|
-
Удосконалення організації праці на робочому місці діючого підприємства
Зміст
Вступ. 3
1. Характеристика сучасного підприємства. 5
1.1. Види та цілі діяльності підприємства. 5
1.2. Напрямки діяльності підприємства. 8
2.Структура підприємства, її види. 11
2.1.Визначення організаційної структури підприємства. 11
2.2. Загальна характеристика організаційних структур управління. 16
2.3. Характеристика персоналу підприємства. 20
2.3. Оцінка роботи персоналу підприємства (фірми). 24
2.4. Організація праці робітника на робочому місці. 27
3. Розробка та удосконалення організації праці на робочому місці на прикладі конкретного підприємства. 29
3.1. Характеристика підприємства, організація праці на якому аналізується. 29
3.2. Розробка організації праці економіста фінансового відділу в складі проекту створення нового підприємства. 30
3.3. Удосконалення організації праці інженера із складання кошторису діючого підприємства. 33
Висновок. 36
Література. 38
ДОДАТОК 1.ДОЛЖНОСТНАЯ ИНСТРУКЦИЯ ЭКОНОМИСТА ПО ФИНАНСОВОЙ РАБОТЕ 40
ДОДАТОК 2. ДОЛЖНОСТНАЯ ИНСТРУКЦИЯ ИНЖЕНЕРА – СМЕТЧИКА II КАТЕГОРИИ 43
ДОДАТОК 3. ДОЛЖНОСТНАЯ ИНСТРУКЦИЯ ИНЖЕНЕРА – СМЕТЧИКА II КАТЕГОРИИ 46
Практична частина курсової роботи охоплює період дії структурних підрозділів підприємства, що аналізуємо (ЗАТ «Трест – Добаскоксохимремонт») за 2005рік.
Теоретичною основою для виконання курсової роботи послужили такі джерела: Господарський Кодекс України, «Економіка підприємства» за ред.. С.Ф. Подкропивного (2001), «Менеджмент персоналу» Мурашко М.І. (2006) , Тарифно – кваліфікаційний довідник, періодичні видання з питань організації виробництва (Наприклад: газета «Праця та зарплата», журнал «Справ очник кадровика»)
-
Загальні умови створення нового підприємства
Зміст
Вступ 3
1. Загальні умови створення нового підприємства 4
2. Деякі принципи створення нового підприємства 6
3. Етапи створення нового підприємства 8
4. Придбання підприємства 12
Висновки 15
Література 16
-
Загальні умови створення нового підприємства
Зміст
Вступ 3
1. Загальні умови створення нового підприємства 4
2. Деякі принципи створення нового підприємства 6
3. Етапи створення нового підприємства 8
4. Придбання підприємства 12
Висновки 15
Література 16
-
Соціальна відповідальність в організації
Зміст.
Вступ. 3
1. Роль соціальної відповідальності організації в суспільстві. 4
1.1 Вплив рівня розвитку соціальної культури організації на успіх в бізнесі. 4
1.2 Соціальна відповідальність на практиці. 9
2. Соціальна відповідальність і професійна етика співробітників організації. 13
2.1 Соціальна відповідальність керівництва організації. 13
2.2 Підвищення показників соціальної відповідальності організації. 15
Висновок. 17
Писок використаних літературних джерел. 18
Писок використаних літературних джерел:
1. Бабец ,Е. К. Максимчук А. Г. Григорьев И. Е. Менеджмент: Учеб. Пособие. Кривой Рог :Изд. дом, 2002 – 182 с.
2. Большаков, А.С. Сучасний менеджмент Санк-Пітербург:Пітер, 2002. – 411 с.
3. Веснін В.Р. Менеджмент. М.: Проспект ТК Вербі, 2004 – 502 с.
4. Виноградський ,М.Д. Виноградська А.М. Шканова О.М. Менеджмент в організації: Навч.посіб. К. :Кондор, 2002 - 652 c.
5. Гірняк ,О.М. Лазановський П.П. Менеджмент: теоретичні основи і практикум: Навч. посіб. К :Магнолія плюс, 2003 - 334 c.
6. Гладунов ,О.В. Дейнега О.В. Микитин Т.М. Корпоративний менеджмент: Навч.посіб. Рівне :РДГУ, 2002 - 243 c.
7. Єгорова, Т.І. Основи менеджменту. М.: Іжевськ: РХД, 2002 – 133 с.
8. Киенко ,Л.П. Маркетинговый менеджмент: Конспект лекций. Харков :ХГЭУ, 2002 – 74 с.
9. Курганов, В. Сучасний менеджмент: теорія і практика. М.: Книжковий світ, 2004 – 182 с.
10. Подсолонко, О.А. Менеджмент: теорія і практика. К.: Вища школа, 2000 – 264 с.
11. Пилипенко ,С.М. Пилипенко А.А. Отенко В.І. Менеджмент: Навч. посіб. Харків :ХДЕУ, 2002 - 207 c.
12. Робінс ,С.П. ДеЧенцо Д.А. Основи менеджменту. К. :Основи, 2002 - 671 c.
13. Шегда ,А.В. Менеджмент: Навч. посіб. К. :Знання, 2002 - 583 c.
14. Шин, В.І. Корпоративний менеджмент. М.: ОАО Тип.”Новини”, 2000 – 480 с.
15. Яременко ,О.Л. Сумец А.М. Операционный менеджмент: Учеб.для студентов экон.спец.вузов. Харьков :Фолио, 2002 – 287 с.
-
Розробка нового товару
Вступ
Розділ І. Теоретичні основи розробки нового товару 1.1 Поняття нового товару 5
1.2 Розробка нового товару, пошук ідей. 6
1.3 Задум товару 9
Розділ ІІ. Етапи розробки нового товару 11
2.1. Аналіз підприємства і напрямків його діяльності 11
2.2. Розробка проекту дослідження ідей по введенню нового товару 16
Висновки
Література 37
-
Розробка нового товару
Вступ 3
Розділ І. Теоретичні основи розробки нового товару 5
1.1 Поняття нового товару 5
1.2 Розробка нового товару, пошук ідей. 6
1.3 Задум товару 9
Розділ ІІ. Етапи розробки нового товару 11
2.1. Аналіз підприємства і напрямків його діяльності 11
2.2. Розробка проекту дослідження ідей по введенню нового товару 15
Розділ ІІІ. Результати дослідження 29
Висновки 33
Література 36
-
Менеджмент на міжнародному рівні.
Менеджмент на міжнародному рівні.
Практична частина.
Список використаних джерел
-
Організація системи менеджменту
Зміст
ВСТУП 4
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВА 6
1.1. Організаційно-праовова характеристика 6
1.2. Загальна характеристика системи управління 14
1.3.Ефективність системи менеджменту підприємства 20
2. ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ 23
2.1. Виробничий менеджмент 23
2.2. Маркетинговий менеджмент 27
2.3. Кадровий менеджмент 31
2.4. Інноваційний менеджмент 34
2.5. Фінансовий менеджмент 37
3. ЗАДАЧІ ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ ДВАТ "ЛУГАНСЬКГІПРОШАХТ" 41
3.1. Основні поняття інноваційного менеджменту 41
3.2. Сутність інноваційного процесу 42
3.3. Загальна економічна ефективність інновацій 44
ВИСНОВКИ 47
ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 49
ДОДАТКИ 52
Форма №1 Баланс 52
Форма №2. Звіт про фінансові результати 55
-
Операційний менеджмент
1. Операційний менеджмент як різновид функціонального менеджменту 3
2. Загальний менеджмент якості (TQM) 9
3. Вдосконалення організації процеса виробництва товару або послуг (на прикладі ресторану будь-якого в м. Києві) 15
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 23
-
Звіт з виробничої практики
Вступ 3
1. Система управління діяльності організації 4
2. Операційний менеджмент 9
3. Інвестиційна діяльність підприємства 15
4.Автоматизація управління на підприємстві 21
5. Планування в організації 26
6. Напрямки удосконалення кадрової політики у банку “Новий” 29
Висновки 32
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 35
-
Операційний менеджмент
1. Операційний менеджмент як різновид функціонального менеджменту 3
2. Загальний менеджмент якості (TQM) 6
3. Використовуючи дані звіту підприємства, проаналізуйте показники використання виробничої потужності цього підприємства та запропонуйте шляхи їх поліпшення 12
Список використаної літератури 19
Cгенерировано за 0.127125 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|