|
-
Контрольна робота з основ бизнес планування
1. Логіка розробки бізнес-плану 3
2. Стратегія маркетингу 6
3. Сформулювати вірогідні ризики і визначити методи для зменшення їх негативного впливу на бізнес 14
Список використаних джерел 21
-
Вплив промислових підприємств на навколишнє середовище
ЗМІСТ
ВСТУП……………………………………………………………………………..4
РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ВПЛИВУ ПРОМИСЛОВОСТІ НА
НАКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ…………………………………….6
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВПЛИВУ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ НА
ДОВКІЛЛЯ В УКРАЇНІ …………………………………………….11
РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ НАПРЯМКІВ СКОРОЧЕННЯ ВПЛИВУ
ПРОМИСЛОВОСТІ НА ДОВКІЛЛЯ………………………………17
ВИСНОВКИ……………………………………………………………………...23
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………………………………...25
-
Вплив факторів зовнішнього середевища на підприємства малого бізнесу
З М І С Т:
Вступ....................................................................................................................... 3
1. Сутність малого бізнесу.................................................................................... 4
2. Загальні поняття факторів зовнішнього середовища.................................... 5
3. Фактори зовнішнього середовища прямого впливу..................................... 11
4. Фактори зовнішнього середовища побічного впливу.................................. 16
5. Вплив факторів зовнішнього середовища на прикладі підприємства........ 22
6. Шляхи зменшення негативного впливу факторів зовнішнього
середовища на підприємства малого бізнесу................................................ 24
Висновки................................................................................................................ 26
Перелік використаної літератури........................................................................ 28
-
Природоохоронна діяльність міста
Вступ 3
1. Фактори впливу на природні міські комплекси та специфіка природоохоронних заходів 4
2. Економічні аспекти природоохоронної діяльності 7
3. Природоохоронна політика в м. Києві 7
4. Екологічний моніторинг 9
5. Основні напрями державної політики України у галузі охорони довкілля та використання природних ресурсів 11
Висновки 12
Література: 13
-
Цілі і завдання охорони праці
1. Цілі і завдання охорони праці
2. Аналіз шкідливих і небезпечних факторів виробництва, які негативно впливають на працюючих
3. Розробка заходів для зменшення негативного впливу факторів на працюючих
4. Організація пожежної безпеки на виробництві
5. Охорона навколишнього середовища на підприємстві
Список використаної літератури
-
Екологічна оцінка і вдосконалення технології очищення води на виробничому підприємстві АТВТ "Радовишльський пивоварний завод"
Зміст
Вступ.
1. Антропогенне забруднення навколишнього середовища та його основні характеристики.
1.1. Основні джерела забруднення навколишнього середовища та їх характеристики.
1.2. Еколого-економічні аспекти діяльності суб’єктів господарювання.
1.3. Оцінка економічно-екологічної ситуації в регіонах
1.4. Характеристика природнокліматичних умов розташування підприємства та вплив його на екологічний фон в регіоні.
2. Оцінка впливу господарської діяльності підприємства на еколгічну ситуацію в місті Радомишль.
2.1. Аналіз технологічних процесів та їх екологічного впливу на навколишнє середовище.
2.2. Джерела утворення забруднюючих речовин на підприємстві та їх характеристика.
2.3. Еколого-аналітична характеристика технології підготовки води на Радомишльському пивзаводі.
2.4. Аналітична оцінка якості води, яка використовується для виробництва напоїв
3. Розробка заходів по поліпшенню очистки води в умовах АТВТ «Радомишльський пивоварний завод»
3.1. Негативний вплив шкідливих відходів підприємства, що надходять в оточуюче середовище, та заходи їх зменшення.
3.2. Технологічна схема по зменшенню демінералізації води.
3.3. Екологічне прогнозування зменшення негативного впливу роботи підприємствата на довкілля.
3.4. Заміна синтетичного окисника (NaClO) на природній оксник (О2) в технології підготовки води
4. Економічна оцінка екологічних збитків.
4.1. Методи управління природоохоронную діяльністю.
4.2. Економічний механізм охорони навколишнього природного середовища.
4.3. Види екологічних збитків.
4.4. Розрахунок економічного збитку від забруднення водного джерела.
5. Екологічна безпека праці.
5.1. Законодавчі акти, що регламентують заходи з охорони праці.
5.2. Оргацізація охорони праці на виробництві.
5.2.1. Інструктаж з питаннь охорони праці для працівників заводу.
5.2.2. Організаційно-технічні заходи по забеспеченню безпечних умов праці.
5.2.3. Міроприємство по покращенню існуючого рівня охорони праці.
-
Основні напрями и форми антропогенного впливу на довкілля
Вступ 3
1. Вплив антропогенного фактора на біосферу 4
2. Основні джерела антропогенного забруднення довкілля 11
2.1. Радіоактивне забруднення 11
2.2. Акустичне забруднення 13
2.3. Електромагнітне забруднення 14
2.4. Хімічне забруднення довкілля 15
2.5. Біологічне забруднення довкілля 17
2.6. Проблема забруднення довкілля відходами 18
Висновок 21
Література 23
-
Контрольна робота з екології
1.Закономірності впливу екологічних факторів на живі організми 3
2.Вплив діяльності суспільства на довкілля та його наслідки 8
Список використаної літератури 15
-
Контрольна екологія
1. Еволюція взаємовідносин людини та довкілля 3
2. Забруднення харчових продуктів важкими та рідкісними металами 6
3. Економічні заходи забезпечення охорони довкілля 7
4. Проблеми енергетики та охорони довкілля 9
Список використаної літератури 17
-
„Ліцензування туристичної діяльності та готельно-ресторанний бізнес”
ЗМІСТ:
Вступ...............................................................................................................................3
РОЗДІЛ І. УМОВИ ЛІЦЕНЗУВАННЯ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ ТА ЇХ ВПЛИВ НА РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.
1.1. Отримання ліцензії................................................................................................4
1.2. Переоформлення ліцензії......................................................................................5
1.3. Отримання дублікату ліцензії..............................................................................6
1.4. Отримання копії ліцензії.......................................................................................6
1.5. Видача дубліката ліцензії...................................................................................13
1.6. Стаття 3. Основні принципи державної політики у сфері ліцензування......14
1.7. Стаття 4. Повноваження органів державної влади у сфері ліцензування....14
1.8. Стаття 8. Ліцензійні умови.................................................................................15
РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ВПЛИВУ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК В М. КИЄВІ ТА НА РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
2.1. Аналіз впливу туризму на м. Київ.....................................................................17
2.2. Рівень впливу туризму на розвиток міста та готельно-ресторанного бізнесу……………………………………………………………………………20
РОЗДІЛ ІІІ. МОЖЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ЙОГО ВПЛИВУ НА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В М. КИЄВІ.
3.1. Київ – найсприятливіше місто для розвитку індустрії туризму................27
3.2.Фактори, що сприяють розвитку туристичної діяльності в м. Києві.........31
3.3.Інформаційно-довідковий Центр. Його вплив на готельно-ресторанний бізнес міста.............................................................................................................33
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ...............................................................................36
Список використаної літератури та джерел........................................................40
Cгенерировано за 0.154638 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|