Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
3

Тема: «Санітарія та гігієна» (ID:29175)

| Размер: 21 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 16.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание
Судак фарширований заливний з гарніром Завдання 1.1 2
Завдання 1.2 3
Завдання 1.3 4
Список використаних джерел 6

Пудинг із моркви Завдання 1.1 8
Завдання 1.2 9
Завдання 1.3 11
Список використаних джерел 12

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература
1. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25.
2. Гигиена питания /Ванханен В.Д Майструк П.Н. Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров я 1980. – 304 с.
3. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький: Поділля 1998. – 79 с.
4. Губа Н.И. Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ» 1992. – 326 с.
5. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 8с. – (Національний стандарт України).
6. ДСТУ 3718-98. Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе муси пудинги концентрати молочні: Загальні технічні умови. – Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. – К.: Вид-во Держстандарту України 1998. – Різн. паг. – (Державний стандарт України).
7. Іоргачова К.Г. Селіванська І.О. Толстих В.Ю. Соєве молоко у виробництві помадних цукерок // Холодильна техніка і технологія. – 2001. – №2. – С. 46 – 48.
8. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат 1989. – 367 с.
9. Калакура М.М. Егорова В.І. Тарасенко Е.В. Ратушенко А.Т. Технология производства кулинарных изделий с использованием овощных и фруктовых порошков // Экспрес-информация. Сер. «Общественное питание». – Вып. 6. – М. 1988. – С. 1 – 25.
10. Квитницкий М.Е. Ратушенко А.Т. Физико-химические показатели качества пюре для изделий обогащённых яблочным порошком //Обществен. питан. в нов. условиях хозяйствов.: Сб. науч. тр. – К.: КТЭИ 1988. – С.101 – 104.
11. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос» 2000. – 418 с.
12. Молоканова Л.В. Споживчі властивості нових видів морозива: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К. 1999. – 18 с.
13. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат 1986. – 287 с.
14. Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К. 2004. – 20 с.
15. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика 1982. – 374 с.
16. Уразов В.А. Организация труда и управления на предприятиях легкой промышленности. – М.: Легпромбытиздат 1990. – 239 с.
17. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр 1995. – (Переписи старої кухні). – 64 с.
18. Фримантл М. Химия в действии. В 2-х томах. – Т. 2. – М.: Мир 1991. – 622 с.
19. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность» 1976. – 673 с.
20. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ 1996. – 151 с.

Дополнительная информация 75098
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Санітарія та гігієна»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Загальна гігієна

  • Загальна гігієна

  • Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих приміщень

  • Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих приміщень

  • Зачіска «сесон» (перукарська справа)

  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства

  • Праця і робота, охорона і безпека праці, виробнича санітарія

  • Контрольна з охорони праці

  • Гігієна туриста. Контроль і самоконтроль


Cгенерировано за 0.017920 секунд

загрузка...