-
Зобов’язання підприємства як об’єкт обліку і аудиту
Вступ 3
Розділ 1. Зобов’язання підприємства як об’єкт обліку і аудиту 5
1.1. Сутність зобов’язань 5
1.2. Визнання, оцінка та класифікація зобов’язань 8
1.3. Види та використання забезпечень зобов’язань в підприємницькій діяльності 18
Розділ 2. Організація обліку забезпечення зобов’язань 24
2.1.Методологія обліку довгострокових зобов’язань 24
2.2.Облік короткострокових зобов’язань 36
2.3. Облік забезпечень наступних витрат і платежів 49
Розділ 3. Аудит і ревізія операцій із забезпеченням зобов’язань 61
3.1. Мета, предмет та джерела інформації для аудиту забезпечення зобов’язань 61
3.2. Способи вивчення операцій із забезпечення зобов’язань 67
Висновки 86
Список літератури 87
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
Вступ 4
Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8
1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14
Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21
2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21
2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30
2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37
Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40
Висновки і пропозиції 49
Список використаної літератури 52
Додатки 55
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 7
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 7
1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 13
Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 20
2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 20
2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 29
2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 36
Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 39
Висновки і пропозиції 48
Список використаної літератури 51
Додатки 54
-
Виконання зобов’язань
План:
1. Загальна характеристика виконання зобов’язань 4
1.1. Поняття виконання зобов’язань 4
1.2. Суб’єкти виконання зобов’язань 6
1.3 .Місце виконання зобов’язань 10
1.4.Термін виконання зобов’язань 11
1.5. Предмет виконання зобов’язань 12
1.6. Спосіб виконання зобов’язань 14
2. Колізії у сфері забезпечення виконання зобов’язань 16
Список використаної літератури: 22
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
ВСТУП ... 4
РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8
1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15
1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21
РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31
2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31
2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48
2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70
РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88
3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88
3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114
ДОДАТКИ 120
-
Територіальна організація харчової промисловості
Вступ 3
Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5
Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8
Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11
Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23
Висновки 29
Список використаної літератури 31
-
Облік довгострокових зобов’язань
Вступ
Розділ 1. Поняття та необхідність банківського кредитування підприємств
1.1. Поняття та види кредитних зобов’язань
1.2. Умови надання кредитів підприємствам
Розділ 2. Поняття, класифікація та оцінка обліку зобов'язань
2.1. Поняття зобов’язань
2.2. Класифікація зобов’язань
2.3. Оцінка довгострокових зобов’язань
Розділ 3. Облік довгострокових зобов’язань за кредитами банків
Розділ 4. Облік інших довгострокових фінансових зобов’язань
4.1. Довгострокові векселі
4.2. Довгострокові зобов'язання по облігаціях
4.3. Довгострокові зобов'язання по оренді
4.4. Відстрочені податкові зобов'язання
4.5. Інші довгострокові зобов'язання
Висновки
Список використаної літератури
Додатки
-
Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
ВСТУП 3
1. Територіальна організація харчової промисловості. 4
2. Місце і значення харчової промисловості в господарському комплексі України. 16
3. Динамка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку 19
4. Основні шляхи у вирішенні проблем харчової промисловості 24
ВИСНОВОК 27
Список використаних джерел: 29
Додаток №1 30
-
Економічний аналіз
1. Аналіз маркетингової діяльності підприємств харчової промисловості. 3
2. Особливості аналізу собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості. 7
Задача 1. 11
Задача 2. 11
Задача 3. 13
Задача 4. 15
Задача 5. 16
Задача 6. 17
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20
-
Методика та організація обліку аудиту та аналізу поточних зобов’язань підприємства + реферат + анотація + доповідь + роздатковий матеріал
ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОБЛІКУ АУДИТУ ТА АНАЛІЗУ ПОТОЧНИХ ЗОБОВ ЯЗАНЬ ПІДПРИЄМСТВА 7
1.1. Економічна сутність поточних зобов язань підприємства їх оцінка та визнання. 7
1.2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури 17
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН І УДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ПОТОЧНИХ ЗОБОВ ЯЗАНЬ ПІДПРИЄМСТВА 23
2.1. Організаційні та технологічні особливості базового підприємства та їх вплив на організацію і методологію поточних зобов язань підприємства 23
2.2. Фінансовий облік поточних зобов язань підприємства 35
2.3. Облік поточних зобов язань підприємства у системі прийняття управлінських рішень 53
2.4 Організація обліку поточних зобов язань підприємства у автоматизованих бухгалтерських системах. 57
РОЗДІЛ 3. АУДИТ ТА ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ПОТОЧНИХ ЗОБОВ ЯЗАНЬ ПІДПРИЄМСТВА 69
3.1. Система показників інформаційна база та основні методологічні прийоми аудиту та економічного аналізу. 69
3.2. Методика аудиту поточних зобов язань підприємства 73
3.3. Організація і методика економічного аналізу поточних зобов язань підприємства 81
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 92
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 95
ДОДАТКИ 100