-
К/р ціноутворення
1. Особливості встановлення цін на основі рівня поточних цін та закритих торгів 3
2. Завдання державного контролю за цінами. Декларування цін. 4
Список використаної літератури 7
-
Інфляція в період спаду
План 2
Вступ 3
1. Зміст інфляції та її теоретичні пояснення 4
1.2. Основні причини інфляції 7
Типи інфляції 10
Інфляція в період спаду 13
2. Оцінка інфляції в період спадові на Україні 20
2.1. Індексний метод в оцінці інфляції. Оцінка рівня та темпові інфляції. 20
3.2. Проблеми інфляції в Україні. 23
Висновок 31
Використана література 33
-
Дослідження структурного складу безробітних в Україні
Вступ 5
Розділ 1 Особливості безробіття населення в умовах перехідного
періоду в Україні 8
1.1 Поняття, види та причини безробіття 8
1.2 Якісна структура безробітних та показники рівня безробіття 24
Розділ 2 Дослідження структурного складу безробітних в Україні 39
2.1 Аналіз структури та динаміки безробітних в Україні 39
2.2 Аналіз динаміки рівня безробіття в Україні 63
Розділ 3 Розробка заходів подолання безробіття в Україні 79
3.1 Використання досвіду розвинутих країн щодо зменшення рівня
безробіття в Україні 79
3.2 Удосконалення програм забезпечення зайнятості в Україні 99
Висновки 108
Перелік використаної літератури 111
-
Принципи економічного аналізу
ПИТАННЯ:
1. Принципи економічного аналізу
2. Спосіб абсолютних різниць
3. Індексний метод, його застосування
-
Поняття рівня цін, індексу цін
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Суть інфляції та її причини 5
1.1.Види інфляції 5
1.2.Соціально-економічні наслідки інфляції 12
2.Аналіз динаміки цін 14
2.1. Поняття і суть цін 14
2.2.Класифікація цін 15
2.3.Методи розрахунку і аналізу індексу цін 20
2.4.Особливості встановлення цін на нові товари 22
2.5.Нормативно-параметричні методи 27
3.Ефективність впливу держави на ціни та інфляцію 33
3.1. Методи антиінфляційного оподаткування 33
3.2.Регулювання цін в умовах інфляційної нестабільності 35
Висновки 39
Список використаної літератури 41
-
Контрольна робота зі статистики
ЗМІСТ
1. Статистика життєвого рівня населення. Аналіз динаміки. 3
2. Статистичний аналіз рівня та динаміки продуктивності праці у вартісному та трудовому вигляді. 4
Список використаної літератури 7
-
Основні принципи планування, обліку та калькулювання продукції тваринництва
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Собівартість - важливий фактор підвищення ефективності виробництва продукції тваринництва 6
1.1. Поняття та види собівартості продукції 6
1.2. Показники собівартості продукції та завдання аналізу 11
Розділ 2. Основні принципи планування, обліку та калькулювання продукції тваринництва 14
2.1. Виробничо-економічна характеристика господарства 14
2.2. Рівень собівартості основних видів продукції тваринництва 16
2.3. Фактори собівартості продукції тваринництва 17
2.4. Аналіз структури виробничих витрат в тваринництві за основними видами продукції (молоко, приріст ВРХ, яйця та ін.) 18
Розділ 3. Індексний аналіз факторів виробничих витрат і собівартості продукції тваринництва 20
3.1. Індексний аналіз виробничих витрат в тваринництві 20
3.2. Індексний аналіз факторів собівартості 1ц продукції 25
Розділ 4. Шляхи зниження собівартості виробництва продукції тваринництва та її вплив на рентабельність 30
Висновки 33
Список використаних джерел 35
Додатки 37
-
Ціни та методи ціноутворення
План
Розділ І. Теоретичні основи цін та методів ціноутворення
1.1 Сутність, роль та значення цін. Стратегії ціноутворення
1.2 Загальноприйнята класифікація цін
РОЗДІЛ ІІ
2.1 Інформація о юридичній особі
2.2 Аналіз діяльності агентства за 2004-2005 рр.
РОЗДІЛ ІІІ
3.1 Вибір вірного методу ціноутворення
3.1.1 Визначення ціни на основі витрат виробництва
3.1.2 Метод установлення ціни на основі ціннісної значущості товару
3.1.3 Метод встановлення ціни з орієнтацією на конкуренцію
3.1.4 Метод визначення ціни на основі знаходження рівноваги між витратами виробництва та станом ринку
3.1.5 Параметричні методи ціноутворення
3.2 Надання знижок, їх класифікація
Висновки
-
Ціни та методи ціноутворення
План
Розділ І. Теоретичні основи цін та методів ціноутворення
1.1 Сутність, роль та значення цін. Стратегії ціноутворення
1.2 Загальноприйнята класифікація цін
РОЗДІЛ ІІ
2.1 Інформація о юридичній особі
2.2 Аналіз діяльності агентства за 2004-2005 рр.
РОЗДІЛ ІІІ
3.1 Вибір вірного методу ціноутворення
3.1.1 Визначення ціни на основі витрат виробництва
3.1.2 Метод установлення ціни на основі ціннісної значущості товару
3.1.3 Метод встановлення ціни з орієнтацією на конкуренцію
3.1.4 Метод визначення ціни на основі знаходження рівноваги між витратами виробництва та станом ринку
3.1.5 Параметричні методи ціноутворення
3.2 Надання знижок, їх класифікація
Висновки
-
Аналіз сукупного попиту і сукупної пропозиції в Україні
ВСТУП 4
1. ПОНЯТТЯ СУКУПНОГО ПОПИТУ В МАКРОЕКОНОМІЦІ 5
2. СУКУПНА ПРОПОЗИЦІЯ В СИСТЕМІ МАКРОЕКОНОМІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ 11
3. АНАЛІЗ ДИНАМІКИ СУКУПНОГО ПОПИТУ ТА ПРОПОЗИЦІЇ В УКРАЇНІ 15
3.1 ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНЯ ТА ДИНАМІКИ ПОПИТУ В УКРАЇНІ 15
3.2 ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНЯ ТА ДИНАМІКИ ПРОПОЗИЦІЇ В УКРАЇНІ 17
4. ПРОБЛЕМИ МАКРОЕКОНОМІЧНОЇ РІВНОВАГИ СУКУПНОГО ПОПИТУ ТА СУКУПНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ НА РИНКУ ПРАЦІ В УКРАЇНІ 26
ВИСНОВКИ 32
ЛІТЕРАТУРА 34
ДОДАТКИ 36