-
Доповідь до курсової роботи - Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості
Доповідь до курсової роботи - Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості
-
Доповідь за темою курсової роботи - Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості
Доповідь за темою курсової роботи - Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
ВСТУП ... 4
РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8
1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15
1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21
РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31
2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31
2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48
2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70
РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88
3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88
3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114
ДОДАТКИ 120
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
Вступ 4
Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8
1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14
Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21
2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21
2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30
2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37
Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40
Висновки і пропозиції 49
Список використаної літератури 52
Додатки 55
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 7
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 7
1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 13
Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 20
2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 20
2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 29
2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 36
Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 39
Висновки і пропозиції 48
Список використаної літератури 51
Додатки 54
-
Доповідь та роздатковий матеріал для захисту дипломної роботи на тему: „Управління бізнесом”
Доповідь та роздатковий матеріал для захисту дипломної роботи на тему: „Управління бізнесом”
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
Вступ 4
РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8
1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15
1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21
РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31
2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31
2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48
2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70
РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88
3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88
3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114
ДОДАТКИ 120
Додаток А. Основні показники фінансової звітності підприємства в 2002-2005 рр. 120
Додаток Б. Методика розрахунку основних фінансових показників 128
Додаток В. Фінансові показники, отримані в результаті аналізу 130
Трактування динаміки показників: 130
Трактування динаміки показників: 131
Трактування динаміки показників: 132
Трактування динаміки показників: 132
Трактування динаміки показників: 133
Додаток Г. Тенденції розвитку ресторанів швидкого харчування в м. Київ 134
Додаток Д. Загальні витрати, пов’язані з реалізацією проекту 137
Додаток Е. Вихідні положення інвестиційного проекту 140
Додаток Ж. Фінансові показники інвестиційного проекту 146
-
Територіальна організація харчової промисловості
Вступ 3
Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5
Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8
Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11
Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23
Висновки 29
Список використаної літератури 31
-
Доповідь до дипломної роботи на тему "Банківська система України, її структура і роль у розвитку економіки" + роздатковий матеріал
Доповідь до дипломної роботи на тему "Банківська система України, її структура і роль у розвитку економіки" + роздатковий матеріал
-
Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
ВСТУП 3
1. Територіальна організація харчової промисловості. 4
2. Місце і значення харчової промисловості в господарському комплексі України. 16
3. Динамка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку 19
4. Основні шляхи у вирішенні проблем харчової промисловості 24
ВИСНОВОК 27
Список використаних джерел: 29
Додаток №1 30