Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Загальна технологія» (ID:30057)

| Размер: 17 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2
Хімічний склад цукрових буряків та підготовка їх перероблення на цукор 3
Технологія напівкопчених ковбас. Вимоги стандарту щодо якості ковбаси 8
Висновки 12
Література 13
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Елісєєва л.Г. Товарознавство і експертиза продовольчих товарів - М.: Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку 2005. - 800 с.
2. Рогов И.А. Забашта А.Г. Казюлин Г.П. Общая технология получения и переработки мяса – М.: Колос 2001. – 278 с.
3. Тимофеева В.А. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Феникс 2005. – 414 с.
4. Кавецкий Г.Д. Васильев Б. В. Процессы и аппараты пищевой технологии.- М.: Колосс 1997-1999

Дополнительная информация3863
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Загальна технологія»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Технології банківських операцій
  • Характеристика інформаційних технологій (теорія)
  • ТЕХНОЛОГІЯ СПОРТИВНО-РЕКРЕАЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
  • Мережні технології
  • Характеристика технологій соціальної роботи з інвалідами
  • ГРУПОВЕ НАВЧАННЯ ТА РІЗНОВИДИ ЙОГО ТЕХНОЛОГІЙ
  • ГРУПОВЕ НАВЧАННЯ ТА РІЗНОВИДИ ЙОГО ТЕХНОЛОГІЙ
  • Корпоративні інформаційні системи
  • ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОБУТОВИХ ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ
  • МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ АНКЕТ
  • Технологія виробництва борошна
Cгенерировано за 0.663792 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів