Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
3

Тема: «Менеджмент ресторанного господарства» (ID:20993)

| Размер: 22 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
Содержание 1. Сутність менеджменту 2
2. Типи менеджменту та функції 4
3. Сутність організації 7
4. Управління якістю 9
5. Стратегічний менеджмент 12
Література 14

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 1. Закон України «Про підприємництво» // Відомості Верховної Ради. – 1991. – № 14. – 168 с.
2. Андрушків Б.М., Кузьмін О.С. Основи менеджменту. – Львів: Світ, 1995. – 296с.
3. Баєва О.В., Новальська Н.І., Згалат-Лозинська Л.О. Основи менеджменту: практикум: Навч. посібник. – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 524 с.
4. Большаков А.С., Михайлов В.И. Современный менеджмент: теория и практика. – СПб.: Питер, 2002. – 416 с.
5. Вейл Я. Искусство менеджмента / Пер. с англ. – М.: Новости, 1993. – 880 с.
6. Веснин В.Р. Основы менеджмента: Учебник. – М.: Триада, Лтд, 1997. – 384 с.
7. Виханский О.С., Наумов А.И. Менеджмент. – М.: Гардарика, 2002. – 528 с.
8. Герасимчук В.Т. Стратегічне управління підприємством. Графічне моделювання: Навч. посібник. – К.: КНЕУ, 2000. – 360 с.
9. Гірняк О.М., Лазановсъкий П.П. Менеджмент: теоретичні основи і практикум: Навч. посібник. – К.: «Магнолія плюс Львів: Новий світ, 2000, 2003. –336 с.
10. Дафт Р.Л. Менеджмент. – СПб.: Питер, 2000. – 832 с.
11. Дятлов А.Н. Современный менеджмент. – М.: ВШЭ, 1996. – 347 с.
12. Мескон М.Х., Альберт М., Хедоури Ф. Основы менеджмента = Management: Пер. с англ. третьего изд. – М.: Дело, 1998. – 800 с.
13. Хміль Ф.І. Основи менеджменту: Підручник. – К.: Академвидав, 2003. – 608 с.
14. Холл Р.Х. Организации: структуры, процессы, результаты. – СПб: Питер, 2001. – 512 с.
15. Щокін Г.В. Загальні закони соціального управління // Персонал. – 2005. – № 9. – С. 75 – 80.


Дополнительная информация 3013
Заказ Заказать Купить «Менеджмент ресторанного господарства»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства

  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства

  • Система ресторанного господарства в туризмі

  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

  • Організація обслуговування ресторанного господарства

  • Підприємство роздрібної торгівлі (на прикладі підприємства) Бізнес-план ресторану

  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

  • Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу


Cгенерировано за 0.008737 секунд

загрузка...