Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «АНАЛІЗ РИНКУ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ТА РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЇ» (ID:55263)

| Размер: 251 кб. | Объем: 80 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
Содержание ЗМІСТ

ВСТУП......................................................................................................................... 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ................................................................................... 4
1.1. Харчова кондитерська промисловість в структурі економіки України......... 4
1.2. Особливості дослідження ринку в умовах України.......................................... 6
1.3. Методи дослідження ринку продукції підприємств......................................... 11
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РИНКУ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ТА РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЇ.......................................................................................... 24
2.1. Загальна характеристика підприємства.............................................................. 24
2.2. Аналіз показників діяльності підприємства....................................................... 28
2.3. Аналіз вітчизняного та закордонного ринку кондитерських виробів............. 49
2.4. Оцінка перспектив виходу підприємства на зовнішній ринок......................... 69
ВИСНОВКИ.................................................................................................................. 76
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.................................................................... 77
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 39. Круглов М.И. Стратегическое управление компанией. - М.: Русская деловая Литература, 1998.
40. Куденко Н.В. Стратегічний маркетинг: Навч. посіб. - К.: КНЕУ, 2002.
41. Ламбен Ж. Стратегический маркетинг. Европейская перспектива: Пер. с фр. - СПб.: Наука, 1996.
42. Леви М., Вейтц Б.А. Основы розничной торговли: Пер. с англ./ Под. ред. Ю.Н. Каптуревского. - СПб.: Питер, 1999.
43. Попов С.А. Стратегическое управление: 17-модульная программа для менеджеров "Управление развитием организаций". Модуль 4. - М.: ИНФРА-М, 1999.
44. Мескон М. Х., Альберт М. Основы менеджмента. - М: "Высшая школа", 1988.
45. Полонська Л.О., Гасило О.О. Оптимізація системи управління підприємством / Торгівля і ринок України: Тем. збірн. - Донецьк: Дон ДУЕТ, 2005. - Вип. 10. - Т. 2.
Дополнительная информация Год написания: 2009
Заказ Заказать Купить «АНАЛІЗ РИНКУ ЗБУТУ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ТА РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЇ»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Планування витрат на збут товарів торгівельного підприємства
  • Планування витрат на збут товарів торгівельного підприємства
  • Витрати торгівельного підприємства, їх характеристика та класифікація.
  • Теоретичні аспекти організації системи збуту на підприємстві
  • Обґрунтування напрямків підвищення ефективності збутової діяльності малого підприємства
  • Розробка засобів стимулювання збуту на ЗАТ «СІВЕРСЬК»
  • Організація збуту продукції на підприємстві
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ЗБУТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ
  • Управління збутовою діяльністю підприємства
  • Програма збуту продукції на зовнішньому ринку
Cгенерировано за 0.190961 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів