|
-
Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті
Зміст
4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3
15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8
26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9
32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13
60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15
Список літератури 19
-
Інвестиції контрольна
1. Роль і значення інвестицій для розвитку харчової промисловості України 3
2. Фактори впливу на ефективність інвестиційного процесу в харчовій промисловості 12
Література. 18-19
-
Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості і взагалі на Україні
1. Підприємства харчової промисловості України 1
2. Інвестиційна діяльність підприємств в харчовій промисловості 7
Література. 11
-
Несахароміцети
ЗМІСТ
1. Несахароміцети. Їх характеристика, представники, галузь використання. Назвіть ознаки, за якими здійснюють поділ на справжні і несправжні дріжджі…………………………………………………………………………….3
2. Вплив температури середовища на ріст та розвиток мікроорганізмів. дати визначення психофільним і мезофільним та термофільним мікроорганізмам. Практичне використання цього фактора 4
3. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Їх походження. Види псування і його збудники. Профілактика. Чому заборонена реалізація гусячих та качиних яєць на підприємствах громадського харчування 7
4. Можливості використання мікроорганзмів для промислового виробництва ферментних препаратів. Поняття про екзо- і ендоферменти. які ферментні препарати мікробного походження використовуються у харчовій промисловості 8
Список літератури 12
-
Несахароміцети
ЗМІСТ
1. Несахароміцети. Їх характеристика, представники, галузь використання. Назвіть ознаки, за якими здійснюють поділ на справжні і несправжні дріжджі…………………………………………………………………………….3
2. Вплив температури середовища на ріст та розвиток мікроорганізмів. дати визначення психофільним і мезофільним та термофільним мікроорганізмам. Практичне використання цього фактора 4
3. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Їх походження. Види псування і його збудники. Профілактика. Чому заборонена реалізація гусячих та качиних яєць на підприємствах громадського харчування 7
4. Можливості використання мікроорганзмів для промислового виробництва ферментних препаратів. Поняття про екзо- і ендоферменти. які ферментні препарати мікробного походження використовуються у харчовій промисловості 8
Список літератури 12
-
Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України
Вступ 3
1. ЗНАЧЕННЯ ТА СТРУКТУРА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇЇ МІСЦЕ В ГОСПОДАРСЬКОМУ КОМПЛЕКСІ УКРАЇНИ 5
2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 10
3. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 15
4. ВНУТРІШНЯ ТА ЗОВНІШНЯ ТОРГІВЛЯ ПРОДУКЦІЄЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 29
5. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ І РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УМОВАХ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ 33
Висновки і пропозиції 44
Література 46
Додатки 47-48
Темою курсової роботи є „Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України”.
Метою роботи є дослідження сучасного стану харчової промисловості України, проблем та перспектив її розвитку.
Предметом дослідження є економічні відносини, що виникають між суб’єктами ринку в харчовій індустрії.
Об’єктом дослідження виступає харчова індустрія України.
Хронологічними межами роботи є 1990-2006 роки.
Інформаційну базу роботи становлять статистичні матеріали Державного комітету статистики України, Міністерства аграрної політики України, інформаційні звіти інших міністерств та відомств, науково-дослідних інститутів, центрів і фондів, підприємств харчової промисловості, а також інформаційні матеріали, опубліковані в періодичних виданнях
-
Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика.
ЗМІСТ
7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3
43. Поняття про колі-титр, колі-індекс і загальне мікробне число. Практичне значення цих показників при санітарно-мікробіологічній оцінці харчових продуктів 9
67. Особиста гігієна робітників торгівельних підприємств. профілактичні медичні обстеження і санітарна документація 12
Список літератури 16
-
Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика.
ЗМІСТ
7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3
43. Поняття про колі-титр, колі-індекс і загальне мікробне число. Практичне значення цих показників при санітарно-мікробіологічній оцінці харчових продуктів 9
67. Особиста гігієна робітників торгівельних підприємств. профілактичні медичні обстеження і санітарна документація 12
Список літератури 16
-
Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості
Зміст
1. Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості 3
2. Характеристика антибіотиків, що отримують за допомогою мікроорганізмів 8
Список літератури 11
-
Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості
Зміст
1. Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості 3
2. Характеристика антибіотиків, що отримують за допомогою мікроорганізмів 8
Список літератури 11
Cгенерировано за 0.149213 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|