|
матеріалознавство переробка сировини
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «матеріалознавство переробка сировини», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Мінеральні речовини харчової сировини і продуктів: їх роль у харчуванні та зміни під час переробки сировини
ЗМІСТ 1. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ: ЇХ РОЛЬ У ХАРЧУВАННІ ТА ЗМІНИ ПІД ЧАС ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ 3 2. МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ І ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ 5 3. ЕКСТРАГУВАННЯ РЕЧОВИН ІЗ СИРОВИНИ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕСУ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ 7 ЛІТЕРАТУРА 10 >>>>
-
Мінеральні речовини харчової сировини і продуктів: їх роль у харчуванні та зміни під час переробки сировини
ЗМІСТ 1. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ: ЇХ РОЛЬ У ХАРЧУВАННІ ТА ЗМІНИ ПІД ЧАС ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ 3 2. МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ І ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ 5 3. ЕКСТРАГУВАННЯ РЕЧОВИН ІЗ СИРОВИНИ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕСУ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ 7 ЛІТЕРАТУРА 10 >>>>
-
Матеріалознавство з графічними додатками (3 питання)
А) Фізичні властивості будматеріалів 3 Б) Номенклатура виробів з деревини 9 В) Галузі застосування важких бетонів в спорудах ландшафтного дизайну 12 Список використаної літератури 16 Додатки 17 >>>>
-
Видобуток нафти і газу в Україні
Вступ................................................................................................................3 1. Нафтогазові ресурси України................................................................4 2. Видобуток, транспортування, та переробка нафти та газу в Україні.......................................................................................5 2.1. Базові показники видобичі нафти та газу....................................5 2.2. Нарощування сировинної бази......................................................8 2.3. Перспективи розвідки і освоєння родовищ нафти та газу на шельфі Чорного і Азовського морів.............................9 2.4. Буріння свердловин......................................................................10 2.5. Переробка нафти...........................................................................11 2.6. Транспортування газу...................................................................13 2.7. Транспортування нафти................................................................15 Висновки та пропозиції...............................................................................19 Використані джерела................................................................................... >>>>
-
Аналітико-синтетична переробка документної інформації. Сутність значення види.
Вступ 2 1. Iнформацiйно-аналiтична дiяльнiсть 4 1.1. Соціальне значення інформації 4 1.2. Загальні особливості інформаційно-аналітичної діяльності в Україні 7 1.3. Інформаційні сфери та галузі діяльності аналітичних центрів в Україні 11 2. СПДІ (Синтетична переробка документної iнформацiї) 16 3. Реферативна дiяльнiсть 20 3.1. Терміносистема реферативної діяльності 20 3.2. Розвиток вітчизняної системи реферування 27 Висновки 32 Використана література 34 >>>>
-
Місце і роль мінеральної сировини у світовому господарстві
Вступ 3 1. Поняття та сутність мінеральної сировини, її місце серед природних ресурсів світу 4 2. Мінеральна сировина як фактор розміщення продуктивних сил 21 2. Роль мінеральної сировини в сучасній світовій економіці 27 Висновки 33 Література 36 >>>>
-
Місце і роль мінеральної сировини у світовому господарстві
Вступ 3 1. Поняття та сутність мінеральної сировини, її місце серед природних ресурсів світу 4 2. Мінеральна сировина як фактор розміщення продуктивних сил 21 2. Роль мінеральної сировини в сучасній світовій економіці 27 Висновки 33 Література 36 >>>>
-
Товарознавча характеристика чорного байхового чаю
ВСТУП 2 1. ПОХОДЖЕННЯ ТА ІСТОРІЯ ЧАЮ 4 2. ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА КОРИСНІСТЬ ЧАЮ 6 3. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ, ЯКА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЧОРНОГО ЧАЮ 9 4. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ТА ВПЛИВ ОКРЕМИХ ОПЕРАЦІЙ НА ЯКІСТЬ 12 4.1.Чайні плантації 12 4.2. Переробка чаю 16 5. ФОРМУВАННЯ ТОРГОВИХ СОРТІВ 18 6. ПАКУВАННЯ, МАРКУВАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ ЧАЮ 20 3. ХАРАКТЕРИСТИКА ЧОРНОГО БАЙХОВОГО ЧАЮ НА ПРИКЛАДІ ПРОДУКЦІЇ АТ “МОНОМАХ” 21 3.1. Загальна характеристика підприємства та його продукції 21 3.2. Технологія виробництва чаю фасованого 24 3.3.Асортимент чорного байхового чаю 27 3.4. Реалізація чаю 31 3.5.Стратегія підприємства 33 ВИСНОВКИ 35 ЛІТЕРАТУРА 39 >>>>
-
Методика аналізу фонду заробітної плати
ВСТУП 3 1. Поняття «Фонд оплати праці». Задачі, джерела та напрямки аналізу. 4 2. Аналіз фонду оплати праці. 7 ВИСНОВОК 12 Список літератури 15 Задача 18. На основі даних підприємства визначити вплив на обсяг виробництва зміни залишків, надходжень та іншого вибуття сировини, використавши балансовий метод аналізу. Зробити висновки за результатами аналізу, виходячи з наведених даних: тис.грн. ПОКАЗНИК Базисний період Звітний період 1 . Запаси сировини на початок періоду 380 410 2. Надходження сировини 10800 12350 3. Інше вибуття сировини 60 40 4. Запаси сировини на кінець періоду 410 280 >>>>
-
Облік надходження та руху сировини, матеріальних цінностей
з курсу “Інформаційні системи бухгалтерського обліку” Зміст Вступ 3 1. Характеристика підприємства. 4 2. Технологія обліку надходження та руху сировини, матеріальних цінностей бухгалтерії підприємства 6 3. Характеристика первинних документів обліку надходження та руху сировини, матеріальних цінностей 9 4. Технологія синтетичного і аналітичного обліку надходження та руху сировини, матеріальних цінностей 11 5. Характеристика вихідних документів обліку надходження та руху сировини, матеріальних цінностей 17 Висновки 21 Література 22 Додатки 24 >>>>
-
Технологія виготовлення паперу
Вступ 3 Розділ І. Роль целюлозно-паперового виробництва у економіці України 6 1.1. Історія розвитку використання паперу 6 1.2. Сучасний стан целюлозно-паперової галузі 11 Розділ ІІ. Технологія виготовлення паперу 15 2.1. Основні етапи технологічного процесу в паперовому виробництві 15 2.2.1. Вирубка та заготовлення лісу 19 2.2.2. Переробка сировини 21 2.2.3. Виготовлення паперової маси 24 2.2.4. Виготовлення паперу 27 Розділ ІІІ. Технологічні показники та розвиток целюлозно-паперової галузі 35 3.1. Собівартість, якість, продуктивність 35 3.2. Нові технологічні процеси виробництва паперу (на прикладі ВАТ «Малинська паперова фабрика» 39 Висновки 43 Література 46 Додатки 48 >>>>
-
Дослідження властивостей сировини та готових виробів в технічному процесі виготовлення цегли
Вступ 3 1. Загальна характеристика підприємства ..5 2.Характеристика сировини, матеріалів 13 3. Технологія виробництва селікатної цегли 21 4.Дослідження властивостей сировини та готових виробів 32 Висновки 35 Список використаної літератури 37 Додаток 1. Баланс ВАТ «....» на 01.01.07 39 Додаток 2. Звіт про фінансові результати за 2006 р. 41 >>>>
-
Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
Вступ 3 1. Якість харчових продуктів та сировини 5 1.1. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів 5 1.2. Контроль якості харчової продукції 12 1.3. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини 14 2. Аналіз ефективності чинного нормативного забезпечення якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 19 2.1. Напрями вдосконалення чинного законодавства 19 2.2. Право на безпеку харчових продуктів у правовій системі України: цивільно-правовий аспект. 22 Висновки 31 Література 36 >>>>
-
Теорія управління матеріальними і трудовими ресурсами
1.Теорія управління матеріальними і трудовими ресурсами 2 1.1 Створення бази сировини і матеріалів 2 1.1.1 Визначення поняття «матеріальні ресурси» 2 1.1.2 Аналіз цінності сировини і матеріалів 2 1.1.3 Визначення оптимальної кількості замовлень 4 1.1.4 Вибір підприємств - постачальників сировини і матеріалів 7 1.2 Збереження сировини і матеріалів, підготовка їх до руху 9 1.2.1 Значення запасів сировини і матеріалів для підприємства. Види запасів 9 1.2.2 Витрати на зберігання матеріальних ресурсів 12 1.3. Економічне використання матеріальних ресурсів 14 1.3.1 Економічна основа раціонального використання матеріальних ресурсів 14 1.4. Управління трудовими ресурсами 19 1.4.1. Задачі й організаційна структура Управління трудовими ресурсами 19 1.4.2 Система управління персоналом на підприємстві 22 1.4.3 Профорієнтація, адаптація, навчання і підвищення кваліфікації 26 1.4.4 Оцінка трудової діяльності працівника 28 1.4.5 Зміна статусу працівника 29 1.4.6 Сучасні тенденції в організації праці і керуванні трудовими ресурсами 30 Література 33 >>>>
-
Дослідження властивостей сировини та готових виробів в технічному процесі виготовлення цегли
Вступ 3 1. Загальна характеристика підприємства (історія цього підприємства). 5 2.Характеристика сировини, матеріалів (яка сировина використовується) 12 3. Технологія виробництва селікатної цегли 20 4.Дослідження властивостей сировини та готових виробів (стандарти, методика, як проводити дослідження) 31 Висновки та пропозиції 37 Список використаної літератури 39 Додаток 1. Баланс ВАТ «Назва» на 01.01.07 41 Додаток 2. Звіт про фінансові результати за 2006 р. 43 >>>>
-
Економічний аналіз туристичних підприємств
1. Система економічної інформації діяльності тур підприємств та особливості її застосування в умовах ринкової економіки 3 2. Аналіз розподілу та використання прибутку тур підприємства 8 Задача 6. 11 Використовуючи дані таблиці, що характеризують постачання сировини та товарів на підприємство громадського харчування в поточному періоді, встановити, як виконано план постачання в цілому та за окремими видами сировини та товарів. Встановити зміни питомої ваги товарів та дати їм оцінку. Постачання сировини та товарів за поточний період 11 Література 14 >>>>
-
Контрольна робота з АСОД
Вступ 3 1. Державні стандарти 3 2. Аналітико-синтетична переробка документальної інформації 10 Висновки 16 Література 18 >>>>
-
Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини
1.Розлив безалкогольних напоїв та їх зовнішнє оформлення 3 2.Принципова технологічна та апаратурна технологічна схеми приготування спиртованих напоїв 8 3. Класифікація рослинної сировини для виробництва алкогольних напоїв 13 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 19 >>>>
-
Видобуток нафти і газу в Україні
Вступ................................................................................................................3 1. Нафтогазові ресурси України................................................................4 2. Видобуток, транспортування, та переробка нафти та газу в Україні.......................................................................................5 2.1. Базові показники видобичі нафти та газу....................................5 2.2. Нарощування сировинної бази......................................................8 2.3. Перспективи розвідки і освоєння родовищ нафти та газу на шельфі Чорного і Азовського морів.............................9 2.4. Буріння свердловин......................................................................10 2.5. Переробка нафти...........................................................................11 2.6. Транспортування газу...................................................................13 2.7. Транспортування нафти................................................................15 Висновки та пропозиції...............................................................................19 Використані джерела...................................................................................21 1. Экономическая география Украины .Учебник для школ. К.,1995 2. Природопользование . Пыльнев Т.Г. ,Л.,1995 3. Территориальная структура производственных комплексов. Паломарчук М.М.,К.,1981 4. География Украины. Заставский Ф.Д. ,Л., 1994 5. Журнал "Національна безпека і оборона №2 (14) 6. http://www.me.gov.ua/menu2a/strategiya.htm - Стратегія розвитку паливно-енергетичного комплексу. КИЇВ, грудень - 2000 7. http://www.niurr.gov.ua/ru/econom/inprog/actualno_suhorukov/ - Л.І.Кузнєцова, А.І.Сухоруков РИНОК НАФТИ В УКРАЇНІ: ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ >>>>
-
Судова психологія
1. Отримання, накопичення та обробка інформації. 2. Відбиття, зберігання та переробка інформації. 3. Відтворення, мовне оформлення та передача інформації. 4. Повторне свідчення. >>>>
-
Проблеми побутових відходів.
Вступ 1. Відходи побутового характеру 2. Стан системи водопостачання 3. Каналізаційні стоки, методи очистки 4. Переробка відходів Висновок Список використаної літератури >>>>
-
Проблеми побутових відходів.
Вступ 1. Відходи побутового характеру 2. Стан системи водопостачання 3. Каналізаційні стоки, методи очистки 4. Переробка відходів Висновок Список використаної літератури >>>>
-
"Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"
Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика досліджуваної групи страв та досліджуваного підприємства харчування 4 1.1. Значення страв з м’яса у харчуванні 4 1.2. Характеристика підприємства харчування 6 Розділ 2. Практичний аналіз технології виготовлення страв з м’яса 9 2.1. Характеристика сировини для приготування страви 9 2.2. Технологія приготування страви, відпуск (технологічна картка) 12 2.3. Розрахунки сировини на день 14 2.4. Розрахунок вартості сировини на задану кількість порцій 15 2.5. Особиста гігієна кухаря 16 2.6. Охорона праці при роботі в цеху згідно завдання 18 Розділ 3. Організація виробництва страв з м’яса 20 3.1. Організація робочого місця, підбір інструменту, інвентарю для приготування нф і готової справи 20 Розділ 4. Пропозиції з удосконалення виробничого процесу свого підприємства 26 Література 28 Додатки 29 >>>>
-
Аналіз інформації про нарахування і рух запасів на підприємстві
ВСТУП 3 1 Облік сировини по закупівельній вартості на підприємстві громадського харчування у програмі «1С: Бухгалтерия 7.7 для Украины» 4 2 Облік сировини за цінами реалізації у програмі «1С: Бухгалтерия 7.7 для Украины» 8 3 Облік товарів на підприємстві громадського харчування 9 ВИСНОВКИ 17 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 18 >>>>
-
Атомна Енергетика України
План. 1. Загальна характеристика. 2. Атомні електростанції: a) Загальний технічний стан. b) Паливозабезпечення. 3. Капітальне будівництво. 4. Екологічний стан. a) Екологія та радіація. b) Радіоактивні відходи та переробка їх. 5. Українське ядерне товариство. Інформаційно-просвітницька діяльність. 6. Висновки. >>>>
-
Облік сировини і матеріалів на підприємствах масового харчування
Теоретичне завдання 1 23.Облік витрат і калькулювання автотранспортних послуг 1 32. Облік сировини і матеріалів на підприємствах масового харчування 4 Завдання 2 8 Завдання 3 (варіант 1) 11 >>>>
-
Методи обеззараження твердих побутових відходів
Вступ 3 Розділ I. Відходи та їх утилізація 5 1.1. Вторинна переробка 5 1.2.Компостування 6 1.3. Сміттєспалювання 7 1.4. Брикетування 9 1.5. Поховання 10 Розділ II. Порядок утилізації, знешкодження та захоронення побутових відходів 12 Висновки 15 Список використаної літератури 18 >>>>
-
Види і способи формування здоби звичайної, плетених виробів з дріжджового тіста
1. Види і способи формування здоби звичайної, плетених виробів з дріжджового тіста 2. Характеристика пряничного тіста та виробів з нього 3. Характеристика бісквітного тіста, його види, технологічні параметри сировини 4. Виготовлення бісквітних тортів 5. Розрахунок кількості сировини для приготування 24 кг желе Список використаної літератури >>>>
-
Економічний аналіз діяльності туристичних підприємств
Зміст 1. Система економічної інформації діяльності туристичних підприємств та особливості її застосування в умовах ринкової економіки 3 2. Аналіз розподілу та використання прибутку туристичного підприємства 9 Задача 6. 13 Використовуючи дані таблиці, що характеризують постачання сирови-ни та товарів на підприємство громадського харчування в поточному періоді, встановити, як виконано план постачання в цілому та за окремими видами сировини та товарів. Встановити зміни питомої ваги товарів та дати їм оцінку. Таблиця №1. Постачання сировини та товарів за поточний період.. 13 Список літератури 17 >>>>
-
Значення хімії для у розв’язанні проблем сировини
Значення хімії для у розв’язанні проблем сировини >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.231799 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|