|
-
Фізіологія нервової системи і вищої нервової діяльності
1. Інстинкти як вищи безумовні рефлекси 3
2. Значення інстинктів для забезпечення життєво необхідних функцій 6
3. Класифікація інстинктів 8
4. Механізм організації інстинктивної діяльності 10
Список використаної літератури 12
-
Фізіологія нервової системи і вищої нервової діяльності
1. Інстинкти як вищи безумовні рефлекси 3
2. Значення інстинктів для забезпечення життєво необхідних функцій 6
3. Класифікація інстинктів 8
4. Механізм організації інстинктивної діяльності 10
Список використаної літератури 12
-
Фізіологія нервової системи і вищої нервової діяльності
1. Інстинкти як вищи безумовні рефлекси 3
2. Значення інстинктів для забезпечення життєво необхідних функцій 6
3. Класифікація інстинктів 8
4. Механізм організації інстинктивної діяльності 10
Список використаної літератури 12
-
СУЧАСНІ УЯВЛЕННЯ ПРО СТРУКТУРУ БІЛКІВ
ЗМІСТ
10. Сучасні уявлення про структуру білків 3
12. Класифікація білків 5
21. Денатурація та дегідратація білків. Використання цих явищ у технології приготування їжі і виробництва продовольчих товарів 6
40. Хімічна будова і біологічна роль полісахаридів 8
45. Обмін вуглеводів. Перетравлення у шлунково-кишковому тракті 14
54. Нейтральні жири і вільні жирні кислоти, їх біологічна роль 17
63. Фактори емульгування ліпідів в організмі людини, біологічна роль цього процесу 19
72. Біосинтез жирів 20
Література 26
-
СУЧАСНІ УЯВЛЕННЯ ПРО СТРУКТУРУ БІЛКІВ
ЗМІСТ
10. Сучасні уявлення про структуру білків 3
12. Класифікація білків 5
21. Денатурація та дегідратація білків. Використання цих явищ у технології приготування їжі і виробництва продовольчих товарів 6
40. Хімічна будова і біологічна роль полісахаридів 8
45. Обмін вуглеводів. Перетравлення у шлунково-кишковому тракті 14
54. Нейтральні жири і вільні жирні кислоти, їх біологічна роль 17
63. Фактори емульгування ліпідів в організмі людини, біологічна роль цього процесу 19
72. Біосинтез жирів 20
Література 26
-
Емпіричні методи наукового пізнання
1. Спостереження: сутність та особливості в залежності від професійного спрямування студента (сфери: біологічна, економічна, технічна). 3
2. Вимірювання: сутність та функції. 7
3. Експеримент та його особливості в залежності від професійного спрямування студента (сфери: біологічна, економічна, технічна). 9
Список використаних джерел 16
-
Фізіологія
1. Харчова та біологічна цінність ліпідів 2
2. Норми споживання вуглеводів і наслідки надлишку та дефіциту їх у харчовому раціоні 4
3. Характеристика значення і використання продуктів рослинного походження у раціональному та лікувальному харчуванні 6
Список літератури 8
-
Виробнича втома та шляхи боротьби з нею
Вступ 2
1. Механізм розвитку втоми, її фізіологічна і біологічна сутність 3
2. Показники і стадії втоми 6
3. Заходи запобігання перевтомі працівників на виробництві 11
Висновки 15
Література 15
-
Біохімія
Питання 3. Практичне значення біохімії для харчової промисловості. Значення харчування у життєдіяльності людини 2
Питання 11. Що таке пектинові речовини? Написати значення пектинів в процесі травлення 4
Питання 21. Що таке фосфоліпіди? Які функції вони виконують? Джерела надходження фосфоліпідів до організму 6
Питання 37. Що являють собою ферменти? Чим відрізняються вони від хімічних каталізаторів? 8
Питання 41. Що таке фермент-субстратні комплекси та як вони утворюються? Описати процес за стадіями 11
Питання 54. Біохімічні перетворення вуглеводів в організмі їх біологічна роль перетворення і шляхи розщеплення 13
Список використаної літератури 15
-
Контрольна робота з загальної біології та основ генетики
ЗМІСТ
1. Організм людини як біологічна система: критерії живого. 3
2. Сутність антропогенетики. 5
3. Структурно-функціональна характеристика клітинного рівня організації організму людини. 13
Список використаної літератури: 18
Cгенерировано за 0.097079 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|