|
-
Організація харчування туристів з США
План
Вступ 3
1. Етнічні особливості народів США 4
1.1. Національні особливості народів США 4
1.2. Характеристика і аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 7
2. Особливості харчування туристів з США 10
2.1. Національні смаки і особливості національного харчування у США 10
2.2. Національна українська кухня як база для харчування туристів з США 13
2.3. Національна українська кухна як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 18
2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанах і кафе 24
Висновки 29
Список використаної літератури 31
-
Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)
Вступ 3
1. Етнічні особливості народу США 6
1.1. Формування національної кухні США та фактори, які вплинули на формування 6
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 9
2. Особливості харчування туристів з США в Україні 17
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з США 17
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з США 20
2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 26
2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанному комплексі „Козацький стан” 30
Висновки 34
Список використаної літератури та джерел 36
Додатки 38-51
-
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
1. Склад, асортимент і якість рибних товарів 3
2. Організація обслуговування туристів в авіатранспорті й аеропортах у вагонах ресторанах 8
3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Китаю 10
Література 14
-
Особливості харчування туристів з Італії
Вступ 4
1. Етнічні особливості народу Італії 6
1.1. Національні особливості народу Італії 6
1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 11
2. Особливості харчування туристів з Італії 16
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 16
2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 23
2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для італійців 29
2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 33
Висновки 39
Список використаної літератури 41
Додатки 43
-
Організація харчування туристів з Італії
Вступ 3
1. Етнічні особливості народу Італії 5
1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5
1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9
2. Особливості харчування туристів з Італії в Україні 13
2.1. Національний смак та особливості національного харчування туристів з Італії 13
2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 19
2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу та пропозиції для італійців 24
2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 28
Висновки 34
Список використаної літератури 36
Додатки 38
-
Особливості організації харчування туристів з Великобританії
ВСТУП 3
1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ 5
1.1. Формування національної кухні Великобританії та фактори, що впливають на її формування 5
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 9
2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ В УКРАЇНІ 16
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 16
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 19
2.3. Національна туристична кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 21
2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25
ВИСНОВКИ 28
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30-36
-
Організація харчування туристів з Росії
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 5
1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 5
1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Росії 10
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ З РОСІЇ 19
2.1. Особливості національної кухні Росії 19
2.2. Особливості організації харчування російських туристів за різними видами туризму 23
2.3. Російська національна кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів 31
ВИСНОВКИ 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38
ДОДАТКИ 40
-
Особливості організації харчування туристів з Угорщини
ВСТУП 3
1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ УГОРЩИНИ 5
1.1. Формування національної кухні Угорщини та фактори, що впливають на її формування 5
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Угорщини 8
2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З УГОРЩИНИ В УКРАЇНІ 14
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Угорщини 14
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Угорщини 16
2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Угорщини 22
2.4. Організація харчування туристів з Угорщини в закладах ресторанного господарства м. Києва 26
ВИСНОВКИ 29
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 31
ДОДАТКИ 33-40
-
Особливості харчування туристів з Великобританії
Вступ 3
1. Етнічні особливості народу Великобританії 5
1.1 Формування національної кухні Великобританії та фактори, що вплинули на її формування 5
1.2 Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 11
2. Особливості харчування туристів з Великобританії в Україні 14
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 14
2.2. Національна Українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 17
2.3. Національна Українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 26
2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28
Висновок 30
Список використаних джерел 32
Додатки 33-34
-
Особливості організації харчування туристів з Японії
Вступ 3
І. Етнічні особливості народу Японії 6
1.1. Формування національної кухні Японії та фактори які вплинули на її формування 6
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Японії 10
ІІ. Особливості харчування туристів з Японії в Україні 13
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Японії 13
2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Японії 19
2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Японії 23
2.4. Організація харчування туристів з Японії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25
Висновки 32
Список використаних джерел 34
Додатки 37
Cгенерировано за 0.120260 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|