1. Опишіть будову зорової сенсорної системи назвіть її основні функції. 2
2. Що являє собою увага та які її основні властивості? 7
3. Назвіть індикатори проявів емоцій та методи їх визначення. 10
Список використаної літератури 16
ВСТУП......................................................................................................................... 3
РОЗДІЛ 1. СПОЖИВАЦЬКІ ВЛАСТИВОСТІ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ....... 4
1.1. Загальні споживацькі властивості....................................................... 4
1.2. Споживчі властивості та особиста гігієна.......................................... 7
РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИКА............................... 11
2.1. Загальна характеристика продукції..................................................... 11
РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ ДЛЯ ДУШУ.................................................................................................... 15
3.1. Асортимент тв споживчі властивості продукції ................................. 15
ВИСНОВКИ................................................................................................................ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.................................................................... 37
І. Вступ.
ІІ. Основна частина.
1. Класифікація галогенопохідних вуглеводнів.
2. Моногалогеноалкани.
а) Номенклатура;
б) Ізомерія
в) Методи добування
г) Фізичні властивості
д) Хімічні властивості
3. Дигалогенопохідні алкани.
4. Полігалогенпохідні алкани.
5. Галогенпохідні ненасичених вуглеводнів.
а) Методи одержання
б) Хімічні властивості
ІІІ. Висновок.
ІV. Література.
Зміст
1. Визначення і характеристика полімерів і пластмас. Основні властивості полімерних матеріалів. 3
2. Полімерна тара та її властивості. Вимоги до полімерної тари 6
3. Біодеструктивні полімери в індустрії упакування. Необхідність їх застосування 8
Література 12
1) Класифікація білків за фізико-хімічними властивостями, характеристика протеїнів. 3
2) Поняття про ферменти як білкові речовини, що мають каталітичні властивості. 3
3) Фотофосфорилювання, циклічне та нециклічне фосфорилювання. 4
4) Фізико-хімічні властивості білків, розчинність білків, поняття ізоелектричної точки білків. 5
5) Властивості ферментів, їх відмінності від неорганічних каталізаторів. 7
6) Ацетил-КоА як центральний метаболіт у процесі розкладу і синтезу жирних кислот. 9
7) Будова і властивості моносахаридів природного походження, механізм утворення меланоїдинів, їх роль у різних галузях АПК. 9
8) Гідролази, загальна характеристика основних підкласів. 13
9) Хімізм та енергетика спиртового бродіння, його значення в харчовій промисловості. 14
Список використаної літератури 16
1. Ергономічні властивості товарів 3
2. Білки, значення для організму людини, вміст у харчових продуктах, основні властивості, норми споживання 3
3. Чинники формування якості товарів 5
Список використаної літератури 9
ПЕРЕЛІК ТЕРМІНІВ 3 І. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 4 Вступна частина 4 Визначення уваги 5 Пов’язаність поняття „увага” з іншими термінами 5 Компоненти уваги 6 Види та типи уваги 6 Пов’язаність уваги та інтересу 7 Робота з розвитку окремих властивостей уваги 8 Зосередження як уміння керувати своєю увагою 9 Навколишнє (зовнішнє) середовище та увага 10 Підсумки 10 ІІ. ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА 12 3.1. Дослідження концентрації уваги 12 3.2. Дослідження розумової працездатності та переключення уваги 14 3.3. Дослідження вибірковості уваги 16 3.4. Дослідження наполегливості, уваги та вольових зусиль особистості 19 3.5. Побудова індивідуального профілю слухача 21 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 24
1. Хімія та екологія.
2. Загальна характеристика підгрупи карбону.
2.1. Карбон в природі та промисловості.
2.2. Хімічні та фізичні властивості карбону.
2.3. Сполуки вуглецю.
3. Силіцій ( Si ).
3.1. Силіцій в природі та промисловості. Добування.
3.2. Фізичні та хімічні властивості силіцію.
3.3. Сполуки силіцію.
3.4. Використання.
4. Германій ( Ge )
4.1. Добування германію.
4.2. Фізичні та хімічні властивості германію
4.3. Використання германію.
5. Олово ( Станум Sn ).
5.1. Добування олова
5.2. Фізичні та хімічні властивості олова
5.3. Використання олова.
6. Плюмбум ( Pb )
6.1. Добування плюмбуму
6.2. Фізичні та хімічні властивості плюмбуму
6.3. Використання плюмбуму.
1. Наведіть приклади впливу різноманітних факторів на властивості пластмаси 2
4. Порівняйте отримання, властивості і використання мила господарського і синтетичних миючих засобів 6
50. Дайте порівняльну характеристику асортименту та відмінних ознак іграшок різного призначення та матеріалу 10
49. Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів 15
49. Дайте порівняльну характеристику натуральних шкір із ворсового поверхнею, їх застосування 18
50. Охарактеризуйте склад, споживчі властивості синтетичних гум для низу взуття, їх застосування 19
Література 23
Cгенерировано за 0.114071 секунд
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.