|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Дегустация вин
Дегустация вин 3
Литература 18
-
Технология производства виноградных вин и влияние отдельных факторов на их качество
СОДЕРЖАНИЕ
Вступление 4
Раздел 1. Виноградные вина. Классификация, свойства, характеристика. 7
1.1.Значение виноградных вин в питании 7
1.2.Характеристика сырья для изготовления виноградных вин 12
1.3.Технология производства виноградных вин и ее влияние на качество 19
1.4.Хранение виноградных вин 24
Раздел 2. Технология производства виноградного вина 27
2.1.Брожение сусла 27
2.2.Белое сухое вино 32
2.3.Десертное вино 34
2.4.Красное сухое вино 37
2.5.Полусладкое вино 38
Выводы 42
Список использованной литературы 44
-
Товарознавча характеристика ігристих виноградних вин
Вступ 3
1. Характеристика сировини для виробництва ігристих виноградних вин 5
2. Технологічна схема виробництва та вплив окремих операцій на якість 12
3. Класифікація ігристих виноградних вин 27
4. Вимоги до якості 33
5. Пакування і маркування 37
6. Зберігання 40
Висновки 43
Список використаної літератури 45-47
Метою курсової роботи є дослідження товарознавчих аспектів формування ринку ігристих виноградних вин в Україні. Наявний графічний матеріал
-
Основні вимоги до винограду й технології вин
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Загальна характеристика виноградарства України 4
1.1. Виноградарство й виноробство України 4
1.2. Виноградарство й виноробство Криму 6
1.3. Сировинна база виноробної промисловості 7
Розділ 2. Основні вимоги до винограду й технології вин 12
2.1. Вимоги до технічного винограду 12
2.2. Загальні вимоги до технології вин 14
2.3. Особливості технології окремих груп вин 18
Розділ 3. Економічні показники виноробства 28
3.1. Оборотні фонди й економічна ефективність капітальних вкладень у виноробстві 28
3.2. Собівартість продукції у виноробстві 31
3.3. Ціноутворення у виноробстві 33
3.4. Актуальні проблеми еколого-соціально-економічних питань розвитку виноробства 35
Висновок 38
Список використаної літератури 41
-
Кваліфікація контрабанди наркотичних речовин
Вступ..................................................................................................................3
Розділ 1. Поняття наркотичних засобів, психотропних речовин,
їх аналогів і прекурсорів..................................................................5
Розділ 2. Кримінально-правова кваліфікація контрабанди
наркотичних речовин, їх аналогів або прекурсорів.....................14
Розділ 3. Судова практика у справах про контрабанду наркотичних
речовин, їх аналогів або прекурсорів.............................................19
Висновки...........................................................................................................24
Список використаної літератури.....................................................................26
-
Сертифікація ігристих виноградних вин
Сертифікація ігристих виноградних вин
Література
-
Основні технологічні операції виробництва тихих вин
Зміст
1 Основні технологічні операції виробництва тихих вин 3
2 Технологія холодильної обробки риби, процеси, що відбуваються при цьому 7
3 Складіть схему виробництва крупи гречаної 11
Використана література 14
-
Основні технологічні операції виробництва тихих вин
Зміст
1 Основні технологічні операції виробництва тихих вин 3
2 Технологія холодильної обробки риби, процеси, що відбуваються при цьому 7
3 Складіть схему виробництва крупи гречаної 11
Використана література 14
-
Контрабанда. Особливості кваліфікації
Вступ..............................................................................................................3
Розділ 1. Загальна характеристика злочинів у сфері
господарської діяльності.............................................................5
Розділ 2. Кримінальна відповідальність за контрабанду..........................8
Розділ 3. Контрабанда наркотичних засобів, психотропних
речовин, їх аналогів або прекурсорів........................................20
Висновки.......................................................................................................24
Список використаної літератури................................................................26
-
Загальні технології харчового виробництва
1. Виробництво макаронних виробів. Їх якісні показники. Стандарт на макаронні вироби 3
2. Мета замочування зерна. Для чого проводиться дизенфекція зерна? 8
3. Основні технологічні стадії приготування сухих вин. Умови оптимального здійснення процесу 10
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15
Cгенерировано за 0.007553 секунд
|