-
Застосування принципів та інструментів маркетингу на базовому підприємстві
ВСТУП 3
1. ПОНЯТТЯ ПРИНЦИПІВ ТА ІНСТРУМЕНТІВ МАРКЕТИНГУ 4
2. АНАЛІЗ ПРИНЦИПІВ ОРГАНІЗАЦІЇ МАРКЕТИНГУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 9
3. АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ МАРКЕТИНГУ НА ПІДПРИЄМСТВІ (на прикладі готелю) 12
Маркетингова продуктова політика підприємства 12
Маркетингова цінова політика підприємства 15
Маркетингова збутова політика підприємства 16
Маркетингова комунікаційна політика підприємства 20
ВИСНОВКИ 25
ЛІТЕРАТУРА 27
-
Маркетинг (на прикладі підприємства)
1. Загальна характеристика підприємства 3
2. Маркетингові стратегії охоплення ринку. Процес оцінювання цільового сегмента 4
3. Маркетингова цінова політика 6
4. Маркетингова стратегія ціноутворення 7
5. Здійснення стратегічного маркетингового планування 8
6. Зміст і заходи стимулювання збуту 10
7. Марочна політика підприємства 12
Література 14
-
Маркетинг в банке комерційний банк «Назва» виробничий звіт з практики
1. Загальне ознайомлення з діяльністю підприємства 2
2. Ознайомлення з специфікою діяльності маркетингових служб підприємства 6
3. Організація здійснення маркетингових досліджень 8
4. Товарна політика підприємства 18
5. Маркетингова цінова політика підприємства 22
6. Канали розподілу і ефективність їх діяльності 24
7. Маркетингова комунікаційна політика підприємства 26
8. Планування маркетингової діяльності 31
9. Контроль за виконанням маркетингових заходів 35
-
Маркетингова цінова політика
МАРКЕТИНГОВА ЦІНОВА ПОЛІТИКА конкретного підприємства
ЛІТЕРАТУРА
-
Маркетингова цінова політика
Маркетингова цінова політика ТОВ «Назва»
-
Місце ціни в системі маркетингу
Вступ 3
1. Місце ціни в системі маркетингу 3
2.Формування маркетингової цінової політики 5
3. Маркетингова цінова політика 5
Висновки 10
Практична частина 12
Список літератури 22
-
Маркетингова политика
ВСТУП3
1. МАРКЕТИНГОВА ТОВАРНА ПОЛІТИКА.3
1.1. Характеристика товару.3
1.2. Місто товару у класифікаторі6
1.3. Розробка товару.7
1.4. Життєві цикл товару.8
1.5. Конкурентоспроможність продукції. 9
2. МАРКЕТИНГОВА ЦІНОВА ПОЛІТИКА. 12
2.1 Вибір типу ринка.12
2.2. Розрахунок базової ціни.13
2.3. Визначення попиту.14
Корисність товару та її властивості15
2.4. Оцінка витрат виробництва.15
2.5. Аналіз цін і товарів конкурентів.16
2.6. Вибір метода ціноутворення.17
3. MAРKETИНГОВА ПОЛІТИКА КОМУНІКАЦІЇ.18
3.1. Рекламна діяльність.18
3.2. Методи стимулювання продажів.19
4. MAРKETИНГОВА ПОЛІТИКА РОЗПОДІЛУ.21
4.1. Канали збуту.21
4.2.Рішення про структуру каналу.23
4.3 Рішення відносно керування каналу. 23
Форма продукту24
Колір24
Матеріал продукту25
4.4. Рішення відносно проблем товароруху. 27
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ34
-
Цінова політика акціонерного товариства на прикладі фірми
ВСТУП 3
1. Концептуальна основа формування цінової політики АТ 7
1.1. Сутність та взаємозв’язок понять ціна, ціноутворення і цінова політика 7
1.2. Задачі та політика ціноутворення АТ 15
1.3. Розробка цінової стратегії 21
2. Аналітична оцінка поточного ціноутворення та цінова політика АТ 28
2.1. Загальна характеристика підприємства 28
2.2. Аналіз ціноутворюючих факторів 39
2.3. Оцінка основних напрямків цінової політики підприємства 44
3. Рекомендації по вдосконаленню цінової політики АТ 56
ВИСНОВКИ 68
ЛІТЕРАТУРА 73
ДОДАТКИ 77
-
Курсовая по маркетингу (практична на прикладі підприємства)
ЗМІСТ
Вступ 3
1. ФУНКЦІЇ МАРКЕТИНГУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 4
2. РОЗРОБКА СТРАТЕГІЇ МАРКЕТИНГУ 9
3. ТОВАРНА ПОЛІТИКА ПІДПРИЄМСТВА 16
4. ЦІНОВА ПОЛІТИКА 19
5. ПОЛІТИКА ЗБУТУ 22
6. КОМУНІКАЦІЙНА ПОЛІТИКА 25
7. КОНТРОЛЬ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 27
Висновки 30
Література 31
Додатки 33
Метою даної курсової роботи є дослідження маркетингової діяльності підприємства в умовах формування конкурентного середовища, визначення напрямків формування маркетингової стратегії.
Предметом роботи виступає механізм управління маркетинговою діяльністю підприємства.
Об’єктом дослідження є ВАТ „Фармак”.
Дослідження даної теми проведено на основі таких підручників: Кардаш В.Я. „Маркетингова товарна політика”, Котлер Ф. „Основы маркетинга”, Карлоф Б. „Деловая стратегия”, Куденко Н.В. „Стратегічний маркетинг”, Нємцов В.Д. „Стратегічний менеджмент”, Портер М. „Стратегія конкуренції”, Шершньова З.Є. „Стратегічне управління”
-
Промисловий маркетинг, практична на прикладі підприємства харчової промисловості
Вступ 3
1. Загальна характеристика ринку 4
1.1. Загальна характеристика промислового ринку України 4
1.2. Тенденції в галузі 6
1.3. Проблеми і можливості 9
2. Вибір досліджуваного промислового підприємства і постановка задачі 13
2.1. Вибір цілей 13
2.2. Цілі маркетингу на майбутній рік 15
3. Визначення потенційних споживачів 16
3.1. Характеристика споживачів 16
3.2. Виявлення потреб споживачів 16
3.3. Визначення цільового ринку (сегментація) 16
4. Конкуренція 18
4.1. 12-ти пунктний профіль конкурента 18
4.2. Оцінка конкурентоспроможності підприємства 21
5. Розробка комплексу маркетингу 24
5.1. Товарна політика 24
5.2. Цінова політика 26
5.3. Збутова політика 27
5.4. Маркетингова комунікаційна політика 28
6. Розробка бюджету маркетингу 29
6.1. Методи формування маркетингового бюджету 29
Висновки 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
-
Встановлення цін. Державна політика
ПЛАН
1. Сутність ціни та цінова політика 3
2. Фактори, що впливають на ціну 4
3. Ціна як складова ринкової стратегії 5
4. Цінова політика уряду незалежної України 6
Висновок 9
Список використаної літератури 10