-
Характеристика основних способів та умов упакування, зберігання, та транспортування скляної тари
Вступ 3
1. Вимоги до якості скляної тари 3
2. Класифікація скляної тари 7
3. Вимоги до упакування, зберігання та транспортування скляної тари 11
Висновки 15
Література 17
-
Історія та тенденція розвитку виробництва скляної тари в Україні та світі
Вступ 3
1. Історія виробництва скляної тари 4
2. Розвиток скляної тари на Україні 7
3. Нововведення у виробництві скляної тари 12
4. Особливості скляної упаковки для алкогольних напоїв 15
Висновок 18
Література 19
-
Стан та тенденції розвитку виробництва упоковки із полімерних матеріалів в Україні та світі
Вступ 3
1.Визначення і характеристика полімерів. Основні властивості полімерних матеріалів. 4
2.Види полімерної тари для упакування продовольчих та непродовольчих товарів 7
3.Світовий ринок упаковки 15
Висновок 18
Використана література: 19
-
Упаковка та маркування товару як елемент зовнішньоторговельного контракту
ВСТУП 3
1. Упакування та маркування як елемент зовнішньоторговельного контракту 5
1.1. Структура і зміст зовнішньоторговельного контракту купівлі-продажу 5
1.2. Особливості відображення умов упакування та маркування в міжнародних контрактах 11
2. Аналіз особливостей упакування та маркування товарів на підприємстві 17
2.1. Характеристика діяльності підприємства 17
2.2. Характеристика умов упакування та маркування на підприємстві 19
3. Проблеми упакування та маркування товарів на підприємстві та основні шляхи їх покращення 29
ВИСНОВОК 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 37
ДОДАТОК А 39
-
Облік товарів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі
Вступ 3
1. Економічна сутність та значення товарів в діяльності підприємств роздрібної торгівлі 6
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 12
3. Коротка організаційно-економічна характеристика базового підприємства 17
4. Оцінка товарів в роздрібній торгівлі 22
5. Документальне оформлення надходження і реалізації товарів й тари 29
6. Бухгалтерський облік руху товарів і тари на підприємствах 34
7. Інвентаризація товарів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі 41
8. Шляхи удосконалення обліку товарів і тари 43
Висновки і пропозиції 46
Список використаних джерел 48
Додатки 50-57
-
Теоретичні аспекти документального оформлення і обліку руху товарів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі
ПЛАН
Вступ
Основна частина
Розділ 1.Теоретичні аспекти документального оформлення і обліку
руху товарів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі
1.1. Документальне оформлення і облік надходження товарів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі
1.2. Вибуття товарів і тари в роздрібній торгівлі і їх документальне оформлення
1.3. Бухгалтерський облік руху товарів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі
1.4. Податковий облік руху товарів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі
Розділ 2. Документальне оформлення і облік руху товарів і тари на підприємстві роздрібної торгівлі ВАТ "Електротовари"
2.1. Характеристика підприємства
2.2. Надходження товарів і тари і документальне оформлення
2.3. Порядок списання товарів і тари і документальне оформлення
Розділ 3. Заключна частина
3.1. Звітність матеріально відповідальних осіб по товарах і тарі
3.2. Бухгалтерський і податковий облік товарних операцій
Висновки та пропозиції
Використана література
Додатки
-
Значення та завдання обліку і контролю надходження товарів і тари на підприємствах торгівлі
ЗМІСТ
ВСТУП 3
Розділ 1. Значення та завдання обліку і контролю надходження товарів і тари на підприємствах торгівлі 4
Розділ 2. Огляд нормативно-правових актів та спеціальної літератури 8
Розділ 3. Характеристика господарсько - фінансової діяльності та постановки фінансового обліку на підприємстві 17
Розділ 4. Контроль за цінами та документальне оформлення надходження товарів і тари 20
Розділ 5. Організація обліку товарів і тари в місцях зберігання та звітність матеріально –відповідальних осіб 31
Розділ 6. Синтетичний і аналітичний облік надходжень товарів і тари. 35
Висновки та пропозиції 43
Список використаних джерел 49
-
Облік товарів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі (на прикладі магазину ТОВ “Любава”)
ВСТУП. 3
1.Економічна сутність та значення товарів у діяльності підприємств роздрібної торгівлі. 5
2. Економіко – правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури. 11
3. Коротка організаційно – економічна характеристика магазину ТОВ “Любава”. 13
4.Ціни та ціноутворення на товари в торгівлі. 18
5.Документальне оформлення надходження і реалізація товарів. Звітність матеріально відповідальних осіб про рух та наявність товарів і тари . 25
6.Синтетичний та аналітичний облік товарообороту . 31
7.Інвентаризація товарів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі. 38
8. Шляхи удосконалення обліку товарів і тари. 40
Висновки і пропозиції. 42
Список використаної джерел. 44
Додатки. 46
-
Облік наявності та руху тари (на прикладі ТОВ “Борзна-Агроінвест”)
ВСТУП 3 1. Економічна суть запасів та характеристика тари і її класифікація 5 2. Облік наявності тари в місцях її зберігання та використання 11 3. Облік надходження тари 12 4. Облік вибуття тари 14 5. Порядок проведення інвентаризації тари та відображення її результатів в обліку 22 6. Особливості обліку наявності та руху тари в умовах використання комп’ютерної техніки 33 Висновки 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40 Додаток А 44 Додаток Б 47
-
Якість та конкурентоспроможність продовольчих товарів на ринку України
ВСТУП 3
1. Поняття якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 5
2. Характеристика показників якості макаронних виробів та побудова типового "дерева властивостей" 11
3. Методологія та методи дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 19
4. Визначення комплексного показника якості та інтегрального показника відносної конкурентоспроможності макаронних виробів 25
5. Шляхи підвищення якості та забезпечення конкурентоспроможності продовольчих товарів на ринку України 29
ВИСНОВКИ 34
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38
ДОДАТКИ 40