Модель організації як відкритої системи ..............................14
РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ СТРУКТУРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ В ДП ”ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР”...................................17
2.1. Організаційна характеристика ДП „Інформаційний центр” ....17
2.2. Характеристика структурно-технологічних перетворень в організаційній операційній системі .................................................................26
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СТРУКТУРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ В ДП ”ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР”............................................................................30
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ............................................................34
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.........................................36
-
Кофліктологія
Детальне описання конфліктної ситуації на підприємстві 3
Дана організація займається виробництвом і реалізацією технологічних ліній по розливу та охолодженню безалкогольних напоїв.
Групі маркетологів (5 чоловік) було доручено завдання провести маркетингове дослідження сегмента ринку «Назва» з продажу там технологічних ліній по розливу та охолодженню безалкогольних напоїв.
Діагностика конфлікту 3
Перелік літератури 3
-
Вдосконалення організації робочих місць і технологічних ліній на підприємствах ресторанного господарства
ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого та технологічного процесів на підприємствах ресторанного господарства
5
1.1. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Організація робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 9
Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 14
2.1. Загальна характеристика ресторану 14
2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 18
Розділ 3. Шляхи раціонального використання матеріально-технічних і трудових ресурсів в ресторані 22
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально- технічних ресурсів 22
3.2. Шляхи раціоналізації використання трудових ресурсів 25
Висновки 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
-
ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЛІНІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого та технологічного процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Організація робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 9
Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 14
2.1. Загальна характеристика ресторану 14
2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 18
Розділ 3. Шляхи раціонального використання матеріально-технічних і трудових ресурсів в ресторані 22
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально- технічних ресурсів 22
3.2. Шляхи раціоналізації використання трудових ресурсів 25
Висновки 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34