|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Управління витратами на підприємстві "ВАЛ"
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Собівартість, як сукупність витрат виробництва і резерви її зниження. 5
1.1. Економічна сутність собівартості і методи її калькулювання 5
1.2. Аналіз витрат на виробництво продукції та шляхів її зниження Планування собівартості 12
2. Управління собівартістю на прикладі 23
2.1. Загальна характеристика підприємства 23
2.2. Аналіз техніко-економічного стану підприємства “ВАЛ” 26
Аналіз собівартості продукції і виявлення резервів її зниження 30
3. Шляхи зниження собівартості на підприємстві. 36
Висновок 40
Література 43
-
Управління витратами на підприємстві "ВАЛ"
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Собівартість, як сукупність витрат виробництва і резерви її зниження. 5
1.1. Економічна сутність собівартості і методи її калькулювання 5
1.2. Аналіз витрат на виробництво продукції та шляхів її зниження Планування собівартості 12
2. Управління собівартістю на прикладі 23
2.1. Загальна характеристика підприємства 23
2.2. Аналіз техніко-економічного стану підприємства “ВАЛ” 26
Аналіз собівартості продукції і виявлення резервів її зниження 30
3. Шляхи зниження собівартості на підприємстві. 36
Висновок 40
Література 43
-
Шляхи зниження собівартості на підприємстві
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Собівартість, як сукупність витрат виробництва і резерви її зниження. 5
1.1. Економічна сутність собівартості і методи її калькулювання 5
1.2. Аналіз витрат на виробництво продукції та шляхів її зниження 12
1.3. Планування собівартості 21
2. Управління собівартістю на прикладі 23
2.1. Загальна характеристика підприємства 23
2.2. Аналіз техніко-економічного стану підприємства «Викант» 26
Аналіз собівартості продукції і виявлення резервів її зниження 30
3. Шляхи зниження собівартості на підприємстві. 36
Висновок 40
Література 43
-
Шляхи зниження собівартості на підприємстві
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Собівартість, як сукупність витрат виробництва і резерви її зниження. 5
1.1. Економічна сутність собівартості і методи її калькулювання 5
1.2. Аналіз витрат на виробництво продукції та шляхів її зниження 12
1.3. Планування собівартості 21
2. Управління собівартістю на прикладі 23
2.1. Загальна характеристика підприємства 23
2.2. Аналіз техніко-економічного стану підприємства «Викант» 26
Аналіз собівартості продукції і виявлення резервів її зниження 30
3. Шляхи зниження собівартості на підприємстві. 36
Висновок 40
Література 43
-
Витрати підприємства на виробництво та реалізацію продукції
Вступ 3 1. Основні методичні принципи визначення витрат виробництва в сучасних умовах 5 1.1. Поняття та признання витрат виробництва діяльності 5 1.2 Витрати та обов’язкові платежі за рахунок собівартості 8 2. Аналіз витрат виробництва та реалізація по основним видам продукції. 13 2.1. Фінансовий стан підприємства 13 2.2. Структура собівартості виробництва основних видів продукції 24 3. Шляхи зменшення витрат на виробництво і реалізацію продукції 25 3.1. Техніко-економічні фактори та резерви зниження собівартості 25 3.2. Резерви зниження комплексних витрат і шляхи зниження собівартості 27 Висновки 29 Література 31
-
Формування собівартості продукції та шляхи і резерви її зниження
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА 6
1.1.Собівартість продукції підприємства: поняття елементний склад та порядок формування 6
1.2.Система управління собівартістю на сучасних підприємствах 15
1.3 Технологія формування програми заходів спрямованих на зниження собівартості продукції 23
РОЗДІЛ ІІ. ДІАГНОСТИКА ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ В ПФ „ЖАСМІН” 38
2.1 Умови функціонування та характеристика основних техніко – економічних параметрів ПФ „Жасмін” 38
2.2 Аналіз ефективності господарювання 42
2.3 Оцінка ефективності формування собівартості на ПФ „Жасмін” 50
РОЗДІЛ ІІІ. ОБГРУНТУВАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ПРОГРАМИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПФ „ЖАСМІН” 61
3.1. Тенденції сучасної економічної кризи 61
3.2 Загальні напрямки вдосконалення процесів управління собівартості у ПФ „Жасмін” 73
3.3 Обґрунтування програми комплексних заходів ефективної мінімізації собівартості в ПФ „Жасмін” 81
ВИСНОВКИ 92
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 95
ДОДАТКИ 99
-
Основні концепції зниження собівартості продукції (на прикладі підприємства)
ВСТУП 3 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОБЛІКУ ТА АНАЛІЗУ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ 5 1.1 Собівартість – комплексний економічний показник: поняття, види, склад витрат 5 1.2 Зміст, завдання та джерела інформації аналізу собівартості продукції 8 1.3 Нормативно-правове регулювання обліку та аналізу собівартості продукції на підприємстві 11 2 ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМИ ОБЛІКУ ТА АНАЛІЗУ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ БКК №1 15 2.1 Техніко-економічна характеристика діяльності комбінату 15 2.2 Аналіз складу і структури собівартості продукції комбінату 21 3 ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА БКК №1 28 ВИСНОВКИ 32 ЛІТЕРАТУРА 34 ДОДАТКИ 36
-
МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ І НАПРЯМИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ТОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
ВСТУП 3
1. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА. СУТНІСТЬ, СТРУКТУРА, МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ І НАПРЯМИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ТОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ 6
1.1. Сутність і структура собівартості продукції. 6
1.2.Методи управління собівартістю. 24
1.3. Напрями зниження собівартості. 25
2. РЕКОМЕНДАЦІЇ. ОБГРУНТУВАННЯ СТРАТЕГІЙ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА МЕХАНІЗМ ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ 30
ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА 37
ВИСНОВКИ 53
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 55
-
Дослідження формування собівартості продукції в умовах переходу до ринкової економіки (бакалавр)
Вступ 3
1. Теоретико методологічні основи зниження собівартості продукції 5
1.1 Сутність собівартості продукції 5
1.2 Калькуляція собівартості та кошторис витрат 9
1.3. Витрати виробництва та їх класифікація 16
2. Аналіз собівартості продукції ЗАТ «Чексіл» 26
2.1 Стан розвитку легкої промисловості в Україні 26
2.2. Фінансово-економічна характеристика підприємства 34
2.3 Особливості калькулювання собівартості продукції на ЗАТ “назва” 38
2.4 Аналіз факторів, які впливають на рівень витрат на одиницю товарної продукції 43
3. Зниження собівартості продукції ЗАТ «Чексіл» 53
Висновки 59
Список використаної літератури 62
Додатки 68-73
-
Планування собівартості продукції на підприємстві
Вступ 3
1. Вплив фінансових ресурсів підприємств на собівартість продукції 6
2. Планування собівартості продукції на підприємстві 12
2.1 Коротка характеристика підприємства, умов виробництва 12
2.2. Рівень і аналіз собівартості продукції 17
2.3 Аналіз кошторису витрат на виробництво 21
3 Заходи щодо зниження собівартості продукції 26
3.1. Планування заходів щодо зниження собівартості продукції 26
3.2 Планування кошторису витрат на виробництво 40
Висновки 43
Література 47
Cгенерировано за 0.012760 секунд
|