Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Санітарія та гігієна» (ID:29175)

| Размер: 21 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание
Судак фарширований заливний з гарніром Завдання 1.1 2
Завдання 1.2 3
Завдання 1.3 4
Список використаних джерел 6

Пудинг із моркви Завдання 1.1 8
Завдання 1.2 9
Завдання 1.3 11
Список використаних джерел 12

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература
1. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25.
2. Гигиена питания /Ванханен В.Д Майструк П.Н. Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров я 1980. – 304 с.
3. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький: Поділля 1998. – 79 с.
4. Губа Н.И. Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ» 1992. – 326 с.
5. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 8с. – (Національний стандарт України).
6. ДСТУ 3718-98. Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе муси пудинги концентрати молочні: Загальні технічні умови. – Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. – К.: Вид-во Держстандарту України 1998. – Різн. паг. – (Державний стандарт України).
7. Іоргачова К.Г. Селіванська І.О. Толстих В.Ю. Соєве молоко у виробництві помадних цукерок // Холодильна техніка і технологія. – 2001. – №2. – С. 46 – 48.
8. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат 1989. – 367 с.
9. Калакура М.М. Егорова В.І. Тарасенко Е.В. Ратушенко А.Т. Технология производства кулинарных изделий с использованием овощных и фруктовых порошков // Экспрес-информация. Сер. «Общественное питание». – Вып. 6. – М. 1988. – С. 1 – 25.
10. Квитницкий М.Е. Ратушенко А.Т. Физико-химические показатели качества пюре для изделий обогащённых яблочным порошком //Обществен. питан. в нов. условиях хозяйствов.: Сб. науч. тр. – К.: КТЭИ 1988. – С.101 – 104.
11. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос» 2000. – 418 с.
12. Молоканова Л.В. Споживчі властивості нових видів морозива: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К. 1999. – 18 с.
13. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат 1986. – 287 с.
14. Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К. 2004. – 20 с.
15. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика 1982. – 374 с.
16. Уразов В.А. Организация труда и управления на предприятиях легкой промышленности. – М.: Легпромбытиздат 1990. – 239 с.
17. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр 1995. – (Переписи старої кухні). – 64 с.
18. Фримантл М. Химия в действии. В 2-х томах. – Т. 2. – М.: Мир 1991. – 622 с.
19. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность» 1976. – 673 с.
20. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ 1996. – 151 с.

Дополнительная информация75098
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Санітарія та гігієна»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Загальна гігієна
  • Загальна гігієна
  • Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих приміщень
  • Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих приміщень
  • Зачіска «сесон» (перукарська справа)
  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • Контрольна з охорони праці
  • Праця і робота, охорона і безпека праці, виробнича санітарія
  • Гігієна туриста. Контроль і самоконтроль
Cгенерировано за 0.111232 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...