Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Менеджмент ресторанного господарства» (ID:20993)

| Размер: 22 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Сутність менеджменту 2
2. Типи менеджменту та функції 4
3. Сутність організації 7
4. Управління якістю 9
5. Стратегічний менеджмент 12
Література 14

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Закон України «Про підприємництво» // Відомості Верховної Ради. – 1991. – № 14. – 168 с.
2. Андрушків Б.М., Кузьмін О.С. Основи менеджменту. – Львів: Світ, 1995. – 296с.
3. Баєва О.В., Новальська Н.І., Згалат-Лозинська Л.О. Основи менеджменту: практикум: Навч. посібник. – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 524 с.
4. Большаков А.С., Михайлов В.И. Современный менеджмент: теория и практика. – СПб.: Питер, 2002. – 416 с.
5. Вейл Я. Искусство менеджмента / Пер. с англ. – М.: Новости, 1993. – 880 с.
6. Веснин В.Р. Основы менеджмента: Учебник. – М.: Триада, Лтд, 1997. – 384 с.
7. Виханский О.С., Наумов А.И. Менеджмент. – М.: Гардарика, 2002. – 528 с.
8. Герасимчук В.Т. Стратегічне управління підприємством. Графічне моделювання: Навч. посібник. – К.: КНЕУ, 2000. – 360 с.
9. Гірняк О.М., Лазановсъкий П.П. Менеджмент: теоретичні основи і практикум: Навч. посібник. – К.: «Магнолія плюс Львів: Новий світ, 2000, 2003. –336 с.
10. Дафт Р.Л. Менеджмент. – СПб.: Питер, 2000. – 832 с.
11. Дятлов А.Н. Современный менеджмент. – М.: ВШЭ, 1996. – 347 с.
12. Мескон М.Х., Альберт М., Хедоури Ф. Основы менеджмента = Management: Пер. с англ. третьего изд. – М.: Дело, 1998. – 800 с.
13. Хміль Ф.І. Основи менеджменту: Підручник. – К.: Академвидав, 2003. – 608 с.
14. Холл Р.Х. Организации: структуры, процессы, результаты. – СПб: Питер, 2001. – 512 с.
15. Щокін Г.В. Загальні закони соціального управління // Персонал. – 2005. – № 9. – С. 75 – 80.


Дополнительная информация3013
Заказ Заказать Купить «Менеджмент ресторанного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Система ресторанного господарства в туризмі
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • Підприємство роздрібної торгівлі (на прикладі підприємства) Бізнес-план ресторану
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
  • Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу
Cгенерировано за 0.123136 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...